24 nov 15, 14:17:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121348 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
magicnkr
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #420 Dátum: 12 aug 26, 22:57:01 »

Megmondaná valaki pls, hogy a Manga hányadik fejezettől folytatja azt amit az anime (52.része) abba hagyott?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #421 Dátum: 12 aug 26, 23:08:27 »

A 38 fejezettől érdemes mangázni.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #422 Dátum: 12 aug 27, 19:51:46 »

De nem azt kérdeztem, hogy melyik fejezettől érdemes, hanem, hogy hányadik fejezet az ahonnan folytatják az anime 52.részében abba hagyott történetet...??? -.-
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #423 Dátum: 12 aug 27, 19:59:31 »

1. Az anime 51. részes.
2. A lezárása filler, ergo nem mangahű.
3. A 38 fejezetnél válik el a kettő.
4. Egyéb idióta kérdés?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #424 Dátum: 12 aug 27, 20:06:49 »

magicnkr: körülbelül a 12. fejezettől olvasd a mangát, az anime-manga szétválás akörül van pár fejezettel (+/-26-tal). Remélem segítettem valamennyit. Jó szórakozást.

Ha bárminemű hasonlóságot fedezel fel a manga, és az anime történései között az a következők közül egy miatt lehet:
A) Pusztán a véletlen műve.
B) Meguntam, hogy két oldalanként írom le, hogy hányadik fejezetnél válik el a manga és az anime, így gondoltam megviccellek egy kicsit.
A helyes válasz betűjelét a 06-56-414-836-os telefonszámra lehet küldeni. Ha betévedne egy modi a jelentett hozzászólásomat törölni (érzem, hogy jelentve lesz, nem akarják ezek a mai fiatalok, hogy hszfarmerkodjak...), legyen kedves beírni a téma címébe, hogy a 38. fejezettől válik el a manga és az anime. Hálás köszönet.
Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #425 Dátum: 12 aug 27, 20:07:36 »

#Sabaku
Talán, ha elsőre is azt írod, hogy a 38. fejezetnél válik el a kettő akkor nem lett volna több "idióta" kérdésem.
Egyébként köszi  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 27, 20:08:24 írta magicnkr » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #426 Dátum: 12 aug 27, 20:13:43 »

Igazad van, hatalmas szövegértési bravúr lett volna elsőre megérteni, vagy előzetesen belenézni a 38 fejezetbe....bocs, hülye vagyok.

Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #427 Dátum: 12 aug 28, 05:57:32 »

Szerintem inkább azt kellene kiírni a téma címébe, hogy 38. fejezet. Nevet Komolyan mondom, tényleg oda kellene írni, mert ha valaki idetéved, akkor biztos, hogy ez az első kérdése. Ez itt nagyjából ugyanolyan irritáló, mint az 1AÉ témában a "mikor jön a jövetkező rész?" kérdés.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #428 Dátum: 12 szep 15, 17:49:06 »

Maka kaszabol, Tsubaki öklel, Black Star ettől még királyabb lesz, Kid landol, a boszorkányok besegítenek, a bohócok hullanak, a főnökasszonyuk fél, én meg spoilerezek és duplapostolok egyidejűleg.
.
.
.
 Faceg
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #429 Dátum: 12 szep 15, 17:57:41 »

Valamint Eruka matekozik, és számomra érthetetlen okokból a mangaka többször is csíkozva árnyékol. Látszik hogy válság van, biztos nem telik raszterre Nevet De ennek én csak örülni tudok, Kidnek badassül áll a dolog.

http://www.mangareader.net/soul-eater/101 Kijött végre valami emberi nyelven is.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 16, 10:04:34 írta Sabaku » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #430 Dátum: 12 szep 16, 17:33:15 »

Most már végleg Soul része lett az a négy hold? Ha igen, akkor ő is k.rvakirály lett. Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #431 Dátum: 12 szep 26, 16:33:07 »

Jé, mi van, heti manga lesz a Soul Eaterből?

Ashura tudom már miért őrült meg: lakberendező akart lenni, de senki sem csipázta a 3 szemes-oszlopos designt, és így bosszút áll a világon. Legalábbis a kuckóját már átalakította ízlése szerint Nevet

Az utolsó oldalon elég szépen befigyelt, remélem látunk majd tőle még rapebb face-t is... mangába ugye nem is szerepelt azóta, hogy lelépettt Death Cityből? Legalábbis én még túlzottan emlékszem az animebeli szánalmas vinnyogására, szóval jó lenne, ha itt valami 'madness + badass' karaktert csinálnának belőle...  Hal
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #432 Dátum: 12 szep 26, 17:32:36 »

Amennyire Ookubo sensei molstanság széttápolja a karaktereit, Ashura feltehetően olyan erős lesz, hogy Madarát, Aizent és BB-t is össze tudná csomagolni egyszerre. Csak el ne szóljam magam.
Ox és Kilik is mekkorát villantott már! Black Star meg olyan erővel rúg, mint egy gépágyú. Sanji, szar vagy... ikszdé
Kaguya pedig a legperverzebb nem hentai karakter. Megnézném animében a ribit. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 26, 17:38:39 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #433 Dátum: 12 szep 26, 17:53:16 »

Az erő az egy dolog, de badassnek lenni mellé már teljesen más tészta. Például... Lucci mennyivel badassebb már, mint Crona, aztán karmok-ide oda, szegény Luccit úgy csomagolná össze a fogyi kiscsaj, hogy rossz lenne nézni ikszdé

Én úgy reménykedtem/meglepődtem, mikor úgy tűnt, Kaguya eldobja a francba B*S-t, aztán az meg egy szokásos, epic mozdulattal reaglált.. -_-" Cöh, szánalmas.

Látom reni távozásával mindenki megragadja Sanji szidására az alkalmat...annyire elnyomott volna minket észervétlenül, hogy így akarjuk kiengedni a fáradtgőzt, vagy más áll emögött?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #434 Dátum: 12 szep 26, 18:50:34 »

Ne félj, Ashura majd úgyis elkeni a kisgyerek száját, de komolyan, el tudnád képzelni Back Start nem epicen? Nevet

OFF: Szörnyű vagy, rólam miket mondanál, ha eltűnnék?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins