Huh... hát... elkezdtem én is nézni... online néztem 13. részig, utána megláttam egy direct downloados-at is, amit az AnimeTake.com csinál, de onnan nemtom letölteni, és pölö én úgy csinálom, hogy
http://souleaterepisodes.com/soul-eater-episode-16/ < itt lehet online nézni, de mivel mindeggyik sz*r minőségű, van egy link, h: direct download, és MU-val gyorsba lelehet szedni, H264-es kódolású, angol égetett felirattal, és nagyon szép. Csak egy a bibi, hogy vlmi .mp4 féle, éshát... én Media player Classic-kal játszom le, és tökéletes. Csak magyar felirat nincs hozzá. Ha meg mondjuk a többit is leakarom direct-be tölteni, akkor átírom az URLben (vagy mih ^^") az epizód számát, és máris tölthetem a kövit. ^.^ (remélem nagyjából érthető xD)
Mindegy, a lényegre térve... nekem rohadtul bejön ez az anime, csak nem minden világos (angol tudásom ellenére is), deh fuh.... Nagyon jól megvan rajzolni, ReNgEtEg a poén benne, és, és... wahh. tényleg... marhajó. (Igaz h van benne némi ecchi > Blair
- de assegond xD) . Szval... f*sza. töltöm mint atom. És Death the Kid nagyon is cukker xD Symmetry is everything
Amúgy eddig hány részt dobtak ki belőle? Mert vlhol azt olvastam 51-et, valahol meg hogy 41-et. Most melyik?
Dr. Franken Stein a legjobb
^.~ Azzal a gurulós székkel miket csinál, bmeg:D