24 nov 15, 15:45:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121402 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #360 Dátum: 12 márc 27, 18:58:47 »

Mangában Cronával totál nem az történik, ami az animében.
Stein -mint már gman mondta- nem megy Medusa-hoz. Elmegy, de nem hozzá.
Kid három Senzu-ja igen komoly szerepet kap (ha érdekel: ha mindhárom Senju összeér, Kid teljes shinigami lesz, és ebben az állapotában legyőzheti Asurát).
gman szerint OP közeliek a fejezetek, szerintem néhány már az OP-t is veri.
Ja és Asura valószínűleg a mangában nem lesz már anorexiás, mert... sok sajtot eszik manapság  Pojén
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #361 Dátum: 12 márc 27, 19:05:57 »

Még, spoiler, légy szíves Nevet  >.<#
Ja, rá céloztam xD a vége amúgy tényleg röhej volt, de Asurának voltak jó beszólásai.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #362 Dátum: 12 márc 27, 20:53:00 »

Rendben Sabaku, küldök pár szót:
kishin, shinigami, Mosquito, 400, 800, Noah, Greed, Wrath, Eibon, könyv, Giriko, halálkasza, angyal.
Remélem érthető volt Nevet

Amúgy engem legjobban az zavart az anime végénél, hogy Asurán nem fogott a démonvadász, merthogy ő nem démon. Ezt így korrektnek is gondoltam, viszont a mangát olvasva csak pislogtam, mikor ilyen-olyan lényeket boszorkányvadásszal darabolt fel Maka. Kicsit hülyeség volt egy mangát nagyon befolyásoló dolgot így letagadni az animéseknek, de mindegy.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #363 Dátum: 12 márc 28, 16:47:56 »

Asura jól van a mangában, de még ne mutatta meg magát. A szigetnél válik ketté a manga és az anime.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #364 Dátum: 12 márc 28, 17:31:59 »

Mire beéred, lesz neki Nevet

Amúgy nagyon nem lehet más mangát kapni. A képek is magukért beszélnek, valamint a nyelvezete sem olyan kacifántos. Plusz egy kis gyakorlás senkinek sem árt Nevet (amúgy a magyarok a 30. fejezetnél járnak, a manga-anime elválás pedig a 38. fejezetnél kezdődik.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #365 Dátum: 12 ápr 07, 19:50:32 »

gman állítása szerint én vagyok a magyar Excalibur, mert nagyon király lett a ki nyerne extra topicban lévő irományom, és... hát... ki vagyok én, hogy ellentmondjak neki?

Ez lenne az:
Alucard pedig kikapna Excalibur ellen. A következő történne:
Excalibur -kinek története a XII. században kezdődött, és Arthur király jobbkezeként vonult be a történelembe- szokásos reggeli teáját fogyasztaná. Két kanál cukrot tett a teájába, nem porcukrot, sima kristálycukrot. Emellett még fél deci tejjel is felöntötte reggeli teáját, amit pontban reggel 6:05-kor fogyaszt. Azért 6:05-kor, mert 6-kor kel fel, és a házától a kávézó, ahol issza a teáját 4 perc sétára van, és egy perc alatt szolgálják ki őt. Ha biciklivel menne, akkor 2 perc 13 másodperc alatt érne oda, autó segítségével 1 perc 54 másodperc alatt, repülővel pedig 12 másodpercbe telne az útja.
Nos a teáját fogyasztaná, mikor meglátná az északi irányból közeledő Alucard-ot. Éppen déli szél fújna. Nem túl hideg, kabátot még nem kellene miatta felvenni, de a pulóver már éppen jó lenne erre az alkalomra. Körülbelül 12°C lenne, a relatív páratartalom pedig 20-30%-os volna. Excalibur a harmadik-negyedik korty teáját inná éppen ekkor, de észlelné, hogy harc közeledik, így nem lesz képes 6:05-re meginni a teáját.
Ekkor odamenne Alucard-hoz, és elmesélné körülbelül ugyanezt, mint amit én most leírtam. Véleményem szerint Alucard magát enné meg ott helyben.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #366 Dátum: 12 ápr 07, 20:05:54 »

Excalibour érzéketlen halszeme is felcsillanna a meghatódottságtól, ha ezt olvasná. ikszdé
Főleg az időjárást elemző rész tetszett, az nagyon durván Excalibourosra sikerült. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 20:09:32 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #367 Dátum: 12 ápr 08, 11:33:33 »

Hehe Nevet
Amúgy hónap közepén szokott jönni az új fejezet, vagy hónap elején? Már várom nagyon, most gondolom Kid szála fejeződik be a bohócokkal Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #368 Dátum: 12 ápr 08, 19:20:37 »

Dondolom akkor, mint a múlt hónapban.
Soha sem figyeltem. Nevet
Naplózva
Sabakyu
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Vérfarkasa

« Válasz #369 Dátum: 12 ápr 11, 18:21:28 »

Fekete vér. És ezzel elmondtam mindent. Jó nem olyan módon hogy Ragnarok kb. lenyúlja az agyamat és lelkemet, hanem haveri szinten. Mondjuk az nem olyan dolog ami Rangára vallana.
Naplózva

A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #370 Dátum: 12 ápr 20, 06:34:23 »

Miért van az, hogy ezen a héten egyik mangában sem történik semmi!?
Ráadásul ez a fejezet még rövidebb is volt az átlagnál.
Az egészben Eruka csalódott arca ért a legtöbbet. ikszdé
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #371 Dátum: 12 ápr 20, 13:24:10 »

A "nem történt semmi" alatt azt érted, hogy Kid lement a Holdról, az egész csatatéren már csak 3 technikus és 3 kasza áll 8000000 bohóc ellen, és kiderült, hogy elfogták Free-t, de téged ez nem nagyon érdekel? Nevet

Soul elég lazán néz ki ezzel a "fejpánttal", a többiekre csak ráhányta valahova a mangaka.. és attól félek, most a Spartoi tagjai fogják megmenteni a Holdon lévő 6 embert.. ejj-ejj, Stein nagyon kimerült a harc során :/
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #372 Dátum: 12 ápr 21, 23:30:10 »

Azt hiszem ide sem fogok járni addig, amíg be nem érem a mangát xD Még jó, hogy addigra elfelejtem az itt leírtakat Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #373 Dátum: 12 ápr 22, 06:20:48 »

Minden manga felé mások az elvárásaim. A Soul Eater-től pl. azt várom el, hogy legyen pörgős és "kúl". Az, hogy "szövetkezzünk a boszorkányokkal" nem elég király. Király az lett volna, ha a fejezet végén betoppanik pár erősnek kinéző boszi és egy hónapig találgathatnánk, hogy kinek az oldalán állnak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #374 Dátum: 12 máj 01, 19:40:16 »

A Soul Eater Not is havonta jelenik meg, vagy ritkábban?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins