24 nov 15, 10:33:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121189 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
milanbert
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #195 Dátum: 10 feb 22, 16:49:48 »

A mangafox meg az onemanga általában egymással versenyez hogy melyikre kerül fel előbb egyik-másik népszerübb manga. Néhol egyik, néhol a másik "győz", ez változó, ezt az esetet kivéve. A medaka box, beelzebub, fullmetal, sekirei, one piece, soul eater, naruto, bleach mindegyik általában pár perc/óra különbséggel jött ki eddig. Arra gondolok, hogy az onemanga majd csak akkor rakja fel talán a 70. chaptert amikor a 71.-et is.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #196 Dátum: 10 feb 23, 13:16:47 »

Nah fenvan végre foxon a 71. is. Habár nemtudom hogy ez miért volt két külön fejezet hisz a kettő együtt olyan hosszú kb. mint 1 átlag fejezet szokott lenni.
Mindazonáltal a 71. se valami eseménydús rész, csak a végén van valami kis érdekesség de végülis azt eddig is lehetett sejteni hogy Eibon könyvében nem éppen kiszínezhető figurák vannak hanem pár igencsak brutális lény.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #197 Dátum: 10 feb 23, 19:45:23 »

71. fejezet? Hát ez hol volt egyáltalán egy egész fejezet? Nem volt ebben se semmi, csak tovább húzták az időt.
A rajzolás néha szörnyűre sikerült, Kid kijött a könyvből, aztán visszament, a kettő között meg megmutatták milyen szánalmas. Shinigami-sama meg legalább elkezdte magyarázni a tervet, de annyira szánalmasan rövid volt ez a 19 oldal, hogy nem jutott semerre, arról nem is beszélve, ha már rövid, legalább ne lennének benne olyan részek, hogy fél oldal közepén egy árva alak, a 14-17. oldalakon semmi sincs. Kezdem úgy érezni, hogy az írói krízis van, és ezek tényleg csak időhúzásra vannak kitalálva.
Az egyetlen pozitívum a második kedvenc boszim felbukkanása volt, de neki se adtak sok szerepet.
És akkor most megint lehet várni egy hónapot, már azt se tudom hány oldalra, remélem abban se lesz semmi.
Naplózva

timcsiikee
Újonc
*

« Válasz #198 Dátum: 10 feb 26, 11:40:14 »

Nem olvastam vissza az összes bejegyzést, de amit olvastam abban nem sok segítséget találtam...
Szal sziasztok ! ^^
Én azt szeretném tudni, hogy valaki tudna-e ajánlani egy olyan oldalt, ahogy az SE mangája megvan magyarul? *.*
de persze nem csak 3-8 rész, mint a anime-souleater.gportal.hu-n vagy a manga.hu-n...
nekem az kevés xD
Nem ismer valaki egy olyan oldalt, ahol már elég sokat lefordítottak ebből? Annyira szeretném megszerezni, de még a gugliban sem találtam semmi használhatót T__T
Előre is köszi a választ ^^
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #199 Dátum: 10 feb 26, 12:07:34 »

Én magam is sokat kerestem magyarul a manga-t, de seholse találtam több fejezetet. Ennek az lehet az egyszerű oka, hogy nem fordítják, és azok akik régebben tették, inkább hagyták. Nem egy Naruto vagy Bleach kaliberű dologról van szó, és amíg nem adták le az Animax-on, igazából nem is sok szó esett róla.
Lehet majd valakik elkezdik mostmár komolyabban fordítani, de kétlem, hogy egy Naruto-kon színvonal lenne, szóval szerintem jobb amradni az angol verziónál.
Naplózva

timcsiikee
Újonc
*

« Válasz #200 Dátum: 10 feb 26, 12:45:18 »

Köszi a választ Nevet Hát akkor sajnos "várnom" kell vagy magam kezdem el fordítani (esélytelen mert nincs időm rá)
Kár, pedig engem nagyon érdekel ^^ az a bajom vele hogy nem tudok angolul xD németes vagyok, de abból is sokat felejtettem már, szal ilyen szempontból sem menne nekem a fordítás Nevet
*suttog* valahogy a Naruto-kunt nem lehetne rávenni hogy ezt is fordítsák le? xD igaz így is örülök, ha néha a 666satanból van egy-egy új fejezet.

Az animét már végignéztem, nagyon nagyon tetszett ^^ bár én úgy érzem el kéne neki a folytatás szvsz Nyelvesít
szerintetek lehetséges?Nevet

Ja igen és én japánul néztem végig, nincs animaxom Nevet sőt már bő két hónapja nincs TVm sem, de fél éve nem is használom csak DVDzésre xD videoplayeren láttam 2,5 részt magyarul... nem jött be X__x esetleg Shinigami és Spirit hangja (max) de... Kid szinkronja... bahh X___x
így maradtam a japánnál, az az igazi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 26, 12:48:02 írta timcsiikee » Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #201 Dátum: 10 feb 26, 13:05:10 »

Szerintem van elég dolguk így is, talán majd egyszer, de szerintem amíg ez a topic kb. ezred annyira se látogatott mint a Naruto, addig arra lehet következtetni, hogy lehet nem is lenne sok igénylője ennek a manga-nak.

Anime folytatás? Csak úgy mint az FMA-nak, egy mangahű verzió, mert azt, ahogy az anime-t lezárták, nem lehetne folytatni, a manga-hoz visszatérni pedig főleg nem.

( Amúgy a maximális aláírás méret 750 pixel, a tiéd ezt meghaladja. )
Naplózva

timcsiikee
Újonc
*

« Válasz #202 Dátum: 10 feb 26, 13:35:37 »

köszi levettem 750 re Mosolyog

amúgy igazad lehet ^^ nagyon úgy lett lezárva az anime hogy vége, kár érte szerintem Mosolyog
Na mindegy ^^ és a mangás részben is igazad van. Nem sok mindenkit érdekel ezért nem fogják fordítani.
Csak miattunk meg nem kezdik el mert úgyis sok a dolguk xD
Naplózva
Den
*

« Válasz #203 Dátum: 10 feb 26, 21:18:10 »

Pedig egyáltalán nem nehéz a szövege hiába angol, középfokú nyelvvizsgával röhögve megértem, nem hasonlítható pl. egy FSN visual novelhez vagy ilyesmihez Nevet
Ha lenne szabadidőm már gondolkodtam hogy nekiállnék lefordítani magyarra, csak hát nincs túl sok Pojén

Amúgy érdekelt volna a mangában engem is Shinigami terve, kíváncsi vagyok hogy mivel próbálja meg átverni Eibon-samát, nameg az állati kettős is mozoghatna, jó kis harc lenne belőle ha sikeresen Justin nyomára akadnak.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #204 Dátum: 10 feb 26, 21:35:34 »

Egyet kell értenem Den-el, nagyon egyszerű a nyelvezete, sőt, igazából általában még a RAW-ból is rálehet jönni a történet-re. Csak ritkán vannak olyan nagyobb, komolyabb beszélgetések.

Hát engem most az állati páros jobban érdekel, mint a terv. Így is húzzák vele az időt, az se egy-két oldal lesz mire elmagyarázza a nagyfőnök.
Inkább valami nagyobb akciót mutassanak, egy-két kedvenc szereplőnkkel. Nevet
Naplózva

Den
*

« Válasz #205 Dátum: 10 márc 02, 13:56:29 »

Ööö...azt tudja valaki hogy mangafoxon miért nincs Soul Eater? Vagy csak én nem találom?xD Beírom a keresőbe, gondoltam ebéd közbe olvasgatok pár részt erre nincs is az opciók között Hmm?
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #206 Dátum: 10 márc 02, 13:59:40 »

Nálam van, legalábbis a múlthavi részig fent van az onemangán is.
Naplózva
Den
*

« Válasz #207 Dátum: 10 márc 02, 14:06:48 »

Ez fura, én hiába írom be hogy Soul Eater vagy csak simán Soul nem adja ki.
http://imagerz.com/QENOXEtvAwINUQpIEwVQ

Kíváncsi voltam másoknak is így van e, de mind1, addig tényleg ott az onemanga amíg ez helyre nem jönxD
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #208 Dátum: 10 márc 02, 15:26:57 »

Tényleg eltűnt a mangafoxról  Gondolkozik Pedig múlt hónapban még én is ott olvastam!!
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #209 Dátum: 10 márc 02, 15:28:51 »

Már nálam is.   Ohh My God
Fura, pedig tényleg azt hittem meg van, és megnéztem még egyszer, aztán nem... Pirul
Naplózva
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins