24 nov 15, 09:53:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121137 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
pumpa28
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #465 Dátum: 13 márc 19, 13:26:23 »

Már raw-ban is nagyot ütött, nem győztem kivárni a fordítást Mosolyog Mr. Awesome nem normális Nevet egy Susano'o után után benyomat egy Démonisten no houkout ami egy kisebb atomerőmű robbanásának hatását kelti Nevet Nem lepődtem meg azon hogy Kid és Ashura tesók, Ashura fogai múmia alakban Shinigami előző maszkjának fogaira hajaznak, olyan szemei és fekete-fehér haja pedig csak Kidnek van. Kezd érdekelni a múlt, hogy mégis mit művelt anno ez a Shinigami, a vissazemlékezésekben nem tűnt valami jógyereknek.
Sajnálom hogy nem fordítják magyarra, mert nem vagyok egy nagy angolos, ebben a mangában viszont komoly nyelvezet van.
A rajzolás nekem tetszik. Egyedi és egy kicsit beteg Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 13:28:14 írta pumpa28 » Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #466 Dátum: 13 márc 19, 16:27:12 »

Hát ez valami nevetséges volt, már elnézést... Mifune ellen az volt a harc bája, hogy Black Star és Mifune is a halál torkában csapkodták egymást, emiatt vált a mangatörténelem egyik legkirályabb ütközetének, ellenben most... a főgonosz 2x-es Kishin erejét is körberöhögi, a szájába gyűjti a lézersugarát, majd visszaköpi... ennél már csak az lett volna kreatívabb, ha lenyeli, és erősítve visszafingja rá...

Nálam ez megölte a fejezetet, elnézést kérek..
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #467 Dátum: 13 márc 21, 18:46:50 »

Az epic-sokk elmúltával újragondoltam a dolgokat és most egyetértek az előttem szólóval. Ez tényleg példétlan túlkapás volt. Szerintem még rekordot is döntött a jelenet e téren. Black Star túl lett tápolva, túlnőtte a saját világát. Most tudatosult bennem, hogy ő igazából egy daganat a mangán. Rátelepedett és csak nőtt és nőtt, míg elérte, hogy róla szóljon minden.
Én elhatárolódom tőle ezentúl, aki egyetért, jelezze!
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 21, 18:49:27 írta gman » Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #468 Dátum: 13 márc 21, 19:58:33 »

Black Star a Crona elleni harcával majdnem kedvenc lett, de mostanra nagyon eltúlozta őt a mangaka, én személy szerint már úgy érzek vele kapcsolatban, mint Zoro-val: ha nem lenne ennnnnnnnyire túltápolt, akkor az egyik kedvencem lenne, ám már olyan mértékekben elhúzta a karakterét a mangaka (talán a főhős fölé [ez mondjuk inkább Zoro-ra vonatkozik, mert egy olyan mangában, amiben a cím jelentheti az egyik szereplőt, és egy egész karakterosztályt is, nem nagyon merem megmondani, hogy van-e főszereplő]), hogy egyszerűen elrontja a harcokat a jelenlétével, ahol ő harcol majd hogy nem olyan szinten van az ellenfeléhez képest, hogy tét nélkülinek érzem már az egész eseménysorozatot (vessétek össze a Mifune elleni harcát, és a mostani "űberpowa" Black Star vs. Asura harcot, és megértitek miről beszélek).

Egy mangának állt jól, hogy a támadások azért nem hatottak X karakterre mert csak, és ez a Dragon Ball volt, abból meg még egyet nem tudnak csinálni. Ezzel kapcsolatban pedig egy idézet jut eszembe, már nem tudom hol olvastam, de valamilyen autó bemutatóján mondta a fejlesztők igazgatója:
"Lehet, hogy van szebb, lehet, hogy van gyorsabb, de ilyen még egy nincs."
Naplózva

pumpa28
Gennin
*

« Válasz #469 Dátum: 13 ápr 12, 23:38:00 »

http://www.mangareader.net/soul-eater/109
Egy kis csihi-puhi, nem adjuk fel rész, lelkifröccs és a végére egy badass póz Kidtől... ÉBREDJ  Ördögi
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #470 Dátum: 13 ápr 12, 23:54:24 »

A fejezet maga aránylag béna volt SE színvonalon, persze utolsó képet kivéve, de az több mint elég hogy becsavarodjak a következő fejezetig Nevet

Ez az újfajta rajzolás meg valami hihetetlen, mekkorát ront az olvasás élményén. Még csak nem is a 60-70. fejezetben használtat sírom vissza, jó lenne nekem az első páré is már... A fejek olyan szinten degeneráltak, hogy egy olyan szintű epicség is, mint Kid három sanzuja se tud feleannyira sem megfogni, mint kellene. Persze az első kettőből kiindulva ez is baromi jó lesz(ráadásul shinigami-sama halála is a pakliban van omfg!), ha csak belelapozok azokba a részekbe felmegy az adrenalinszintem az egekbe, de itt meg csak a járt a fejembe, hogy szerencsétlen gyerek fejét én jobban meg tudtam volna rajzolni mint a mangaka...
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 00:03:45 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Bull
Chuunin
*

« Válasz #471 Dátum: 13 ápr 13, 06:46:53 »

Hát szerintem meg végtelenszer jobb volt, mint az előző. Nem volt benne semmi idióta túlkapás, mindenki az erejéhez méltóan cselekedett. Az más dolog, hogy Black Starnak ez akkora gyengítésnek számít, hogy egyből nem tudta, csak csapatmunkával megütni a Kishint.
A következő fejezetet várom már, érdekel milyen lesz a Shinigami Kid.

