USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #855 Dátum: 11 máj 24, 14:19:15 » |
|
hát én behaltam ezeken eleinte mikor nézegettem..dee egy idő után már elég unalmasnak találtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #856 Dátum: 11 jún 21, 09:15:58 » |
|
Legnagyobb bánatomra jó pár link már halott. Ha ne adj' isten valaki véletlenül erre tévedne és tud nekem tippet adni, hogy hol lehet fellelni valami sasuhina hentait akkor baromi boldog lennék. Tudom, nem valami népszerű páros de nem hiszem el, hogy csak az én fantáziámat mozgatja meg valahol valaki biztosan alkotott már velük csak én vagyok túl sügér, hogy megtaláljam.
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #857 Dátum: 11 jún 21, 09:42:00 » |
|
A nem működő linkekre van javaslatom: http://www.huntai.hu Van letöltés, mangaolvasó, galéria, online hentai anime nézés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 21, 09:42:35 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #858 Dátum: 11 jún 21, 10:48:01 » |
|
Húhú Chakra Isten vagy!!!! Egy pillanat alatt megoldottad a problémámat! Nem hittem volna, hogy itt találok akár egy darab SasuHinát is, de tudni kell nem pedig hinni, igaz?
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #859 Dátum: 11 jún 21, 15:45:35 » |
|
Tudtommal nincs Gaara-Tsunadés hentai fordításunk. Meg SasuHinás se, bár van két olyan hentai amiben mindketten feltűnnek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #860 Dátum: 11 jún 21, 15:49:43 » |
|
pfúúúúj mocskos Yaoi.... beeee a legrosszabb hentai műfaj... :S
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #861 Dátum: 11 jún 21, 15:54:16 » |
|
De ha egyszer b*zik vannak benne, fogadjunk 20 nőből 18-nak bejön és 20 (HETERO)pasiból 0-nak jön be...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #862 Dátum: 11 jún 21, 16:24:06 » |
|
Hát akkor egézségükre... amúgy sorry, hogy így lehordtam, de tényleg nem szeretem a b*zikat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #863 Dátum: 11 jún 21, 18:40:03 » |
|
Na jó, SasuHina mangához nem volt szerencsém (persze ha leszámítom a sasuhinatema hármas sziporkázását... anyám még mindig azon röhögök, normális, hogy ezt váltja ki belőlem? ) de képet azt találtam és igen szépen kivitelezett képet, kiéhezett fantáziám jól is lakott vele! oujinqing sasuhina hetaijára vagyok én nagyon rágyógyulva, de még mindig csak az első két oldalt találtam meg belőle http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/vy/5p/dr/_oujinqing.jpgÉs pont a legjobb részénél!!! Igazságtalanság! Hetero pasi, aki bukik a yaoira? Nem hiszem el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #864 Dátum: 11 jún 21, 18:41:47 » |
|
Rondár,mélgis van Gaara-Tsunades hentai. Egy tengerparton találkoznak,ahol Gaara homokvárat épít,erre Tsunade odamegy szórakozni
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #865 Dátum: 11 jún 21, 19:13:31 » |
|
dRown az jó azt végig olvastam jó féle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #866 Dátum: 11 júl 19, 18:32:08 » |
|
Adminisztrátor:
Manson kollégánk egy ideje nem jelentkezett. Régebben számos alkalommal linkelt ebben a témába lefordított hentai doujinshi mangákat mostanában pedig a www.huntai.hu egyik adminjaként tevékenykedett. Mivel mi nem tudjuk elérni, így arra szeretnénk kérni Titeket, hogy ha valaki tudja, hogy mi van vele, írja meg nekem privát üzenetben itt a fórumon.
A segítséget előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #867 Dátum: 11 aug 02, 17:43:22 » |
|
tsunadénak mitől akkora hisz még akkora kora körül mint sakura fiús volt szinte semmi se volt ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #868 Dátum: 11 aug 03, 06:21:19 » |
|
Ez is a "fiatalító" jutsujának a része. Lehet nem volt elégedett vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #869 Dátum: 11 aug 28, 00:19:55 » |
|