Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #405 Dátum: 12 júl 18, 11:37:57 » |
|
Úgy hallottam, hogy mangában van 2.évad. Azt hol találhatom meg?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #406 Dátum: 12 júl 18, 15:16:07 » |
|
Szinte mindeninek hasonló az első hsz-a ebben a témában, szóval olvass vissza és megtalálod a választ! Ezért a mangáért ennyit megéri szenvedni, hidd el! Ahoz képest, hogy a fejezet renato szerint nem volt akciódús, nekem kétszer eldurrant az agyam az élvezettől. Soul genjutsuja még a képességeket is csapdába ejti, ez mekkora már!? Black Star meg kézzel elkap egy energianyalábot, ez, ez... áhhh kész, végem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 15:22:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #407 Dátum: 12 júl 18, 15:58:11 » |
|
Két epic jelenet volt az egészben, ez is körülbelül két oldalt foglalt magába. Másik 33 csak rizsa volt, meg Stein-ék bénázása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 12 júl 18, 16:00:37 » |
|
Lassan halad a cselekmény és baromi unalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #409 Dátum: 12 júl 18, 17:05:09 » |
|
Van benne igazság, mióta Stein lefejezte Law-ot kissé megakadt a manga, de azért annyira nem vészes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #410 Dátum: 12 aug 07, 22:38:36 » |
|
Sziasztok. Tudtok egy olyan linket adni vagy oldal nevet mondani ahol magyarra fordítják a mangát és el is lehet olvasni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #411 Dátum: 12 aug 07, 23:08:32 » |
|
Nem tudunk. Továbbra sem fordítják az ég világon sehol magyarra a mangát (legalábbis az anime-manga elválás utántól).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 23:09:13 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #412 Dátum: 12 aug 07, 23:30:50 » |
|
És miért nem? Szerintem sokan szeretik a Soul Eater-t sokkal többen mint néhány olyat amit fordítanak. Nem értem -.-" Esetleg a Naruto-kun teamnek nincs kedve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #413 Dátum: 12 aug 07, 23:33:18 » |
|
Nem tudom, ne kérdezd, én nem vagyok semmilyen teamnek sem a tagja.
Naruto-kun teamnek? Hát ezt tőlük kell megkérdezned, de 99%-ra mondom, hogy a válaszuk nem lesz.
Bocsánat, visszanéztem, egy srác elkezdte fordítani, pár oldallal ezelőtt beszélt róla, nem tudom hova jutott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #414 Dátum: 12 aug 08, 07:28:21 » |
|
Sajnálom hogy nem lett belőle sok rész, pedig egy tanulságos, nagyon jó Anime,MAnga volt :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #415 Dátum: 12 aug 08, 10:03:11 » |
|
A mangáról ne beszélj múlt időben, az még tart. magicnkr: Szeintem örömmel bevesznek a csapatba, ha azt mondod, hogy szeretnél SE mangát fordítani, egyébként ne számíts Naruto-kun-os fordításra, így is sok a dolguk, ráadásul ingyen csinálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 12 aug 08, 16:03:28 » |
|
Képmegosztáson már elkezdte valaki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #417 Dátum: 12 aug 25, 10:12:02 » |
|
Nem akarok türelmetlennek látszani, de már egy hete ki kellett volna jönni a mangának. Lehet, hogy Crona terhes? (Késik a vérzése. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #418 Dátum: 12 aug 25, 10:45:06 » |
|
Pár hónapja még nem úgy volt, hogy nem számolod mikor kell kijönnie? Amúgy lehet Bartos megette a démonfegyvereket, mert van benne D (mint démonfegyver) vitamin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #419 Dátum: 12 aug 25, 10:50:26 » |
|
Most visszaolvastam, és láttam, hogy 17.-én jött ki az előző, mert akkor szóltam hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|