pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 júl 04, 13:05:43 » |
|
Na túl vagyok a 42. részen is. Végre kezdődnek a harcok minden fronton!
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
sipati
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 júl 05, 21:47:50 » |
|
Most néztem meg a 42-ik részt és nagyon tetszett de lassan sajna vége :S . A mangába kb honnantol más mint az anime?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 07, 17:46:02 írta sipati »
|
Naplózva
|
C and D Rank Missons: 6/10 B Rank Missions: 3/11 A Rank Missions: 0/12 S Rank Missions: 0/7
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 júl 12, 10:12:19 » |
|
na végeztem az animével, és most mangában olvasom hát az animéhez képest borzalmas a rajzolása de néhány rész sokkal jobb benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
perhilien
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 aug 06, 17:41:39 » |
|
én csak az animet néztem sehol se találtam meg a mangát sajnos pedig nagyon érdekelne mien
|
|
|
Naplózva
|
Humor-zsák: Ha az úszás jót tesz az alakkal, mi a helyzet a bálnákkal? A tanárok olyanok mint a drogosok, mindig az anyagon jár az eszük. Ha az iskola az életre készít fel, akkor nem félek a haláltól. Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #94 Dátum: 09 aug 06, 18:25:12 » |
|
A onemanga-n megtalálod az egészett ami eddig kijött de a mangafoxon is fent van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 szep 01, 18:06:19 » |
|
Folytatásrol esetleg tud vki vmit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #96 Dátum: 09 okt 19, 21:09:00 » |
|
Az anime folytatásról nemtudok semmit...de úgy örülnék neki Most nézem az animaxon az SE-t,éshát ez a szinkron...fááááj áucs xD Shinigami-samanak még csakcsak eltalálták,de a többinek egy pöppet sem Szerintem xD ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #97 Dátum: 09 okt 19, 21:31:53 » |
|
szerintem meg ( ahhoz képest amit az animax eddig felmutatott) egész jó volt a szinkron sokkal rosszabbra számítottam, mondjuk Maka magyarul sem győzött meg ami a legjobb volt benne aaaa... NORMÁLIS kiejtés! *.* húúú deaszittem hogy mAkA lesz belőlle jááj X''DD a jó kis húsos magyar tajparszt beszéd mint a Narutonál (kAkAsi), húúú..*megkönnyebül* Kid hangja sem volt rossz, de jobb lett volna többet hallani belőlle... mérnem 3rész vaaaaan? XC am. figyelt valaki a végén hogy mégis ki adta a hangját Kidnek? azmár valahogy kiesett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 okt 19, 21:35:37 » |
|
Én azt vettem le Kid hangjából hogy Hamvas Dani.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #99 Dátum: 09 okt 19, 22:18:05 » |
|
Ma láttam az első részt az animaxen és tényleg nem lett rossz a szinkron ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #100 Dátum: 09 okt 20, 06:15:52 » |
|
Eddigi szinkronok:
Soul - Sánta László Maka - Csifó Dorina Blair - Molnár Ilona Halálisten mester - Galbenisz Tomasz Tsubaki - Szabó Zselyke Black Star - Czető Roland Patty - Tamási Nikolett Angela - Kiss Bernadett Mifune - Szatmári Attila Liz - Sipos Eszter Kid - Hamvas Dániel Maka apja - Juhász Zoltán
Magyar szöveg: Imri László Hangmérnök és vágó: Hollósi Péter Gyártásvezető: Molnár Piroska Szinkronrendező: Dobay Brigitta
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #101 Dátum: 09 okt 20, 12:09:18 » |
|
Szerintem is jó lett. A hangok is (bár valamelyik kicsit furcsa volt először) meg maga a fordítás is. Alig várom a kövit. Észbontó halálisten tockos! <3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 20, 12:26:10 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #102 Dátum: 09 okt 20, 13:28:29 » |
|
Jaja a halálisten tockost azt nagyon eltalálták Jaés Shinigamin kívül még Tsubakinak teccik a hangja Szabó Zselyke...tudtok még valakit akit ő szinkronizált? O.O nekem még eléggé új a neve
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #103 Dátum: 09 okt 20, 13:35:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #104 Dátum: 09 okt 20, 13:38:50 » |
|
WOW,többek közt Ő a magyarhangja FMA Rose-nak és Hinatának is? Jóoké akkor csak nem ismertem fel mivel egyiket sem magyar szinkronnal néztem xD Köszi a linket Ritli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|