24 nov 15, 11:35:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121258 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #450 Dátum: 12 dec 11, 17:17:24 »

Kint van a RAW, simán olvasható, van benne vagy 3 szövegbuborék.
...és ha BS Kisame, akkor Crona Samehada.....
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #451 Dátum: 12 dec 31, 19:08:29 »

Fejezet elején: Crona vs. Maka. Csak szerintem enyhén epic fail? ikszdé Ez sokkal inkább volt Black Star vs. Crona&Maka . Amúgy már megint előjött a szokásos jelenség SE olvasás közben. Mindig azt hiszem hogy BS nem lehet már ennél vagányabb, de megint megcsinálta. Nevet Hogy lehet ennyire awesome valaki?! Kész vagyok, ez már tényleg túl nagy coolság hogy simán ellehessen viselni.

Sőt, bármennyire utálom most Crona is elég vagány volt.
Naplózva

nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #452 Dátum: 12 dec 31, 19:49:49 »

elég sokat hallottam erről a sorozatról, hogy milyen jó stb de megnéztem az első kb 4 részt és nem igazán tatszett, arra lennék kíváncsi, honnan indul b,e mármint nálam elég sokszor volt olyan, hogy vmi azért nem jött be sokáig mert ugyebár fel kell vezetni a történetet stb de én meg speciál pont olyan vagyok, akit nagyrészt a fájtok vonzanak ebben a műfajban szóval a kérdésem, hogy honnantól vannak durva fájtok?  ?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #453 Dátum: 13 jan 01, 18:19:12 »

Basszus, csak most olvastam!
Azanyáját!
Amúgy ja, vannak karakterek, akik epicségeket csinálnak, de BS az egyetlen, akinek a puszta létezése is epic. Nevet
Crona meg igen ijesztő pofákat vág... és megint erősebb lett. Ookubo sensei annyira széttápolta ez a kettőt, hogy Son Goku is alig találna rajtuk fogást, de nekik valamiért jól áll. Nevet

nclearu: Olvasd el a mostani fejezetet! Elég indokot fogsz benne látni, hogy érdemes szépen az elejéről kezdeni. kacsint
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #454 Dátum: 13 jan 01, 18:25:34 »

Én régen néztem animaxon az animét.Mangát még nem olvastam...Melyiknek érdemes nekiállnom? Az anime követi a mangát?
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #455 Dátum: 13 jan 01, 18:30:02 »

A 30 körüli részekig aztán más lesz. Eléggé rossz lett a vége. Inkább a mangába kezdj bele.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #456 Dátum: 13 jan 01, 19:50:08 »

Én is most kezdtem el nézni az animét, nekem tetszik. Viszont azt nem tudtam, hogy az anime egy idő után nem fogja követni a mangát. Ez pontosan mikortól van? Ja és lehetséges, hogy valamikor megcsinálják a manga alapján is? Mint pl a Fullmetal Alchemist esetében is ez volt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #457 Dátum: 13 jan 02, 13:30:50 »

nclearu: Az 5. részben lesz egy szerintem nagyon badass harc, aztán a 8.-ban, a 9. egyike az animetörténelem legfárasztóbb, mégis legepicebb részeinek, a 10.-11. dupla pedig egyike a személyes kedvenceimnek. Utána is lesznek jó harcok, meg viccesebb részek is, de az igazán komoly arc a 18. résszel kezdődik. Kb a 24.-ig tart, de ez a 6 rész színtiszta tömény epicség végig. Nevet Tovább nem írogatom mert lusta vagyok, de hidd el, ez olyan anime amit tényleg muszáj nézni. Mosolyog A manga meg még epicebb a folytatással.

Domynyk: ha minden igaz az anime a 37. részig mangahű (ha mégse valaki javítson majd ki), aztán a 38. fejezettől érdemes folytatni.
Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #458 Dátum: 13 jan 16, 08:46:10 »

http://www.mangareader.net/soul-eater/106
Kint az új
Fegyvertelenül Black Star sem olyan epic. De azért elég laza, ahogy fejjel lefelé lógva, karba tett kézzel nézi a dolgokat.
Látszik egy kis szintkülönbség Spirit és Soul között. Nem véletlenül ő A Halálkasza. Kíváncsi vagyok, mire lenne képes Shinigami kezében. Elég szép tájrendezés lenne belőle. Bár nem valószínű, hogy mostanában látni fogunk ilyen jelenet. Maximum Kid kezében. De hozzá inkább a lőfegyverek illenek. Nehéz lenne róla elképzelni, hogy egy kaszával a kezében vagdalkozik.
Ahogy várható volt Ashurátol nem lehet olyan egyszerüen megszabadulni. Amint egy kicsit is megingott Crona, azonnal átvette a domináns szerepet.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #459 Dátum: 13 jan 16, 10:24:36 »

Nem értek egyet, szerintem már megint átkozottul vagány volt. Az elején lévő beszéde, a like a boss beállása lefele lógva, és Crona támadásának lábbal történő védése elég menő volt a legtöbb karakterhez képest. Mondjuk tőle ez tényleg elég laza átlag volt csak. ikszdé Sőt, én még azt is megkockáztatom, hogy ha nincs ott Maka BS még fegyvertelenül is megizzasztotta volna Cronát, akit mellesleg egyre jobban bírok mióta elnyelte a Kishint. Egyik legepicebb őrült karakter lett szerintem. Nevet

Bár Spirit kötelékes beszéde nem kellett volna, elég Fairy Tail feelingje volt, ami nem kifejezetten dicséret...
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #460 Dátum: 13 jan 16, 17:02:46 »

Szerintem ponthogy nem, szinte csak magyarázatként volt ott.

Végre kibújat a sszög a zságból.. illetve Ashura Cronából. Remélem végre látni fogjuk a Kishint teljes erőbedobással harcolni. Na meg Kid is megérkezhetne már.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #461 Dátum: 13 jan 16, 17:15:38 »

Találhatott volna ki akkor jobb magyarázatot is a mangaka, mert ez elég elcsépelt. Pl hivatkozhatott volna simán Spirit proságára, de ne erre a kötelékes hülyeségre.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #462 Dátum: 13 jan 16, 17:23:02 »

Hát nekem két tippem volt olvasás közben, az egyik ez, ami szerintem tiszta logikus, elvégre a vérrokonság miatt lehet a lélekhullámaik alaphullámhossza azonos, mert gének és mittudom én. A másik az volt, hogy Spirti bárkivel bármikor rezonálni tud, elvégre noname katonák is tudták használni még a bohócvadászat idején. Gondolom azért kellett az első magyarázat, hogy az említése ki tudja zökkentni Cronát a nemlétező lelki egyensúlyából és így Ashura színreléphessen.

107: fejezet
3 sanzu aktiválása megölné Shinigamit? Azt hittem csak elveszti az erejét vagy hasonló, bár az SE-ből még ki is nézem, hogy meghal. Mindenesetre kíváncis leszek a folytásra Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 22:29:32 írta Sabaku » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #463 Dátum: 13 márc 19, 06:55:23 »

Miért Soul Eater a manga címe? Csak mert Soul nem igazán tekinthető központi karakternek. Ellennben Black Star! Most is megidézett egy cseszett háromkardos Susanoo-t, valamint lenyelt és visszaköpött egy energiasugarat, aminek a pusztítóereje kb. Ulquiorra lándzsájáéval volt egy szinten. Hát nem tudom... a harcolós topicból én most örökre diszkvalifikáltam őt.
Ja és Kid Asura öccse, de a fentiek tükrében ez senkit nem érdekel. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 07:05:15 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #464 Dátum: 13 márc 19, 07:31:39 »

Lassan Black Star-fanclub válik ebből a témából xD És még azt sem mondhatom, hogy nem jogosan:(

A rajzolás csak engem idegesít mostanában? Régen csak ocsmány volt, de most valami stílust igyekszik kialakítani a mangaka, bár ne tenné... Kid és Ashura feji borzalmasak. Biztos családi vonás. De még átolvasom egyszer a fejezetet emberi időben is.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 07:32:14 írta Sabaku » Naplózva

Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins