24 nov 15, 15:57:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121411 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #375 Dátum: 12 máj 03, 19:15:33 »

Kb. akkor jelenik meg, amikor Ookubo-senseinek kedve van megrajzolni. A 12. fejezet pl. olyan három hónapja várat magára.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #376 Dátum: 12 máj 03, 19:24:41 »

Hát, legalább lesz időm másra (a simára) is. Köszi.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #377 Dátum: 12 máj 10, 20:46:23 »

Mondjuk tény, hogy szerencsétlennek elég gagyi halála van. Majd a manga talán hoz egy jobbat ikszdé
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #378 Dátum: 12 máj 10, 20:55:43 »

Három lehetőség van a mangába:
1) Maka a tisztító anyámkínja technikával elpusztítja az őrületet.
2) Kid full Shinigami formába elpusztítja Asurát.
3) Crona valahogy magába szippantja, majd az első pont lép érvénybe.

Persze még lehet akármi, én a másodiknak örülnék legjobban, de valamiért a hármast tartom a legvalószínűbbnek :/ Pláne úgy, hogy Kid kevés szavazatot kapott, és el kellett hagynia a villát.. izé... Holdat.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 20:56:53 írta renato » Naplózva
Sabakyu
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Vérfarkasa

« Válasz #379 Dátum: 12 máj 12, 13:26:57 »

Én elkezdtem fordítani magyarra a mangát, aki szeretné, annak az első intro-t elküldhetem.
Csak írjatok ide: ordog999@citromail.hu és küldöm. bye bye
Naplózva

A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
renato
Vendég
« Válasz #380 Dátum: 12 máj 24, 15:44:13 »

Vicces volt ez a fejezet Nevet Kid igyekezete eléggé felütötte a fejét, mikor rárontott Kim-re és Jacquline-ra a fürdőben xD
A boszorkányok meg... kész, végem volt Nevet ,,Azért, mert Shinigami vagy, 1.000.000 halálra ítéllek!" Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #381 Dátum: 12 máj 24, 15:55:00 »

Kiden hullára röhögtem magam ebben a fejezetben  Nevet
Nem elég, hogy lazán zuhanyzás közben ráront a csajokra és utána jelentkezik az orrvérzés avagy Sanji effektus ikszdé, hanem még rátesz egy lapáttal és azt mondja a bosziknak, hogy Kimmel egy fizikai kapcsolat közepén vannak éppen  Nevet
Megjegyzem mintha Kimnek bejönne Kid  Nevet
Az már csak a hab a tortán volt, hogy milyen tánccal lehet megnyitni a kaput a boszorkányok világába   Nevet smirksweat
Maabahoz kellene egy szótár...
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #382 Dátum: 12 máj 24, 15:56:08 »

Az utolsó oldal brutális.
Látod, hogy az öreg boszi feje teríti be az egész oldalt. Görgeted lejjebb a képet. Látod, hogy a nyanya elszántan néz. Látod a szövegbuborék tetejét. Azt várod, hogy valami epikus mondat lesz benne. Még lejjebb görgeted ééés... Nyamu!!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 18:12:44 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #383 Dátum: 12 máj 25, 18:01:34 »

Amúgy Sid most félkarú rablóként ólálkodik a Holdon? Vagy visszakapta a kezét?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #384 Dátum: 12 jún 14, 08:49:42 »

Fogom a fejem és az asztalt fejelem. HOGY FORDULHATOTT EZ ELŐ??? Crona megérkezik a Holdra, repül le, várom, hogy nagy epic módon lepecsételi a Holdat, erre megjelenik Excalibur? ZSENIÁLIS *-* Csak azt az egy oldalt nem értem, amit japóul hagytak a fordítók, pedig azon is róla van szó smirksweat
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #385 Dátum: 12 jún 14, 09:18:13 »

Egyik nagy csoda a mangában, hogy akkor sem unalmas, amikor nem történik semmi.

Amúgy igen, Excalibour széttüsszögte a fejezetet. smirksweat Legalább jókedvűen mentem vizsgázni a világ egyik legköcsögebb tanárához. Köszönöm legendás szent kard, kinek legendája a blablabla.... Nevet

Am a le nem fordított oldal valószínüleg a 42 pontos jelentését közölné az olvasóval, csakhogy erre még nincs felkészülve az emberiség. Öregcsávó
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 09:35:17 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #386 Dátum: 12 jún 14, 13:16:59 »

Átolvastam még egyszer a fejezetet, és most már nem vagyok biztos magamban. Excaliburt tüsszentette ki a Hold, vagy ő csak simán oda lett fosva az utolsó oldalra?
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #387 Dátum: 12 jún 14, 13:25:09 »

Szerintem egyszerűen oda lett fosva Excalibur az utolsó oldalra. Crona ugye behatolt a Hold orrlyukába ikszdé, amitől a Hold tüsszentett egyet. Az Excaliburos képen meg Excalibur tüsszent egyet. Szerintem ez egy kis utalás arra az anime részre, amikor Hironak meg volt Excalibur ereje, de a tüsszentése halálra idegesítette, ezért visszavitte a kardot. A kérdés meg arra utal az utolsó oldalon, hogy Crona bejut-e a hold belsejébe vagy sikerül a Holdnak kitüsszentenie őt.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 14, 13:25:46 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #388 Dátum: 12 jún 15, 20:18:29 »

hello mindenki Nevet elszeretném kezdeni a mangát mert az anime tetszett addig ameddig a manga szerint ment és hát annyira utána se volt rossz csak a befejezés... na de nem is ezért írtam hanem azért mert szerintetek eltudnám ugy kezdeni hogy az angolom nem valami perfekt de nyelvvizsgára készülök és a tudásom b ugy áll hogy októberre leszek felkészülve egy nyelvvizsgára heti 1 órával Nevet szóval ugy érteném ezt a kérdést hogy egyszerü nyelvezete van a mangának stb? válaszotokat előre is köszönöm Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #389 Dátum: 12 jún 15, 20:35:14 »

Szóval nyelvvizsgára készülsz. Hát úgy nem nagyon kellene nehéznek lennie számodra Nevet
Szerintem egy átmenetet képez a könnyű és a nehéz között, bár inkább a könnyű felé húz. Én megértettem amit írtak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins