24 nov 15, 13:04:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121325 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #435 Dátum: 12 szep 26, 19:12:13 »

Régen nem volt az, most meg olyan cool lett pártíz fejezet alatt, hogy az valami felháborító...  Neeem Pedig a manga elején még alig volt elviselhetőbb mint a part 1 Naruto...

Miért én? reni még a gépet sem nyomta ki, ti Mistichkel máris elveretitek valami indokkal Sanjit, én még semit sem szóltam rá.... még. Dolgozom a tökéletes terven. Nevet

szerk:
Mivel Mistich kolléga reklamált, hogy "MÉGISMIBAJODVANBLACKSTARRAL?????!", ezért úgy ítélem, a nép igényel egy Sabaku-fórumozó fordítást. Nevet
"Én úgy reménykedtem/meglepődtem, mikor úgy tűnt, Kaguya eldobja a francba B*S-t, aztán az meg egy szokásos, epic mozdulattal reaglált.. -_-" Cöh, szánalmas."
*~csiribí-csiribáááá~*
Éppen esne le az állam, hogy BS kivételesen, fejezeteken át tartó, nagybetűs MENŐSÉG után 'fennakad a falon'(in Gagnam Yamamoto style), erre az utolsó pillanatban valami zseniálisan epic húzásssal reagál... ráadsul kettővel egymás után. Undorító(an cool).
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 26, 20:14:43 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #436 Dátum: 12 szep 27, 05:31:11 »

Nem csak Star fejlődött sokat, most pl. Ox is olyan villámot veretett, hogy azt még Enel is csak egy Obamás "Not bad." mémmel tudná kommentálni. Nevet
Szerinten most a Soul Eater karaktereinek átlag erőszintje jóval a Naruto/Bleach/One Piece fölött van.

Am Ashura szerintem nem lesz badass, inkább egy idétlenül vihorászó, világpusztító hatalommal rendelkező majom, olyan fajta, amit Heni-chan annyira szeret.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #437 Dátum: 12 szep 27, 14:48:26 »

Az benne a szép, hogy ez úgy van tálalva, hogy a Naruto meg a Bílcs világa és erőviszonyai összességében mégis sokkal irreálisabbak Nevet

Ja, animében az volt, ezért remélem, hogy nem ilyen lesz. Na meg mikor láttunk utoljára egy badass bosst shounenbe? Volt Lucci, Accelerator (mondjuk lehetne hasonlóan tébolyult Ashura, azzal kiegyeznék), Zabuza, Medusa, Ochi, ja meg Xanxusék. És hány badass főgonoszt? Nekem egy se ugrik be.. de kérdezzük meg Masashit, ő biztos tudni fogja (mert a badass egyenlő azzal, hogy nem "idétlenül vihorászó, világpusztító hatalommal rendelkező majom").
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 14:49:10 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #438 Dátum: 12 okt 31, 10:09:40 »

Mint ahogy azt a Duma topicban kifejtettem, a mostani fejezet, az áhhh...
Valójában ilyen szintű epicségre már nem lehet mit mondani, ez tényleg... áhhh... ikszdé
Ez az a szint, amit Kishi meg Kubo soha nem fog elérni... Jajj már, valaki segítse összesszedni a gondolataimat, mert én sokkot kaptam! Mindegy, legközelebb Crona vs. Ashura, ami előre láthatóan már nem áhhh, hanem ÁHHH lesz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #439 Dátum: 12 okt 31, 13:30:58 »

Tegnap miután kijött a fejezet, vagy 30 percig KERESTÜNK egy kifejezetten rosszat Andrissal, de fel kellett adnunk. Ez valami vicc? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 31, 14:20:54 írta Sabaku » Naplózva

feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #440 Dátum: 12 okt 31, 14:40:32 »

és most egy zseniálisan begyakorolt közbevágással:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Xq3aG8-qsPk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Xq3aG8-qsPk</a>
Boldog Halloweent mindenkinek:D
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #441 Dátum: 12 okt 31, 17:04:25 »

feradraco: Kösz, már ismeren ezt a klippet és imádom. Nevet

Szilvi: Ja, ilyenkor lepődik meg az ember, hogy a Narutonak meg a Blícsnek van milliós rajongótábora és nem ennek... Vajon mi alapján dől el, hogy melyik manga lesz népszerű?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #442 Dátum: 12 okt 31, 17:34:06 »

Hmm, lehet animét 38ig újra kéne néznem.. mert faszántosan van amúgy megcsinálva, csak enyhén szólva gyökér a vége.

Gondolom hogy melyik magazinban, és milyen gyakran jelenik meg, meg mekora hype-ot kap. Ha a SE heti manga lenne, és normális lenne az animéja, szerintem ezt is felfedeznék a népek. Vagy lehet csak az 500+ fejezetes cuccokra buknak?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #443 Dátum: 12 nov 01, 08:32:59 »

Észrevettétek, hogy Excalibur, kinek legendája a XII. században kezdődött, nem mondott semmi marhaságot?
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #444 Dátum: 12 nov 01, 12:51:05 »

Ha hetente jönne ki még ennyien se olvasnák. Érthetetlen módon el van húzva a sztori és ehhez képest nagyon kevés dolog történik benne. A kiadott hosszú fejezeteken belül is csak pár oldal az ami érdekes és feldobja az embert. Túl kevés a karater, és senkit nem érdekelnek igazán, többségük unalmas töltelék akik csak azért vannak ott hogy valamit haladjon a sztori (kivéve Asu és Shini). A rövid fejezetek megölnék a mangát.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #445 Dátum: 12 nov 24, 11:58:25 »

SSS, te mi az istent olvasol?

104. fejezet:
Most erre mit tudnék mondani? Ez, ez...áh.  Hal Crona kelnyelte a Kishit, kinyitotta a hold száját, Free még véletlen Kidet meg Steint is elteleportálta a harcmezőről!
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #446 Dátum: 12 nov 24, 15:31:02 »

Crona csak úgy spontán elnyelte Asurát, aki már megölt két másik Great Old One-t és még Shmigami sem bírta megölni, csak lepecsételni, azt is hatalmas áron. Crona meg csak úgy lenyomta...
Tuti csak belefészkelte magát, mint Orochimaro Sasukéba, olyan nincs, hogy ennyivel vége legyen!

Kid szál: WTFacepalm. ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #447 Dátum: 12 nov 24, 19:17:52 »

1000%, hogy csak a megfelelő alkalomra vár, mert még csak nem is küzdött, totál pokerfaccel hagyta magát elnyelni ikszdé Kíváncsi leszek, mikor trollkodik vissza a képbe.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #448 Dátum: 12 nov 26, 18:34:59 »

Azon gondolkozom, hogy a boszorkányok emberek, vagy ez egy külön faj?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #449 Dátum: 12 nov 26, 22:09:51 »

Attól függ. A fegyver tudtommal nem külön faj, pedig azért elég speckó dolog kaszává vagy egyéb hasonló tárggyá változni, de a shinigami meg az, pedig Kid max. a sanzuk miatt különbözik külsőleg egy átlag szereplőtől. Plusz van egy vérfarkasunk is. Szerintem inkább emberek.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins