BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 aug 21, 12:51:02 » |
|
És Yonadime kunai-a is vmi különleges volt nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 dec 06, 18:40:30 » |
|
Igen a repülő villámisten kunai ha jól tudom a nevét. Ha nem tévedek akkor azokat az időben is lehetett mozgatni. Egyébként az amit Hayate akkor csinált amikor Bakival harcolt az nem kenjutsu volt?
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 dec 10, 01:18:15 » |
|
uppfff... jajj most nem jut eszembe, de egyszer láttam a naruto-ban a kinjutsut, még Naruto próbált rátámadni az ellenségre, addig mondta neki az ellen, hogy hiába minden, mert a kinjutsu ellen úgysem tud mit csinálni... ha jól emléxem akkor valami ilyesmi volt... ha nem, akkor bocsánat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 dec 11, 09:42:17 » |
|
Mint már említve volt a kinjutsu és a kenjutsu 2 teljesen különböző dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomessz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 feb 01, 15:11:49 » |
|
Van ilyen mert Sasuke, Hachibi, Asuma is tudják vezetni a Chakrájukat, de nem Kinjutsu a neve, mert soha nem volt róla szó se animeban se mangában! Az előző oldalon írt vki h volt egy pár olyan rész amiben feltünt a 2. Hokage kardja! Az heyles volt, mert az télleg az volt. Akkor volt amikor Morino Idatet védték meg Rokushu Aoi-tól v kitől.
|
|
|
Naplózva
|
"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 feb 01, 21:49:03 » |
|
Az Filler volt. És olvasd vissza amit az előző oldalon írtam. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 feb 01, 23:02:40 » |
|
Az elem kardba irányítása kenjutsunak minősül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 01, 23:07:48 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 feb 01, 23:06:18 » |
|
Mint írtam ez egy másik fórum agyszüleménye. Kishimoto világában a Kenjutsu nem létezik.
Ha igaz amit Kazekage sama mond (miért ne lenne igaz?) , akkor nem a válasz a kérdésedre.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 feb 01, 23:08:09 » |
|
Ezesetben kérdésem: ha "Víz" elemet adunk a kardhoz, mi lesz? (Szél: élesebb, Villám: élesebb + bénító, Föld: keményebb, Tűz: na vajon?)
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 feb 02, 18:54:27 » |
|
Ennek a jutsunak van neve. Asuma használja, ballagj át vele egy másik témába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzuchi-San
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 feb 02, 18:57:25 » |
|
Én úgy tudom, hogy a kenjutsu az a katanas harcstílus, míg a kinjutsu az a tiltott jutsuk öszzefoglaló neve vagy vmi ilyemi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 aug 24, 14:43:23 » |
|
A Kenjutsu, mint ninja képesség nem létezik tekintve, hogy ez a szamuráj vívó stílus összefoglaló neve. Ebből kiindulva bárki aki a narutoban bármiféle kardvívással küzd az elméletileg kenjutsut használ. Kivételt képezhet a köd hét karforgatója, mivel mint tudjuk az ő kardjaik nem éppen szokványosnak mondhatóak.
Egyébként a legjobb példa a kenjutsu használókra a Vas országának szamurájai, vagy még a part 1-ben lévő két szamuráj akiket naruto győz le a hullámok országában (a hídépítős hakus zabuzás részeknél mikor megmenti a kis srácot (talán inari, de nem biztos) meg az anyját).
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 aug 24, 14:50:13 » |
|
ez olyan h a taijutsu pusztakezes harc.. abban is vannak jutsuk. Kenjutsuban is. Az a köhögős fickó a chunnin vizsgárol , akit baki ölt meg, és vmi ambu csaja volt asszem hayate.... ő kenjutsu használó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 aug 24, 14:54:24 » |
|
akkor Gyilkos Méh kenjutsut használt mikor a 7 kardjával valamit le nyomot Sasuke ellen mikor majdnem megölte?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 aug 25, 07:24:04 » |
|
nemhiszem. De nem biztos. Sztem ő csak nagyon jó kardforgató. Hayate vmni holdtánc v vmi ilyesmit jutsut csinált karddal. (azt biztos h vmi hold ) Nah az kenjutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|