Én nem szeretem a hentait, de mielőtt válaszolnék erre, leírok egypár mondatot:
Érdekes, hogy Japán teljesen más ország. Természetesnek tartják az ilyen dolgokat, ennek ellenére tényleg nagyon
szégyenlősek (EZ KOMOLY!) A japán fametszeteken is szerepeltek ilyen szexuális témák, mint a polip meg a csápok.
A csápokat nem értem, de a polipot igen. Hokusai beleszeretett egy nőbe, aki kikosarazta őt, ezért a festő öregkorában
bosszúból megfestette ezt a nőt, amint közösül egy polippal.
A következő téma annyira nem foglalkozik a szexualitással, de a tanukikat, vagyis a nyestkutyákat a termékenység szimbólumának tekintik. Ezek az állatok tavasszal párzanak és a hímek heréi nagyra duzzadnak.
(Lásd: Pom poko)Még a japán kisgyerekek is ismerik ezt a nótát:
"A tan-tan-tanukik heréi, még ha nem fú szél, vígan lengedeznek"Én roppant mulatságosnak tartom, hogy a tanukik a heréjükkel varázsolnak
Vissza a hentaihoz: azért nem szeretem, mert nem tartom természetesnek. Az ember teljesen másmilyen élőlény. Képes ilyen perverz dolgokra, mint pl. megfigyelni a szép és fiatal lányokat (Jiraiya). Sajnos vannak közülük olyanok, akiknek
az a mániájuk, hogy a lencsevégre kapott lányok alsóit feltegye a netre. A Napló műsorában volt ilyen téma és a pszichológus azt mondta, ez NEM NORMÁLIS!
Azt is bevallom nektek, hogy szoktam Kakairu doujinshikat olvasni, de nem a szex miatt, hanem a humora miatt. Az
alkotójuk, Halco elmesélte, hogy ő sosem akart yaoi sztorikat rajzolni, de az öccse erre kérte meg. Szal, a yaoi-fanok
kedvéért csinálja ezt. Ő inkább a humorra fókuszál és sosem rajzol nemi szerveket.
Ezért szeretem Halco munkáit, mert nagyon jók.
Ennyit írtam