Amúgy Kid nem kezdte már el itt összekapcsolni a 3. Senzut?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 06:51:13 írta Bull » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #472 Dátum: 13 ápr 13, 12:00:21 »

Én a Kishin megjelenésénél egy fasza Ashura vs. Kidre számítottam, ehhez képest eddig mindenki más többet harcolt vele Nevet Persze ezt az elmaradást úgy tűnik most fogja pótolni.

Már elkezdte ott is valóban.

Tényleg, most jutott eszembe: elvileg a halálkaszák shinigaminak 'készülnek", így mi lesz Lizékkel, ha Kid azzá válik?  Nem lesz nekik Kid túl erős hirtelen? Az eddigi csíkoknál ők is vele erősödtek, de gondolom nem véletlen van úgy kitalálva a rendszer,  hogy shinigami csak a halálkaszákat használja.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #473 Dátum: 13 ápr 13, 13:25:31 »

A shinigamik ugyanazon okból kifolyólag használnak halálkaszákat, amiért az arab sejkek Rolls-Royce-al járnak.
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

« Válasz #474 Dátum: 13 máj 23, 23:01:08 »

friss és ropogós, enjoy Mosolyog
http://www.mangareader.net/soul-eater/110/3
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #475 Dátum: 13 máj 24, 05:25:05 »

Nem jó ezt mondani, de ez a fejezet minden porcikájában szánalmas volt. Mi az isten van már, minden mangaka leereszt a végére, az egyetlen, aki magára talál, az meg pont Kubo!? Na mindegy...
Most komolyan, Shinigami meghalt, Kid meg elb*szta az egészet azzal, hogy nem villantott valami nagyot az apja tiszteletére.
Maka sorsa meg mégis kit érdekel? Ookubo tudhatná, hogy olyan szinten semleges főhőst alkotott, hogy még az is jobban megrendítené a népet, ha Ox Fordot bökték volna át, mint most ez!
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 05:37:35 írta gman » Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #476 Dátum: 13 jún 20, 12:45:29 »

Oké, én feladom, erre nem tudok már negatív kritikát sem írni.. régebben be volt reklámozva, hogy csak Kid győzheti le Ashurát, senki más sem tudja, de neki is még el kell előtte érnie a Super Shinigami-jin szintet, hogy megütközhessenek, erre MAKA döfi le a "félholt" Black Star (hülyeség, ilyen Black Star már egy ideje nem is létezik) segítségével?

Egyetlen pozitívum, hogy még az ilyen gyökérségeket is rohadt szépen adja elő a mangaka.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 12:50:11 írta Bull » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #477 Dátum: 13 jún 20, 15:37:30 »

Mi félholt? Csak szétment a bal keze és eltört a gerince. ikszdé
Kid továbbra is szégyen, de Maka atommenő volt.

A következő lesz az utolsó fejezet, ha valaki még nem tudná.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #478 Dátum: 13 jún 20, 16:29:04 »

Sose jó nektek semmi...  Neeem mi az, hogy Kid nem is segít BS-nak meg Makanak Kishint írtani? Nézzétek, ő is ott van Ashura seggénél(link)! Hogy nem tűnt fel nektek mikor ilyen fontos részt vállal el a világ megmentésében?

De kármennyire is gyökér dolog ez az egész bossharc-koncepció, a mangaka próbálkozik legalább egyedivé tenni, pl. a mellékkarakterek is besegítenek és Maka nyomulását is megmagyarázta Cronával. Kid (nem)szerepeltetése viszont még így is a manga legcsúnyább FAIL-je.

Egyetlen pozitívum, hogy jó 100 fejezetnyi awesomságot már nem lehet elbaszni egyetlen fejezettel, szóval nyugodtan fogom megnyitni a következőt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 16:29:49 írta Sabaku » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #479 Dátum: 13 jún 20, 16:48:06 »

Na de ha már így is vége van az egésznek, és ez a bossharc a büdös életben senkinél sem fog top 1 lenni, megkérdezem: nektek melyek voltak a legemlékezetesebb harcok, amiket ez a manga okozott? (a top 3-at elég leírni, döntetlen nincs)

Nekem ezek:
3) Stein vs. Justin
2) Black Star vs. Mifune
1) Black Star vs. Crona
Naplózva

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins