Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #525 Dátum: 09 jan 05, 19:53:11 » |
|
Rondar mikorra várható új forditás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #526 Dátum: 09 jan 05, 20:44:40 » |
|
Hát talán februárra, elég sok dolgom lett mostanság, majd ha lesz sok időm, akkor nekifogok és lefordítok egy hentait.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #527 Dátum: 09 jan 06, 17:17:49 » |
|
ok az nagyon jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #529 Dátum: 09 jan 13, 22:48:15 » |
|
Ez is nagyon jó lett! Szívből gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 09 jan 13, 22:50:09 » |
|
Jé rondar már megint egy hentai fordítással kedveskedik,am meg kössz! Kom am nem jelentkezel NKWT-be hentai fordítónak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #531 Dátum: 09 jan 13, 23:00:34 » |
|
Áááá... annyi időm nincs azért. Fordítani talán fordítanék, az nem nehéz. A beszerkesztés, na az már kicsit macerásabb. Elég vonatott minden oldalon radírozgatni aztán beszerkeszteni... WÁH... ezért vállaltam ezt, mert ez hipp-hopp megvolt két óra alatt. A következő, Bleach témájú Hentai viszont várat magára... legrosszabb esetre tavaszra készül el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #532 Dátum: 09 jan 13, 23:02:24 » |
|
Nem baj hiszen türelem Hentait terem... UI: mellesleg bunkó módon nem köszöntem meg előző HSZ-emben de utólag köszi szépen!
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #533 Dátum: 09 jan 13, 23:07:58 » |
|
Semmi baj, ha mindenki megköszönné, az egész topicot át kéne keresztelni Köszönjük Rondar topicra. De mondjuk ha Chakra is elviseli hogy nem kap köszönöm PM áradatot, akkor én is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #534 Dátum: 09 jan 13, 23:21:03 » |
|
ennyire rossz hentait még nem olvastam xDD m-m a fordítás tökéletes de se történet ésrövid és Sakura és mta vannak ilyen mellei annak? xDDD Rondar legyél kicsit igényesebb mit fordítasz xDDDD am Köszi hogy fordítasz mert ez télleg jó ennek örülök csak válogasd meg mit xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 13, 23:26:15 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #535 Dátum: 09 jan 13, 23:30:51 » |
|
Remek fordítás. Gratulálok remélem hogy sokat fogsz még lefordítani.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #536 Dátum: 09 jan 13, 23:46:16 » |
|
Xenon: Ennek az anime szintű megrajzolása tetszett nagyon. És nagyon gyorsan le tudtam fordítani, szóval ezért került be a mostani projectjeim közé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #537 Dátum: 09 jan 13, 23:47:30 » |
|
hát az igaz hogy a grafikája nagyon ott van de akkor inkább maradok a feketefehérnél xDD és ne a gyorsaság legyen a szempont a minőség én várok nyárig is ha kell csak jólegyen xDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #538 Dátum: 09 jan 13, 23:55:42 » |
|
Na épp ez a különbség a Xenonok és a Mások között. Egyikük tud várni, a másikuk nem. Bár, ha én tudnám hogy kell ilyen anime minőségben színezni... az a baj hogy akik ezeket csinálják, nem osztják meg másokkal.... ON: Nos, akkor a következő egy Bleach Hentai lesz. Van esetleg valami ötlet, mi legyen a következő? Mert mostanság kihaltnak érzem a Doujin Moe-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #539 Dátum: 09 jan 14, 00:02:19 » |
|
Hmm...jó volt Grafika is tökjó meg minden...csak hát sasusaku x'D Hmm...Ishida legyen benne :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|