24 nov 15, 05:13:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Soul Eater  (Megtekintve 120907 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #165 Dátum: 10 jan 16, 14:03:34 »

Annak hogy Maka "igazságökölel" kiüti a Kishint legjobb tudásom szerit nincs folytatása. De van manga ami havonta jön ki új részekkel, így magától értetődően az anime cselekménye elválik a mangáétól idővel, szvsz. a mangáé sokkal jobb...de magyar fordítást nem ismerek hozzá sajna, azt se hogy fordítják e egyáltalán.

De ha már a manga:

Justint ha most komolyan követni fogja a malyom+medve páros Eibonhoz akkor ott "enyhe" verés lessz Nevet
Kid meg nagyon sík, az a dupla oldal brutálisxD
De Justin is nagy volt, "nem értem mit beszélsz"-az a két barom milyen ideges lett márxD
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 16, 14:08:33 írta Den » Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #166 Dátum: 10 jan 16, 17:12:50 »

és mangát hol tudok olvasni angolul ha nincs magyar
Naplózva
Den
*

« Válasz #167 Dátum: 10 jan 16, 17:30:34 »

A nagyobb mangás oldalakon fennvannak a soul eater chapterek is, linket nem akarok adni mert félek reklám lenne de sztem tudod melyekre célzok...ha nem írj rám PÜ-ben és elküldöm a linkeket kacsint
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #168 Dátum: 10 jan 16, 23:14:55 »

Annak hogy Maka "igazságökölel" kiüti a Kishint legjobb tudásom szerit nincs folytatása. De van manga ami havonta jön ki új részekkel, így magától értetődően az anime cselekménye elválik a mangáétól idővel, szvsz. a mangáé sokkal jobb...

Az animének valóban nincs folytatása, a történetet kereken lezárták. Ebből már régóta nem lehetett volna folytatni a manga történeti szálát, hiszen pl. olyan halálok is voltak, amik máshogy, vagy éppen sehogy nem következtek be a mangában.
Viszont nekem az a szál az animében kifejezetten tetszett ahol Stein-hakase teljesen megőrült már és átáll Medusa drága oldalára. Reméltem, hogy ott is marad. Arról először én azt hittem, hogy az a manga szerinti történet, mert az azután történt eseményekhez képest, igazán kidolgozott és ötletes volt.

Mostanában eléggé ellaposodott a manga, de az előző és a mostani rész már visszahozták a színvonalat. Az előző rész végén az a Medusa lefejezős kép nem igazán tetszett, de szerencsére semmi baja nem lett Medusa drágának, sőt. Igazán látványos harcot bonyolított le. A két (szó szerint) legállatibb szereplő felbukkanása kicsit meglepett, de ha meglátogatják Eibon-t, akkor remélhetőleg télleg meg lesz az az enyhe verés.

Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #169 Dátum: 10 jan 17, 09:57:10 »

S hol válik el a manga és az anime története? S ha befejeztem a asorozatot honnan érdemes majd elkezdenia  amangát?
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #170 Dátum: 10 jan 17, 10:30:32 »

Mondjuk a soul eater elég érdekesen kezelte a kettéválást mert hasonló dolgok történtek mint a mangában azután is, hogy kettévált a két történet, viszont sok dolog meg is változott.
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #171 Dátum: 10 jan 17, 10:47:07 »

Ha jól emlékszem kb. a 35 körüli manga fejezetnél vesz más irányt a történet, de ha az a kérdés honnan érdemes elkezdeni, akkor azt mondanám, hogy elölről. Én is a 0. fejezettől kezdtem, és így is túl hamar vége lett, és sajnos erre havonta kell várni.

Valóban van egy-két pont, ami a mangában és az animében is hasonló, de az okok annyira mások, hogy már csak ezért is érdemes elkezdeni a mangát. Arról nem is beszélve, hogy az anime eltérő története után, olyan események lesznek a mangában, amik teljesen váratlanok. Jó kis manga ez.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 17, 10:53:33 írta Kaihaku R. Kumori » Naplózva

Den
*

« Válasz #172 Dátum: 10 jan 17, 12:05:02 »

Igen, tényleg sok váratlan dolog történik amik nagyon érdekessé teszik a mangát Nevet Sose lehet tudni ki mit csinált, ebben a mangában bárkiről kiderülhet bármi.

Nekem úgy rémlik hogy érdemben ott válik el a manga ahol a 3 főszereplő teknikus harcol Mosquito 100 éves formájával, a harc végén már vannak eltérések és onnan már szinte minden máshogy alakul.

Az elején Medusa lefejezős képén én is meglepődtem, ez a 3. teste az eddigi legjobb sztem, nagy kár lenne ha meghalna Nevet
Még arra leszek kíváncsi hogy Eibon ellen ki érne valamit egy harc során. A 2 istenen kívül persze, habár lehet még velük is feltudná venni érdemben a harcot...
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

« Válasz #173 Dátum: 10 jan 17, 12:25:38 »

Valóban kiszámíthatatlan a manga története, volt egy pár jelenet ami kifejezetten meglepő volt. Medusa szövetsége az iskolával, csak azért, hogy megszerezze Arachne testét szerintem nagyon jó ötlet volt. És valóban ez az eddigi legjobb teste, habár a 2. csak egy kislány volt. Nevet Eibon ellen szívesen látnák egy Spirit-Stein párost.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #174 Dátum: 10 jan 17, 16:17:30 »

Hm hát azt hiszem majd az anime után megkeresem az elágazást bár ahogy néztem ez nem tbb száz részes manga szóval az is lehet h. széen elolvasom előlről...Majd meglátjuk..Mindenestre ez a Code Geass utána amásodik anime aminél nincsenek unalmas részek...Pörögnek a adolgok na és nincsenek csak jók és csak rosszak...Szóval indenképpen egy mestermű ez isXD
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #175 Dátum: 10 jan 24, 15:14:41 »

Végig néztem az animét. Igazatok volt a Mosquitotól egyre laposabb de még nekem a Medusa legyőzéséig egész bejött de a végső harcl az nagyon el lett rontva... 51 réász annyira össze van csapva h, az fáj. Mindenki döglődik, Maka vhogy fegyverré válik Soulnak a afőszereplőnek semmi szerepe nincs hanem a abátorság ökle és vége.... Technikai KO Technikai KO Hogy lehet így elrontani vmit?Jah és a legnagyobb röhej h. elpusztul a főgonosz utána mindenki aki előtte mozdulni sem tudott sebek nélkül vigyorogva áll...Jesszus...Ilyen gagyi befejezést... smirksweat Azt hiszem elolvasoma a mangát mert maga a story bejön mega a stílusa is...De az animét sajna összecsapták Sír
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 24, 15:16:15 írta asthi » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #176 Dátum: 10 jan 24, 17:02:44 »

Én azt nem rétem, hoyg siekrülhetett iylenre a befejezés, mert miután szétválik a sztori sok dolgo nagyon jól meg van csinálva itt is, például ahogy Stein teljesen megőrül, és elmegy Medusához, de nekem még a mozgó Halál-város is bejött, kicsit fura volt, és a Brew ilyesfajta felhasználása is érdekes, de amikor a kastéllyal baromkodtak, meg benyult  a Kishinért, az óriási volt. AZtán egy iylen lezárás...
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 24, 17:03:19 írta STM » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #177 Dátum: 10 jan 24, 17:20:31 »

Hát a mozgó halálváros még nekem is oké volt... De az pl. nem ha Steint iylen könnyedén meg lehetett szabadítani az örülettől miért nem tették előbb? Azonkívül h. nem volt rossz húzás h. ott hagyta őket csak akkor kicsit bonyolultabbnak kellett volna lennie a megtisztításnak...No mindegy azért összeségébe véve nem rossz anime még így sem..
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #178 Dátum: 10 jan 24, 17:22:56 »

Az a rész szerintem úgy ahogy röhely volt, amikor Makáék a vége felé Medusánál voltak... és a legutolsó rész. És az utolsó egy-két rész,a  Kishin "gömbjében". A többi viszotn nem rosz. Igazad van, végülis nem volt rossz így se, csak azért oylan kellemetlen szájízzel fejeztem be valahogy...
 Én azt remélem, hogy lesz ebből is egy második sorozat, ami a manga szerint megy végig.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 24, 17:23:28 írta STM » Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #179 Dátum: 10 jan 24, 17:27:36 »

Jah a rossz szájíz ebben igazad van az nekem is meg volt...S jó lenne egy manga szerinti sorozat minta FMAban Pojén
Amit hiányoltam nagyon h. Soulról alig tudtunk meg vmit úgy ugazából...Ha én lettem volna a szerkeztő tuti belőle sajtoltam volna ki vmi oylan erőt ami képes legyőzni Kishint...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins