bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 júl 15, 20:26:42 » |
|
Am hát ajánlom a jútyubot azon sok cselezés fennt van különböző konzolokra, lehet, hogy xboxra is fennt van nemtom. Én már a 09-et várom nagyon. Rengeteg újítást ígérnek, mint például a pörgősebb játékmenet. Ahogy már sokan én is a 98-ra esküszöm. Teremfoci, sok csel, pörgős játék, szép gólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 júl 18, 00:06:51 » |
|
Hát nemtom...a FIFa sorozattal sosem voltam kibékülve. Csapnivaló fizika, semmi váratlan húzás, 05-ben mindig tudtam, hogy ha a jobb felső sarokba lövöm a labdát, az tuti gól...nomindegy Remélem tényleg javítanak a sorozaton, mert így ProEvo aláz...nem kicsit, nagyon
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 júl 18, 10:35:54 » |
|
Hát én nem szoktam fifával gamelni sztem uncsi de csapat kreálást azt szeretem(az eb psp-n megvan xD ) :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 júl 18, 11:16:18 » |
|
szerintem a fifában a bajnokság a legjobb....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 júl 18, 11:41:11 » |
|
már nekem se fekszik igazán a fifa mindig ezernyi újat ígérnek az semmi sem változik valahogy nekem is jobban tetszik a proevo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 júl 21, 07:20:38 » |
|
már nekem se fekszik igazán a fifa mindig ezernyi újat ígérnek az semmi sem változik valahogy nekem is jobban tetszik a proevo
Hát igen ebben igazad van!Amikor kiakarták adni a Fifa 08-at akkor néztem egy vidit és azon sokkal másabb volt a Fifa 08!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 júl 21, 07:43:09 » |
|
A Fifa pc-én és ps2-ön nagyon gáz, de X360/PS3 platformon egyszerűen tönkreveri a Pro Evot, nem csak grafikában (ez régebben is így volt) de next genen a Pro evo nem fejlődött semmit, ugyan az mint a régieg kicsit szebb grafikkal, de így is pl a fű és a kapu csapnivaló. A PC-s Fifa 08 érthetelen módon nem a 360 változat átirata, hanem a PS2-é. Tehát szívás.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 okt 29, 19:53:33 » |
|
Üdv Nem akarok dicsekedni de nekem meg van a fifa09 Nem olyan rossz a játémenet annyit változott hogy az egérrel is lehet paszolni meg lőni meg van néhány új liga nem nagy cucc de el lehet vele játszogatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 okt 29, 21:12:36 » |
|
Hát én majd meg akarom szerezni a game-et de még soká xD most másra gyűjtök. És valami Új Funkció van esetleg benne ? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 okt 29, 22:23:41 » |
|
Szerintem nagyon jó a 09. Nekem is megvan. a grafikája is sokkal jobblett. Én nem az egérrel játszok. és megtaláltam a módját hogy a saját zenéimet halgassam benne érdemes letölteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 okt 29, 22:25:56 » |
|
megmondom őszintén nekem is megvan egy jó ideje semmi változást nem találtam benne... annyi szent grafikailag tényleg szebb lett de szerintem annyira nem észrevehető és igen bejött az egeres irányítás meg 1-2 új csel és liga ezt leszámítva semmi és ha nagyon nyersen kéne fogalmaznom ugyanolyan sz*r mint az előzőek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 okt 30, 10:10:52 » |
|
Csatlakozom iTachi-hoz!Nagyon jó lett a Fifa 09!Nagyon szép Grafika!Igaz még cselezgetéseket nem nagyon tudok de nagyon jó játék lett!Nekem azok a mérők tetszenek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 okt 30, 12:34:13 » |
|
Biztos vagyok benne hogy a legjobb Fifa a 98-as kiadás. És ha semmi újítás nincs benne megvenni nem érdemes. Még az időt se fogom pazarolni hogy leszedhessem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
daniuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 okt 30, 14:22:33 » |
|
Sztem ne vedd meg mert 11000 Ft láttam vagy nem tom inkább tölds le jobban jársz vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 okt 30, 15:22:02 » |
|
Én is azt mondom ha érdekel inkább töltsd le őszinte leszek fölösleges idő pazarlás nem érdemes pénzt kiadni érte amióta van fifa minddel játszottam és mindig reménykedtem hogy majd valami új majdcsak lesz valami de mindhiába valahogy beleuntam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|