24 nov 15, 17:16:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121414 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 12 jún 16, 10:50:32 »

Tanulni akarsz belőle, vagy csak olvasni akarod?
Az előbbire alkalmatlan a maga, mert viszonylag egyszerű a nyelvezete, utóbbira viszont tökéletesen megfelel ugyanezen okból kifolyólag.
Ha pár kifejezést nem ismersz, azért meg nem kell rögtön a szótárért szaladni. Egy szó nem nagyon tudja elrontani az ember örömét. (Max az igen. Hmm...)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #391 Dátum: 12 jún 19, 23:29:55 »

Én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja, hogy Rage Noah ötödannyira sem veszélyes mint Greed Noah volt? Még ha erős is maradt, amekkora idióta lett simán kinézem eblőle, hogy leugrik egyenesen Ashura bácsihoz Nevet

Kidnek meg már ideje lenne betolnia mindhárom 3 sanzou-t, és kinyírni vele valaki fontosat. Cronát (akivel Maka még úgy is sok-sok fejezeten át fog kínlódni, szal nem őt) vagy Ashurát. Most hogy rávette a boszika az együttműködésre (?) van rá esély.

szerk: és ha érdekel valakit, az SE Not! már 13 fejezetig van kint. gman, neked Justin volt a kedvenced, ugye? Akkor olvasd el.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 19, 23:59:47 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #392 Dátum: 12 jún 20, 06:09:11 »

Justin sosem volt a kedvencem, de ettől még elolvasom a mangát. Nevet Köszi.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #393 Dátum: 12 jún 20, 06:25:48 »

Igen, az én voltam, de csak megtippeltem, hogy ő lesz az egyik kedvenced, Heni, mert egy gusztustalan féreg.
Elsőszámú kedvencem az avámon pózol, a második helyezett Medusa-Cwaaan, a harmadik meg Free, a vérfarkas.

Ezt láttátok már?
http://www.youtube.com/watch?v=nuhWOisaZ4o
Így szinte nem is idegesítő. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 06:37:08 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #394 Dátum: 12 jún 20, 08:54:36 »

Rage Noah? Egy idióta. Kaptunk egy igen badass és kemény ellenséget Greed Noah személyében, és ennyire kivetkőztetik magából... ráadásul a pincsijét sem akarják megölni, pedig nagyon idegesít a gyerek xD
Érdekel milyen megalázó helyzetben találja majd Kid a Holdon lévő "egységet"

És egy kis reklám: hosszú életet akarsz? Hallgasd ezt folyamatosan: http://www.youtube.com/watch?v=UqNEatSav2c&feature=related
4 percnél járok, de mintha 4 év telt volna már el. Folyamatos hallgatás mellett hosszúnak tűnő életet (gmannek házasságot Pojén) garantálok!
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #395 Dátum: 12 jún 20, 11:07:55 »

Rögtön te jutottál erről a képről eszembe xD

Egyébként látszik, hogy férfi rajzolja.. a pasik folyton kapják a pofájukba a csö... a fanservice-t, lányoknak meg százfejezetenként ha jut egy Blair  Neeem

Ha már Excalibour: na EZ még tőle is szép teljesítmény volt.
Az első videó nem volt semmi, a másodiknál meg bekapcsolt az áldott szelektív hallásom.

Én azt bírom ebben a mangában, hogy még a Giricco meg a Justin féléket is tökre meg lehet kedvelni...bár főleg a képességeiket bírtam bennük. Persze pusztulniuk kellett, de Giricco haláláról nekem a Kis Gömböc meséje jutott eszembe  smirksweat Bár inkább ez, minthogy legyőzze a szerencsétlent egy Maka-szintű tinilány, 'ellenzenés' technika ide-oda.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 11:09:45 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #396 Dátum: 12 jún 20, 17:38:26 »

Hm...nem is rossz ez az anime Nevet. Belenéztem az 1. részbe és megkedveltem. Mosolyog
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #397 Dátum: 12 jún 20, 18:37:55 »

Ja, az anime rettentő jól meg lett csinálva. Ha nem cseszték volna el a végét és folytatták volna a manga filmesítését úgy, hogy az anime is csak havonta jelenik meg, akkor most akkora rajongótábora lenne, mint a Narutonak, vagy a Blícsnek.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #398 Dátum: 12 jún 20, 18:44:56 »

Azért ne essünk túlzásokba, annak a két szerencsétlenségnek együtt se lenne akkora rajongótábora, mint a Soul Eater-nek.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #399 Dátum: 12 jún 20, 18:51:51 »

Ha lenne Soul Eater anime. Bár a manga is verné őket, ha gyakrabban tojná őket a mangaka.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #400 Dátum: 12 jún 20, 19:31:25 »

Vagy ha kapna egy minimális hype-ot... egy pillanat alatt rákattanna a nép mint az OP-re. Animések meg még enm csináltak akkora hülyeséget, mint fillerbefejezést adni ennek. Bár, ha az FMA-t megcsinálták újra, talán még van remény, csak ahoz a manga népszerűsűgének meg kéne nagyon ugrania.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #401 Dátum: 12 júl 03, 19:40:11 »

Tiszteletem! ^^

Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismertek - e valamilyen oldalt, ahol megtekinthetem/letölthetem japánul, magyar felirattal a részeket. Ha van, akkor természetesen PÜben várom a válaszokat. Köszönöm! ^^
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #402 Dátum: 12 júl 14, 22:00:40 »

Csak eljutottam idáig Nevet Kb a közepén tartok és nagyon tetszik Nevet Főleg Kid és Stein professzor Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #403 Dátum: 12 júl 18, 11:33:44 »

Az a Madness Stein színezés milyen epic már az elején Nevet http://www.mangareader.net/soul-eater/100/9
Kár, hogy animébe soha nem fogjuk látni...

Pont eszembe jutott, hogy mi van, ha a boszorkányok hátbatámadják őket, és lőn. Persze lehet lesz valami csavar, hogy még is melléjük állnak, de ha mégsem, 2 percen belül úgy is seprűt-üstöt eldobálva fognak menekülni Excalibour elől.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #404 Dátum: 12 júl 18, 11:34:17 »

Azért 100. fejezet gyanánt kaphattunk volna valami akció dúsabbat is. Ráadásul most valószínűleg komoly céllal hozták be Excaliburt, így nem hiszem, hogy fel fogja dobni a hangulatot, gondolom majd full Shinigami Kid kezében fog díszelegni.

Megmondtam, vagy megmondtam, hogy Steint Maka fogja megmenteni? Azért ennyire fáradt nem lehet a professzor..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins