24 nov 16, 08:34:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fifa sorozat  (Megtekintve 31217 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
bero
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 08 júl 15, 20:26:42 »

Am hát ajánlom a jútyubot azon sok cselezés fennt van különböző konzolokra, lehet, hogy xboxra is fennt van nemtom.  Nevet
Én már a 09-et várom nagyon.   Mosolyog Rengeteg újítást ígérnek, mint például a pörgősebb játékmenet.

Ahogy már sokan én is a 98-ra esküszöm.  Nevet Teremfoci, sok csel, pörgős játék, szép gólok.  Nevet
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #46 Dátum: 08 júl 18, 00:06:51 »

Hát nemtom...a FIFa sorozattal sosem voltam kibékülve. Csapnivaló fizika, semmi váratlan húzás, 05-ben mindig tudtam, hogy ha a jobb felső sarokba lövöm a labdát, az tuti gól...nomindegy
Remélem tényleg javítanak a sorozaton, mert így ProEvo aláz...nem kicsit, nagyon
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #47 Dátum: 08 júl 18, 10:35:54 »

Hát én nem szoktam fifával gamelni sztem uncsi de csapat kreálást azt szeretem(az eb psp-n megvan xD )  :'X
Naplózva
Ixion
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!

« Válasz #48 Dátum: 08 júl 18, 11:16:18 »

szerintem a fifában a bajnokság a legjobb....
Naplózva

Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy.
Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra.
A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény.
Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #49 Dátum: 08 júl 18, 11:41:11 »

már nekem se fekszik igazán a fifa mindig ezernyi újat ígérnek az semmi sem változik valahogy nekem is jobban tetszik a proevo
Naplózva
Sasukekun17
Akadémiai tanár
*

Sasuke Shippuuden

« Válasz #50 Dátum: 08 júl 21, 07:20:38 »

már nekem se fekszik igazán a fifa mindig ezernyi újat ígérnek az semmi sem változik valahogy nekem is jobban tetszik a proevo

Hát igen ebben igazad van!Amikor kiakarták adni a Fifa 08-at akkor néztem egy vidit és azon sokkal másabb volt a Fifa 08!
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #51 Dátum: 08 júl 21, 07:43:09 »

A Fifa pc-én és ps2-ön nagyon gáz, de X360/PS3 platformon egyszerűen tönkreveri a Pro Evot, nem csak grafikában (ez régebben is így volt) de next genen a Pro evo nem fejlődött semmit, ugyan az mint a régieg kicsit szebb grafikkal, de így is pl a fű és a kapu csapnivaló.
A PC-s Fifa 08 érthetelen módon nem a 360 változat átirata, hanem a PS2-é. Tehát szívás.....
Naplózva
daniuchiha
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #52 Dátum: 08 okt 29, 19:53:33 »

Üdv  bye bye
Nem akarok dicsekedni de nekem meg van a fifa09 Nem olyan rossz a játémenet annyit változott hogy az egérrel is lehet paszolni meg lőni meg van néhány új liga nem nagy cucc de el lehet vele játszogatni
Naplózva
Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #53 Dátum: 08 okt 29, 21:12:36 »

Hát én majd meg akarom szerezni a game-et de még soká xD most másra gyűjtök. És valami Új Funkció van esetleg benne ? xD
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #54 Dátum: 08 okt 29, 22:23:41 »

Szerintem nagyon jó a 09. Nekem is megvan. a grafikája is sokkal jobblett. Én nem az egérrel játszok. és megtaláltam a módját hogy a saját zenéimet halgassam benne  Kúl érdemes letölteni
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #55 Dátum: 08 okt 29, 22:25:56 »

megmondom őszintén nekem is megvan egy jó ideje semmi változást nem találtam benne... annyi szent grafikailag tényleg szebb lett de szerintem annyira nem észrevehető és igen bejött az egeres irányítás meg 1-2 új csel és liga ezt leszámítva semmi és ha nagyon nyersen kéne fogalmaznom ugyanolyan sz*r mint az előzőek..
Naplózva
Sasukekun17
Akadémiai tanár
*

Sasuke Shippuuden

« Válasz #56 Dátum: 08 okt 30, 10:10:52 »

Csatlakozom iTachi-hoz!Nagyon jó lett a Fifa 09!Nagyon szép Grafika!Igaz még cselezgetéseket nem nagyon tudok de nagyon jó játék lett!Nekem azok a mérők tetszenek!
Naplózva
Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #57 Dátum: 08 okt 30, 12:34:13 »

Biztos vagyok benne hogy a legjobb Fifa a 98-as kiadás. És ha semmi újítás nincs benne megvenni nem érdemes. Még az időt se fogom pazarolni hogy leszedhessem ^^
Naplózva
daniuchiha
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #58 Dátum: 08 okt 30, 14:22:33 »

Sztem ne vedd meg mert 11000 Ft láttam vagy nem tom inkább tölds le jobban jársz vele
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #59 Dátum: 08 okt 30, 15:22:02 »

Én is azt mondom ha érdekel inkább töltsd le őszinte leszek fölösleges idő pazarlás nem érdemes pénzt kiadni érte amióta van fifa minddel játszottam és mindig reménykedtem hogy majd valami új majdcsak lesz valami de mindhiába valahogy beleuntam
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins