hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #870 Dátum: 11 aug 28, 12:17:06 » |
|
FAIL!:D Iruka nem Jounin:D
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #872 Dátum: 11 okt 07, 06:33:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #873 Dátum: 11 okt 07, 13:30:53 » |
|
Hát akkor te nem vagy valami hardcore hentais, ha ennyitöl el megy töle a kedved, gusztusod, ez a light hentai. Arról már nem is beszélek hogy hogy néz ki egy hardcore hentai (szó szerint egymás sz*rj*ba,pis*jaba, v-rebe, d*g*ak, olvastam olyat hogy levágták a fejüket, és voltak akik közbe d*gt*k, ugy mentek el, vagy hogy a ovodások szétvágták a dadust vagy kit xDDD) Sikerült róla beszélnem. Szerk: menj má hamisjoe, akkor azt az oldalt linkeld ahol meglehet nézni is a képeket nagyba ! Szerk2: amugy mivan a huntai.hu val, nemsokára megint egy hónapja nem lesz lefordiott hentai, tagfelvétel kellene mert nincs idejük a többieknek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 07, 13:33:11 írta swadawa2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #874 Dátum: 11 okt 07, 16:10:22 » |
|
Nem vagyok member csak sikerült bejutnom a Member részlegbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #875 Dátum: 11 okt 07, 16:45:29 » |
|
Ezt most hogy érted? Nem vagy member, de sikerült bejutni a member részlegbe???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #876 Dátum: 11 okt 07, 18:25:35 » |
|
siman csak at kellett irni pl hogy narutopixxx.com/gallery/ino -t narutopixxx.com/tag/ino (ugyan így miden más emberrel is )egyböl észrevettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #877 Dátum: 11 okt 07, 18:42:33 » |
|
Hát akkor te nem vagy valami hardcore hentais, ha ennyitöl el megy töle a kedved, gusztusod, ez a light hentai. Arról már nem is beszélek hogy hogy néz ki egy hardcore hentai (szó szerint egymás sz*rj*ba,pis*jaba, v-rebe, d*g*ak, olvastam olyat hogy levágták a fejüket, és voltak akik közbe d*gt*k, ugy mentek el, vagy hogy a ovodások szétvágták a dadust vagy kit xDDD) Sikerült róla beszélnem. Hát nem tudom, ez a megcsalás témára érzékeny vagyok. :S Pedig még soha nem csaltak meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #878 Dátum: 11 okt 08, 10:29:17 » |
|
EnxTheOne: jól van persze, nem mindenki szereti ezt, különösképpen én se xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 08, 10:31:06 írta swadawa2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #879 Dátum: 11 okt 26, 18:32:56 » |
|
Valaki nem tudja hogy a narutopixxxes képeket hol tudom megnézni full méretben? Csak mer a 99chanon nem találom.. Régen valaki linkelt egy oldalt a 99 chanon, egy galériát, ahova naponta raktak új képeket.. Előre is kösz!
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Hantaboy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #880 Dátum: 11 dec 09, 22:50:32 » |
|
http://data.hu/dir/on87x69scm121868Jelszó a mappához:hantaboy itt egy 462 db-os gyűjtemény a narutopixxx és hentaikey képeiről (teljes méretben) data.hu tárhelyen ( 2009.05.01-.2011.06.11 közötti időszakról) A fájlok 1-1,5 mb méretűek. Összméret 473,7 mb. A fájlokat egyessével töltöttem fel, így gyorsan le tudjátok tölteni őket prémium nélkül is. Ajánlott program hozzá a jdownloader, amit a jdownloader.org -ról tudtok letölteni. Ingyenes felhasználók 65 kb/sec sebességgel tudnak csak letölteni, ezért sincs egybetömörítve az egész. Ha van rá igény, akkor a Bleach-es képeket is feltöltöm (583 kép és 615,5 mb-os öszméret,09.05.01-11.06.14 közötti időszak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #881 Dátum: 11 dec 10, 10:37:32 » |
|
Köszi király vagy! Személy szerint én nagyon örülnék a Bleachpixxx-es képeknek is (:
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #882 Dátum: 11 dec 10, 18:24:05 » |
|
Van rá igény, és van accountod ezekhez egyébként, illetve animepixxx-onepiecepixxx is van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hantaboy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 11 dec 10, 19:36:33 » |
|
A bleach már úton van. Nem, nincs, hozzá accom, más beszerzési forrásaim vannak (külföldi fórumok többségben, és nem magyar tárhelyekről szedem le őket) animepixxx és onepicepixxx-et tudok keríteni, de nem olyan sokat. #1 Szerk: Meg is jött. http://data.hu/dir/6jtlixlcgq121963Jelszó a mappához:hantaboy Azt elfelejtettem írni, hogy ezen fájlok letöltése után én semmilyen hasznot nem húzok (értsd úgy, hogy sem pénzt, sem pontot nem kapok értük), azért töltöm ide, mert itt van prémiumom, és így tudom garantálni, hogy a képek nem törlődnek 30 nap letöltés mentesség után sem. Onepieciepixxx és Animepixxx kb 2-200 db van, ha fent lesz linkelem a mappát #2 Szerk: http://data.hu/dir/v7wkey4s7r122106Jelszó a mappához:hantaboy Onepiecepixxx 168 db kép... #3 Szerk: http://data.hu/dir/w1khadflkg122107Jelszó a mappához:hantaboy Animepixxx 184 db kép...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 20:50:36 írta Hantaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető