24 nov 15, 12:28:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121285 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #345 Dátum: 12 márc 23, 08:58:44 »

Rá gondoltam:
http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2011/157/e/8/justin_law_se_86_by_kang1223-d3i8d2t.png
Ő Justin Law, Asura főcsicskája, a "Téboly Apostola".

renato: A SE karakterek gonoszságát a hétvége folyamán kitárgyalom egy másik témában, ha sikerül rászánnom magam...
Ja, lusta vagyok...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #346 Dátum: 12 márc 23, 15:12:15 »

Amúgy milyen már, hogy a TÉBOLY apostolát is túlszárnyalta őrületben Stein, és mégis Shinigami oldalán harcol, és még fél Kishin formában is képes tudatánál maradni.. nála nagyobb akaraterejű karaktert nem igen láttam még (oké, a cigit most ne vegyük figyelembe Nevet).
Amúgy milyen ütőképes lenne már a Shibusen, ha Steinből teljes Kishint csinálnának Nevet

Melyik topicban akarod ezt kifejteni? Szerintem itt a leghelyénvalóbb a Soul Eaterről beszélni, bár te tudod..

Masashi:
Most ezt miért mondod? Noah egész emberien néz ki Nevet
Greed
Rage/Wrath
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 15:15:40 írta renato » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #347 Dátum: 12 márc 23, 16:18:57 »

Mondjuk ilyen alapon akár Shinigami is lehetne a kedvenced, vagy Eibon, esetleg Excalibour, hiszen ők sem túlságosan... emberiek Nevet

Arachne-t leszerelte? Már nem is rémlik... bár szerintem ez is csak animés cuccos, mangában a feléledése óta meg sem jelent még (majd talán most..).
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #348 Dátum: 12 márc 23, 18:11:54 »

Ki milyen fegyver lenne? Vagy ha nem fegyver, akkor mi?
Én tutter fegyver lennék, valami menő és egzotikus, mondjuk tüskés páncél. Egyszerre lehetne velem támadni és védekezni. Lélekrezonanciában a tüskéimet még ki is tudnám lőni.
 Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 18:20:42 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #349 Dátum: 12 márc 23, 18:27:40 »

Én technikus lennék (milyen meglepő), az alap képességek mellett a kisüléses ütést (tököm sem emlékszik már a magyar nevére, mangába meg már nem nevezik meg Nevet) fejleszteném magas szintre, plusz a fekete vért is beszerezném magamnak.
Röviden: Stein lennék őrület helyett fekete vérrel Nevet
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #350 Dátum: 12 márc 23, 18:38:39 »

Démonisten. Ez nem is kérdés.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #351 Dátum: 12 márc 23, 18:53:42 »

Ha kishin lennél, Asura röviden magába szívna/lenyomna, mert riválisként tekintene rád Nevet
Fegyverként már más a helyzet, de kétlem, hogy kellene fegyver a démonisten számára. Vagy ha kellene, akkor is minimum egy halálkasza, amivé válni elég nehézkes dolog lenne, pláne egy hulahoppkarikának Nevet.

Ja, és kihagytam az előzőből, hogy egy angyallélek is kellene, hogy tudjak faszántosan repülni. Meg úgy dobna az egomon még egy kicsit, ha én lennék tízmillió emberből az az egy, akinek ilyen speciális lelke van Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #352 Dátum: 12 márc 23, 18:55:26 »

Én is fegyver lennék =D De ha már fegyver akkor minimum Kid szintű technikusom legyen , és legyen a technikusomnak még egy fegyvere. Én lennék a pajzs a társam pedig egy nagy pöröly =D

A képességeim: Hát mit tud egy pajzs =D Védeném a mesterem a varázstámadadásokat pedig vissza tudnám verni, viszont nagyon nehéz lenne használni és hamar kimeríteném a mesterem =)

Lélekrezonancia: kétszer akkorára növök mint az eredeti méretem a súlyom könnyebb lesz és tüsék nőnek ki belőlem , így támadni is tud az illető.

A társam pedig egy kézzel is jól használható harci pöröly lenne =D Gondolom nem kell túlragozni mit tud egy pöröly, brutális ütő erő , lassú támadás, nem tud vele védekezni =) Azért kellenék én a pajzs =D

Heh egy kicsit elkalandoztam =D
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #353 Dátum: 12 márc 23, 19:07:54 »

Henikém, fegyverként is lehetsz démonisten, mondjuk ha olyan vagy, mont Tsubaki tesója, aki irányítani tudta azokat, akik a kezükbe vették.
OFF: Tira király(nő).

renato: demonszemet és két-három halálkasza-társat nem akarsz véletlenül? Nevet

Am én jófiú lenék, mert boszorkányokat, vérfarkasokat és árnyfegyvereket izgalmasabb öldösni, mint a szomszéd nénit.
Meg a piros lélek finomabbnak látszik, mint a kék.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #354 Dátum: 12 márc 23, 19:18:10 »

Az őrületet is visszautasítottam (jó, ez mondjuk olyan volt, mint amit Caesar produkált a királyi címmel xD)... mellesleg társ se kéne egy Stein szintű tagnak, de ha lenne, akkor minimum Tsubaki, vagy Medusa kinézetű lenne, mert ha lúd, legyen kövér (azaz ne, kövér ne legyen). Mondjuk Tsubaki tényleg jó lenne, elég sokoldalú fegyver.
Halálkaszát meg csinálnék én magamnak, nem kellene más fegyvere Kúl

Amúgy ez is milyen már: halálkaszák közül kettőnek van csak valóban kasza alakja Nevet

Masashi:
Szólsz Steinnek, és megoldja. Visszaváltoztatni viszont már többet nem tudna ő sem Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #355 Dátum: 12 márc 24, 20:59:31 »

Előre is bocsi, de jót mosolyogtam néhány helyen az irományodon Nevet Nem baki, vagy ilyesmi miatt, hanem mert egy totál ellenséges, magába fordult karakter (Asura) személyiségét ilyen nyíltnak írtad le, és ezt elképzelve elég érdekes karakter született Nevet
Ez a kakaóporos cucc betette a kulcsot, itt szakadtam ikszdé Ez egy rád igaz jellemző lenne, vagy csak úgy beugrott? Nevet
A véres cucc kicsit morbid, meg az emberevős is, de... végül is elmegy, illik a karakter őrült jellemhez.
Az éneklős cuccot (mert a "cucc" egy multifunkcionális szó, nem, nincs gond a szókincsemmel Nevet) akár tovább is gondolhatnád, és lehetne egy technika is, amivel például blokkolni tudja az ellenfele mozgását (bár én énekórán egy "Tavaszi szél vizet áraszt" eléneklése során minden különleges erő nélkül képes vagyok megölni az osztálytársaimat csodálatos hangommal Pojén)

Kasza kinézet:
Biztos, hogy a félbevágott hulahoppkarikából kaszává változik? Nem sarló akar az véletlen lenni?

Életrajz:
A gond, hogy Asura egy apró dolog miatt nem találhatja meg a labort, így nagyjából az egész elbukott (múltkor nem magamtól írtam azt a 363 104 km-t Asura távolságát illetően Nevet). Viszont szépen le van vezetve, szóval ettől eltekintve egész pofásra sikeredett.

Összességében jó lett, egyedi a karakter, viszont nem igazán értem, hogy hogy utálhatja azokat, akiket utál, ha még nem is találkozott velük? Pojén
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #356 Dátum: 12 márc 24, 21:18:12 »

Mondjuk ez is olyan dolog, hogy nem lehet belekötni, mert a te fantáziád, úgyis az lesz, amit akarsz Nevet

Viszont az apa nagy erejére kitérhetnél, mivel egy normál tudósnak kevés esélye lenne Asura ellen (Stein igen kemény a mangában, mégsem ad neki egy kis esélyt sem Shinigami Asura ellen, egyedül egy teljesen shinigamivá vált Kid győzelmét tartja valószínűnek), és ha jól emlékszem, akkor elég szorosnak írtad le a harcukat.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #357 Dátum: 12 márc 27, 18:01:49 »

Animét megnéztem végre, ma el is kezdem a mangát. Nevet

Az anime végén egyébkén nagyon erős FMA:B érzésem volt, asszem az anime készítői nagyon szerethették azt. Először is, a Soul lelkében tett túra képileg nagyon hasonló volt az ott megtalálható kapuhoz. Aztán az anorex főboss bekattanása, valamit a főszereplő általi puszta kézzel való megcsapkodása.

Itt már erősen látszott, hogy csak animés, Kid 3 csíkjára sem kaptunk bővebb magyarázatot, remélem ott ki lesz fejtve. Na meg ha az ő támadásába nem halt bele Ashura, akkor majd pont Makáéba.

Aztán ott van a Giriko vs. Law szál. Már kíváncsi voltam, mi az istent kezdenek egymással, erre Law csak úgy elengedi Girikót... ejnye! xD

Na meg ott van Stein.. nem tudom, mangában hogy van, de én az első 35(?) eredeti rész alapján sokkal erősebbnek gondolom annál hogy csak úgy elbolyong, mint valami kiskölök, és aztán félrecsúszott köpenyben üldögéljen Medusa mellett bamba tekintettel.

Ez szuper anime, illetve a mangás részek, mert a vége őszintén szólva, kicsit lehúzza az öösszhatást.

És ha már a karakterek a téma: én tuti fegyver lennék, mert akkor nem én izzadnék a arcban, hanem csak cheatnék xD De persze nem kéne feltétlenül mester, az tök snassz, mert ha ő kidől én csak kispados vagyok, hanem egyedül is jól nyomnám.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 19:04:52 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #358 Dátum: 12 márc 27, 18:13:24 »

Amit itt írtál az mind filler. Nevet
Stein sem kószál el semerre.

Az anime vége amúgy tényleg vérgagyi ahoz képest, hogy a manga mostanság az OP szintetközelíti.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #359 Dátum: 12 márc 27, 18:28:28 »

gman:
Hoppáhoppá Nevet Hát igen, eléggé érződik a színvonalváltozás a 35-36. rész után. OP-szint? Akkor asszem nemhiába kezdem el. Ja, mi még filler volt sztm, az Crona betegességig fokozódó Maka-mániája.... van egy olyan érzésem, hogy a kiscsaj számára nem lesz happy end az akadámiai diákság.
(viszont az előző hsz-em megint tele van helyesírási hibákkal.... de a chrome akkor miért csak a felét húzza alá?  Hmm?)

Masashi:
Csak nem Ashura halála miatt? xD Am eléggé bírtam, néh normális volt. De a felledésénél miért ütögette fél percig a padlót? ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins