24 nov 15, 10:19:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121165 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 10 máj 28, 21:21:42 »

magyarul olvassátok?ha igen valaki dob egy linket pü-ben?Nevet
köszi előre is^^
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #241 Dátum: 10 máj 28, 21:53:52 »

Én nem magyarul olvasom, és úgy tudom, nincs is fordítás, vagy ha igen, csak pár fejezet. Persze ezt régen néztem, azóta lehet van, de erősen kétlem.

Hát ha annyit fejlődtek, hogy lezúzzák, akkor az számomra elég nagy túlzás lenne. Habár ez a szárnyas kasza üzemmód igaz nagyon gyér, és ennél jóval többet várok tőlük is, erősen kétlem, hogy felvehetnék 1 az 1 elleni harcban a versenyt Giriko-val. Remélem az új fejezet ütni fog, már nagyon várom, piszok hosszú ez az egy hónap. Nevet
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #242 Dátum: 10 jún 23, 15:02:28 »

esetleg valaki idesuttogná a fülembe, hogy jelen pillanatban hol tudnék mangát olvasni? onemangáról leszedték az összes részt, amit itt találtam, az meg javarészt spanyol, amivel nem sokra megyek.
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #243 Dátum: 10 jún 25, 18:27:16 »

A legújabb rész nagyon ott volt Nevet
Az offenzíva még mindig nem indult be, de Giriko legalább aprított egy kicsit, és következő fejezettől fogva akár már 3 harci szál mehet párhuzamosan.
Habár kicsit sajnálatos hogy Maka lelkizésével mennek el az értékes oldalak, annyi érdekesebb dolgot lehetne mutatni, de legalább a végére befejezte a kínlódást.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #244 Dátum: 10 jún 26, 07:47:21 »

Hát az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, annyi haszna volt, hogy nem kellett látnom, ahogy harcol. Habár talán pont ez a legnagyobb hátránya is, mert így a következő fejezetben meg ő is fog harcolni, és ezek az oldalak feleslegesen mentek el. Ami már csak azért is kellemetlen, mert 34 oldalra egy hónapot várni? Hát igen, olyankor az ember nem időhúzást akar látni. Na, de sebaj, ha Giriko Maka ellen se fogja vissza magát, ha láthatom ahogy Black Star kicsontozza Kid-et, és talán lesz valami velősebb harmadik harc is, akkor kicsit izgatottabban várom a következő fejezetet. Csak azért az oldalszám kússzon fel legalább 50-re.
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #245 Dátum: 10 jún 26, 23:08:05 »

Jajj, Kumori, ne légy ilyen borulátó Nevet
Igaz, hogy Makát harcolni látni nekem se a kedvenc időtöltésem, de van ennek jó oldala is, Giriko szétrúghatja a fejétxD Egyelőre nagyon alaphangon nyomja, ha jól rémlik 3 fokozatot mutatott eddigi harcai során a fűrészéből, most még kettesen sincs de Soul már ígyis csak 50-60%-os max.
Ha itt Makáék vmi nyálas, érzelgős, habos, ecetes lelkizés után erőre kapnak és nyernek akkor kinyomtatom a fejezetet és felgyújtomxD

Az oldalszámmal amúgy egyetértek, ráadásul nemcsak, hogy kevés az oldal de maga a tartalmuk se javítja a helyzetet. Egy fejezetben már szinte csak 2x annyi dolog történik mint egy Bleach fejezetben, ami azért egy havonta megjelenő mangánál igencsak nagy negatívum.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #246 Dátum: 10 jún 28, 22:56:14 »

Nem lennék, ha nem lenne rá okom, de csalódás volt, hogy várok egy hónapot a kedvenc manga-mra ( mert még az ) és nem elég, hogy még csak egy hetente megjelenő manga dupláját se teszi ki oldalszámban, de még ennek a felében is az egyik legunszimpatikusabb karaktert kell néznem. Nevet

Habár abban igazad van, hogy ha az észérveket nézzük, és nem azt, hogy ki a főszereplő és emiatt kell valakinek nyernie, akkor Giriko csúnyán bealázza őket. És azért a Soul Eater-ben nem szoktak csak azért a jók nyerni, mert az az íratlan szabály.
Mondjuk az az igazság, hogy szerintem Giriko-t még soha nem is láthattuk úgy harcolni, hogy komolyan bele kellett volna mindent adnia. Arról nem is beszélve, hogy valami újat csak kéne tőle is látnunk, és ráférne még Soul-ékra egy kis csalódás és verés. Nevet

Csak erre meg várni kell, mert a következő fejezet javarészt Black Star és Kid párharcáról fog szólni, ha már a címe is ez lesz. Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #247 Dátum: 10 jún 28, 23:22:53 »

most valahogy eszembe jutott.Excalibur az van a mangában is?xD
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #248 Dátum: 10 jún 28, 23:29:00 »

Persze, nem is olyan régen kapott egy kisebb szerepet.
Excalibur nem filler szereplő, csak rohadt idegesítő, igen, nem csak az anime-ben az. Nevet
Naplózva

Shidotoku
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #249 Dátum: 10 jún 29, 00:13:35 »

Most már annyira fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy meg kell kérdeznem, hogy ti hol olvassátok a mangát? Gondolom most a 75. fejezetről beszélgettek, de én sehol se találom. A választ előre is kösz.  Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #250 Dátum: 10 jún 29, 09:35:08 »

Köszi,csak azért mert az animében elég filler stílus volt:D
Amúgy Kumori,tök jó az alád.és ezt úgy mondom hogy Giriko nagyon nem a kedvencem:D
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #251 Dátum: 10 jún 29, 10:43:55 »

Shidotoku, ment PÜ a linkről ahol én olvastam.

Először én is azt hittem, hogy csak filler szereplő, de nem az, és ez addig nem is baj, amíg nem kap nagyobb szerepet. Nevet
Hát mivel a mostani fejezetekben Giriko az ügyeletes kedvencem, róla dobtam össze egy kis aláírást. Habár ha Tesco végre beverné Justin-t, azt nem bánnám. Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #252 Dátum: 10 jún 30, 14:58:07 »

dejó,felmentem egy oldalra(reklám miatt nem mondom meg hova xD) és találtam egy soul eater magyar manga fejezetet...
kíváncsi vagyok milyen gyorsan haladnak majd a kiadásokkal Nevet
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #253 Dátum: 10 júl 01, 19:20:08 »

Kumori, szerintem is eddig a legjobb sztájlod. imádom Giriko-t. : D légyszí, légyszí, ne váltsd le hamar.

amúgy, mi a gond Justinnal? : D az az ember tündéri. bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy majd a sztori végére újra megtér a hitébe és visszaáll a jó oldalra. :/
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #254 Dátum: 10 júl 01, 22:26:02 »

Ilyen téren em ígérek semmit. Nevet

Én nem kedvelem Justin-t, és amúgy is szívesen látnám Tesco-mackót harc közben.
Már meg van az általam kigondolt, kevés logikára, és annál több ábrándra épített harci felállások. Nevet

Giriko vs Maka-Soul
Black Star vs Kid
Tesco vs Justin
Dr. Stein vs Noah

Ha ezek így lesznek és jók lesznek, nem lesz panaszom. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins