24 nov 15, 10:51:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 121230 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
milanbert
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #180 Dátum: 10 jan 24, 17:41:04 »

Csak még azt nem tudni mikor lesz vége, mert szerintem még elég messze. De nem is bánom minél hosszabb annál jobb.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #181 Dátum: 10 jan 25, 00:22:15 »

Hát az anime nem éppen Soul központú. Szerintem igazából a manga se, halálkaszaként se mutatja szerintem azt, ami elvárható lenne egy főszereplőtől. Ott is inkább Maka kerül előtérbe.

A vége fele, kb onnantól, hogy Medusa-sama meghal, szerintem eléggé siettették a befejezést. Elötte még kitalálták a Stein féle teljes megőrüléses történetvonalt. Ami jóra is sikerült, nekem legalábbis tetszett, persze leginkább azért, mert Stein-Medusa páros volt a főszerepben. Viszont utána ez az egész Kishin dolog, Arachne gyors halála, és ez a végső harc. Hogy először senki mégcsak megsem tudja sebezni, aztán kidől egy ütéstől. Hát ez egy remek anime méltó elcseszése.

Viszont, legalább itt van nekünk még a manga, és szerintem (remélem) még jódarabig lessz is. Aztán ha készítenek belőle egy második animét, ami teljesen hű a mangához. Hát az igazán terjedelmes lesz.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #182 Dátum: 10 jan 25, 11:12:52 »

Én is nagyon remélem, hogy lesz 2. anime  Pontosan . Az elején még olyan király volt az egész, sok poénnal, persze ha úgy vesszük a vége is egy nagy "vicc" lett, hogy Maka a bátorság öklével gyűri le a Kishint  Pojén
Naplózva

....................................................................................................................
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #183 Dátum: 10 jan 30, 18:23:45 »

Ki az a TV maci fejű alak?
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #184 Dátum: 10 jan 31, 11:13:53 »

A Shibusen egyik alkalmazottja, láthattuk amikor a diákok csapata Medusa vezetésével Arachne kastélyába ment. Valószínűleg most több szerepe lesz, és a kis majom barátjának is.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 11, 12:49:26 írta Kaihaku R. Kumori » Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #185 Dátum: 10 feb 11, 12:43:19 »

Hmm...most nemtudom mi van a mangával, mangafoxon van fenn egy verzió a 70. részről de az valahogy nekem olyan mintha a közepénél vége lenne, mégcsak az sincs hogy "the end" vagy hogy "next issue ekkor és akkor"...meg ami tényleg cselekmény az kb. csak 20-25 oldal...és ami még furca hogy a 71. rész rawja is fennvan már.
Ezek szerint 2 külön részbe lenne most benne annyi cselekmény amenyi egy részbe szokott és így adták ki?

Mondjuk azért komoly hogy mi lett a megmentő akció eltervezéséből, Kidet pedig egyre "durvább kínoknak" vetik aláxD
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 11, 12:53:44 írta Den » Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #186 Dátum: 10 feb 11, 16:45:04 »

Hát ez a manga nekem teljes csalódás volt. Nem elég, hogy tényleg csak 25 oldal volt igazi, a többi meg csak pár hülye kép. Abszolúte semmi mozzanat, csak bulizgatnak picit, meg Kid szánalmas szimetira szenvedése, ami már kb annyira unalmas mint Maka képe. 
Naplózva

Den
*

« Válasz #187 Dátum: 10 feb 11, 17:37:40 »

Engem ez a "boszorkány" bagázs  idegesít leginkább, a nevüket el is felejtettem de húz a chocapicre ha jól rémlik. Valahogy nem látom semmi értelmét a "ténykedésüknek", cak időhúzás mert még azt se lehet mondani hogy szórakoztató vagy vicces.
Én annak örültem volna ha az a 2 állatka követi Justint és Eibon szétveri őket Nevet Vagy mondjuk Giriko harcol ellenük és látunk egy szép, pörgős harcot.
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #188 Dátum: 10 feb 11, 17:47:34 »

Naigen, nekik se volt semmi értelmük, ahogy az egész buli feelingnek sem. Biztos nehéz kitalálni a manga történet vonalát, de azért az, hogy 1 hónapot kelljen várni 25 oldal semmire, azt kicsit túlzásnak érzem.
 Pedig az első oldalon úgy megölrültem, azt hittem láthattunk azzal a néggyel valami kis akciót. Komolyan, mintha egy filler lett volna ez a fejezet.
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #189 Dátum: 10 feb 21, 08:33:59 »

Ebb a hónapban 2 chapter jött ki, a második már sokkal komolyabb és történik is valami, de még csak olaszul láttam ugyhogy nem értek belőle semmit  Technikai KO Kíváncsi vagyok miért nem fordították még le.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #190 Dátum: 10 feb 21, 08:58:18 »

Nekem még nem volt közvetlen szerencsém a 2. chapter-hez, de örülök ha eseménydúsabb mint az előtte lévő. Remélem hamarosan lefordítják, mert úgy nem kezdem el olvasni, hogy tuti egy szót sem értek belőle. Viszont mivel már elvileg kint van egy ideje, és semmi fordítás, ez nem igazán jelent jót.
Naplózva

Den
*

« Válasz #191 Dátum: 10 feb 21, 16:49:32 »

Evel én is így vagyok, értelmetlen lene úgy lelőni a poénokat hogy közbe egy kukkot sem értesz belőle.
A rawok az a baj csak 1-2 napig voltak fen mangahelpersen, azóta ott semmi sincs a 70-71. részről. Onemangán is nemhogy a 71. de még a 70. rész sincs fenn szóval kezdhetnének már valamit magukkal mert irritáló hogy olvashatnám a mangát de mégse olvashatomxD
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #192 Dátum: 10 feb 22, 05:57:33 »

Mangafoxon fent van a 70. rész és a végén ott van az is, hogy ebben a hónapban 2 rész jött ki. Ráadásul az ottani fórumon találtam egy spanyol vagy olasz fordítást is a 71-ből csak azt nem értem akkor angol miért nincs.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #193 Dátum: 10 feb 22, 06:15:55 »

Igen, én is Mangafox-ról szedtem le a 70. fejezetet, de a 71-et még keresni is felesleges lenne, mert Spanyolul sokra megyek vele.
Abban meg igaza van Den-nek, hogy onemanga-n nincs fent még semmi. Pedig azért általában az nap, vagy egy napi késéssel, de oda felkerül. Szóval ez így most kicsit érdekes, főleg, hogy a 70. fejezet nem volt szinte semmi és várnám már a 71.-et angolul.
Naplózva

Den
*

« Válasz #194 Dátum: 10 feb 22, 13:40:40 »

Igen, azt írtam is feljebb hogy fenvan mangafoxon még aznap mikor kijött.
Habár ma megnéztem és kicserélték ott a 70. részt, ebben se történik több hisz maga a fejezet nyílván ugyanaz de ebben már normális sorrendbe jönnek az oldalak és jobban kivehetőbb az egész mint az előző volt.
Csak mostmár tényleg feltehetnék a 71.-et is angolul, már lassan a 72. is kijön Japánba...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins