Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 nov 07, 18:08:40 » |
|
A doujinbizben azt utálom,hogy a képeket ablakokban nyitja meg.A Doujin-moe messze a legkényelmesebb oldal,ráadásul több dolog is van az oldalon,animék,flash játékok stb...BTW a www.hentaischool.com-ot ismeritek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 nov 07, 18:46:04 » |
|
Nos hát igen... a ...-moe kényelmesebb ez igaz..és télleg több minden van rajta:D de itt nem az a lényeg hanem az "élvezet" :-X
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 nov 07, 18:49:20 » |
|
Na jah.... Meg hogy jól rajzolják meg őket! hihi :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 nov 11, 11:04:30 » |
|
Na jah.... Meg hogy jól rajzolják meg őket! hihi :-[
Szerencsére vannak profi rajzolok is, de sok az amatőr....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 nov 16, 23:36:43 » |
|
Áthelyezve az AMV-k, Flash-ek és egyéb animációk c. témából. De legközelebb csak simán törlöm.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 nov 17, 16:20:08 » |
|
Tudnátok nekem olyan oldalak mondani ahol ingyen le lehet tölteni hentai movie-kat?(Nem muszály pnt Naruto-s nak lennie)-különben az előbb feltett oldal nagyon király előre is kösz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 17, 16:31:05 írta Dante Kazama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 nov 17, 18:16:44 » |
|
hello! és tok egyet mondani... itt nem csak hentai hanem kb minden anime megtalálható... link : http://www.kellanime.mindenkilapja.hu/a letöltéseken bellül lehet választani: sima anime(a megfelelő kezdőbetűre kett), szonkironos anime; és lejjebb hentai+movie-k is vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 nov 21, 10:48:40 » |
|
:koszi: Már megyek is lassan az oldalra... >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 nov 21, 18:53:35 » |
|
Hát egy kicsit (sőt nem kicsit) beteg, de vannak akik hülyeségből nézik. De ott van például az egyetlen animerajongó osztálytársam. Ő azért kopíroz Hentait mert ötöst kap érte rajzból.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 nov 21, 23:42:59 » |
|
Na de fiúk! Hogy lehet ennyire szeretni a hentait? :o .. megnyugtatlak.. egyrészt ha vissza olvasol lányok is akadnak bőven..... akik szeretik... .. am nem nehéz .. olyan mint a gumicukor.. megnézel.. egyet.. aztán mégegyet.. és ott találod magad h nem tudsz leállni.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 nov 24, 21:54:25 » |
|
Miért szeretjük? Hát csak az én nevemben beszélhetek. Jók benne a csajok(bár néha idegesit, hogy háromszor akkora a mellük, mint az életben lenne), van story is, sexy. De vannak beteg hentai-k is, pl a Bible Black(bár ennek van a legszebb grafikálya amit eddig láttam)....van is egy mondásom a BB-nek köszönhetően: Ha egy csaj azt mondja neked, hogy kapd be, akkor azt szoktam válaszolni, hogy miért f...-t növesztesz.... Tök jó, hogy nem is értik miért mondom, én meg a haverom meg dölünk a nevetéstől :gaara2:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 nov 25, 19:55:31 » |
|
Hát én ere annyit mondok hogy teljesen igaz.... van beteg hentai..meg normáis..élvezhető és am én is sok ...sőt rengeteg hentait rajzoltam és sima mangaképet is.. mert én múlt évben kb. 50 ötöst kaptam rajzból érte és a rajztanár mondta, mikor idén találkoztam vele, h rajzoljak neki vmit... azut mondta bármi lehet csak ne legyen durva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|