|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 jún 16, 21:02:37 » |
|
~Súúúg: És a Naruto Kunon is fentvan angolul ~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 aug 31, 16:43:11 » |
|
Köszike az első fejezetet!(Már ha tényleg egy fejezet. Érdekes a Naruto manga alig néhány oldal ) Engem a főszereplő srác arca, valahogy emlékeztet Sasukére, de szerintem ez egy remek történet indulása.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 aug 31, 16:59:03 » |
|
Hú, ez tényleg eszméletlen jó^^ Ennek szerintem óriási sikere lesz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 aug 31, 17:13:26 » |
|
Az arca télleg sasukés, de másban nem hasonlít. Am szimpatikus lettXD És ez jobban tetszett mint a 666. Pedig az is elég jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 aug 31, 17:44:27 » |
|
Na, ja, sokat fejlősött a 666 óta, de persze ez nem azt jelenti, hogy a 666 nem jó, vagy nem érdekel, de ebben már nem tudok kapásból annyi párhuzamot vonni a Narutóval, és a története sokkal, hogyanismondjam, ... pörgősebbnek, vagyányabbnak, áhh mit tudom én csak az egész levezetése sokkal jobb és kész.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 aug 31, 20:18:55 » |
|
Áhh nem igaz ez is nagyon jó. jobb mint a 666 sztem is de az is jó . Misora remélem benne marad (mondjuk akkor nem így lett volna bemutatva ) mert már most a kedvenc szereplőm kössz a fordítást
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 20:20:08 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 aug 31, 21:55:27 » |
|
Hát én... hogy is mondjam... amikor láttam, hogy lefordítottátok... azt gondoltam, hogy a Naruto-t nem múlja felül, vagy legalábbis nem lesz olyan húdenagy szám... de... oké, oké nem múlta felül nálam a Naruto-t, de ez a manga: egy Isten ajándéka, egy, egy ékszer... egy, egy... aww... nem is tudom, hogy fejezzem ki. Nekem abszolúte elnyerte a tetszésemet! Nagyon jó! Olyan pörgős, olyan izgalmas... és tök szépen megvan rajzolva - legalábbis nekem nagyon bejön. Csak gratulálni tudok, és megköszönni, hogy elkezdtétek ezt fordítani... már várom a folytatásait ^>^ Amúgy... nekem a 666 Sátán meg ez is egyaránt nagyon bejön... itt talán csak annyival tetszetősebb, hogy nincsen annyi furcsa arckifejezés... xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 aug 31, 23:08:02 » |
|
Kösz a fordítást. Hát nekem az elején, nem tetszett annyira, mert hülyeségnek tartottam, ezt a tapadós matricákat vagy miket , de valamiért mikor kiderült, hogy a blazer-rek, hogy tudják őket használni, meg tetszett. Nem tehetek róla, de Daichi és a testvére, valamiért Itachi és Sasuke-ra emlékeztet, itt pl a testvére megfogja az orrát, hogy ne folyjon a takony... xD...Narutoban meg homlok pöckölés, meg az is ahogy egymáshoz viszonyulnak...(csak a visszaemlékezésekben), az is elég hasonlónak tűnt...nemtom, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, és csak beképzelem magamnak a hasonlóságot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 23:09:52 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 szep 03, 14:54:00 » |
|
Nekem is egyből a két Uchiha jutott eszembe. ^^ De lesz itt még akció.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 okt 22, 15:09:06 » |
|
Köszönet a fordításért először is... A manga maga tényleg szépen lett megrajzolva, úgy látom, hogy a sztori is nagyszerű, egyedi lesz Szerencsére még nem olvasom a 666 Satan-t, így ilyesfajta gondok nem gyötörnek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 nov 04, 12:39:35 » |
|
Én is köszönöm a fordítást. Daichi-ék tényleg olyanok, mint Itachi és Sasuke. Na de a lényeg: az első rész nagyon tetszett, izgalmas volt és érdekes jövőképet mutatott. Főleg, hogy így kell és lehet használni az energiákat, főleg a Blazereknek. Várom már a következő fejezetet, biztos nagyon pörgős lesz. Szerk.:hát nem csalódtam a 2. fejezetben sem. Jót röhögtem rajta, főleg amikor elkezdik Daichi-t szekálni, hogy szerelmet vall. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 11, 13:52:53 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 nov 11, 14:32:11 » |
|
Köszi újra a fordítást , ez a rész nagyon ott volt, egyre jobbak a részek(igaz, hogy ez még csak a 2. rész volt, amit olvastam ). Amikor, Daichi-t elkezdték ki figurázni azon én is jót röhögtem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|