24 nov 15, 05:46:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 120921 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 13 jún 20, 16:56:16 »

1. Kid és Free vs. Mosquito, mert ez volt az első harc, ahol feljebb vitték a dolgokat az animében látottaktól.
2. Spartoi vs. Black Clown, mert tetszett és kész.
3. Black Star vs. Mifune első harca az anime második részében, amikor úgy döntöttem, hogy nem rossz ez a cucc.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #481 Dátum: 13 jún 20, 17:34:43 »

1.) Kid és Free vs. Mosquito, csíkoska itt aktiválta először a Sanzut
2.) BS vs. Mifune, végső harc
3.) Stein vs. Medusa, nem csak a fizikális, hanem a fél mangán átívelő mentális csata is köztük. Bár akkor meg előrébb kéne tennem. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #482 Dátum: 13 jún 21, 09:33:50 »

Hát dicsak nehogy má vége legyen.
Így a mangának is tökre olyan vége lesz mint az animének, lesz egy ilyen "ez csak félig van kész" feelingje.
Én azt hittem, hogy most lenyomják a Kishint, aztán még meg kell verekedniük azzal a fekete masszával ami benne van Eibon könyvében.
Meg most akkor itt se lesz semmi abból a kis ördögvalamiből Soulban?
Ne már.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Bull
Chuunin
*

« Válasz #483 Dátum: 13 jún 21, 10:57:56 »

Minek küzdjenek meg vele, mikor semmi veszélyt sem jelent, plusz még power upot is adott Kidnek és Black Starnak?
Az a kis genya pedig végül is most adta a fekete vér páncélt+a Kishin Huntert Makának, felesleges vele hadakozni. Olyan ő, mint Ichigoban a Hollow (aki asszem most már Zangetsu...), tehát lehet akár veszélyforrás is, de az esetek nagyrészében ő menti ki a seggüket.
Viszont én is hiányolok valamit, és lehet, hogy mégis 5*-os lesz a Soul Eater befejezése.. Arachne még mindig felrobbant...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #484 Dátum: 13 jún 21, 22:32:35 »

Viszont én is hiányolok valamit, és lehet, hogy mégis 5*-os lesz a Soul Eater befejezése.. Arachne még mindig felrobbant...

Lehet csak én vagyok a hülye, de tényleg nem vágom mire gondolsz ezzel...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #485 Dátum: 13 jún 21, 22:36:08 »

Arra már semmi esély,hogy újra lássuk mozgásban tehát legyen anime?Nevet Amugy meg a másik miért nem fordítja egyik fordító csapat sem a mangát?Nevet
Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #486 Dátum: 13 jún 22, 12:25:32 »

Girikko magyarázta, hogy a gólemek robbannak fel, mikor meghalnak, majd feltűnően jót kacagott, és mondta, hogy nem is várt mást Arachnétől, mikor Maka megemlítette, hogy ő is pukkant egy nagyot mikor levadászta.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #487 Dátum: 13 jún 22, 12:32:34 »

De várjuk csak, nem Arachné boszorkánylelkével lett Soul halálkasza? Mert akkor neki annyi, elvégre Medusa is csak azért menekült meg anime elején Stein meg Spirit elől, mert a lelkét kimentette.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #488 Dátum: 13 jún 22, 12:55:34 »

Nem nagyon.. igazából nem is értettem hogy mi van ott... meglett neki a 100 lélek, erre kapott Shinigamitól egy valamilyen különleges lelket, és azzal alakult át.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #489 Dátum: 13 jún 22, 14:01:18 »

Nem tudom, nekem úgy jött le a dolog, hogy legyőzték Arachnét és a lelkét is begyűjöttték, majd mivel Soulnak összejtt aztán a 100, Shinigami odata neki a korábban begyűjtött lelket. Mondjuk lehet neked van igazad, főleg ha Giricco hozzászólásást is figyelembe vesszük, tényeg nem világos a dolog.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #490 Dátum: 13 jún 22, 15:36:58 »

Az Arachne lelke volt. Soulnak még nem volt meg a 99 lélek, és a boszorkányé csak a századik lehet.
Amúgy ő túl jelentéktelen karakter volt, hogy egy rész erejéig visszatérjen, ez Medusa dolga lenne.

Nekem túl elvarratlan az egész, pl. engem megesz az ideg, hogy semmit nem tudunk Eibonról.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 15:40:35 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #491 Dátum: 13 jún 22, 15:43:51 »

Meg ha jól számolom, még nincs meg az egész társasága annak a klubnak, hol többek közt Shinigaminak, Ashurának és Eibonnak is tagságija volt. pedig azért ez is egy elég érdekes szál Nevet

Amúgy nem lehet, hogy most a Kishin kinyírása után csak más címmel kezdi újra? Nem szeretem ezt a megoldást, de még ez is sokkal jobb mintha tényleg abbahagyja egy béna lezárással.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #492 Dátum: 13 jún 22, 19:22:18 »

Shinigami, Kishin, Excalibour, Eibon, Nothingness. Ketten tényleg hibádzanak még a hétből.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #493 Dátum: 13 jún 22, 19:28:32 »

Nem nyolcan vannak? Asura kettőt megölt, abból az egyik Vajra, Asura fegyver-társa. Egy van, aki él, de semmit nem tudunk róla.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #494 Dátum: 13 jún 22, 19:41:16 »

Épp akartam írni hogy van aki már nem él, de ez a Varja egyáltlaán nem rémlik például... Újraolvasás lesz itt  Neeem
Naplózva

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins