Nem tudom, közületek ki volt mostanában shoppingolni, de engem kétségbe ejt a mai kínálat.
A legtöbb helyen nagyon hasonló típusú ruhák vannak és csak azzal tudom őket jellemezni: pocsék. A cipők se jobbak. A minőségről nem is beszélve. Az meg már szinte lényegtelen, hogy 5000 vagy 15000 Ft-ba kerül egy póló, mert a minőségen többnyire az ár sem dob, sokszor csupán a márkát kell megfizetni. Se a stílus, se a minőség nem éri meg annyi pénzért.
Bizonyára vannak jobb üzletek is, ( csak be nem megyek sokszor, mert nekem nem megfizethető, ) főleg az általánosabb boltokban jártam, mint a H&M, Zara, Desigual, Vögele, Takko, New Yorker, C&A, Cosmos, de aligha találtam bennük az én ízlésemnek megfelelő holmikat. A Cosmosba szoktak lenni jó dolgok, de máshol...
Cipőboltokkal kapcsolatban meg már ötletem sincs... Egyedül a CCC-be merek bemenni, bár ott is sok a túl extrém lábbeli.
Lehet, hogy bennem van a hiba és csak én gondolom úgy, hogy a mai divat nem illik hozzám, de mégis a legtöbb korombeli lányon jól állnak azok a cuccok, vagy ki tudja, honnan szerezik be a menőbbnél menőbb szereléseiket.
Nyilván kell hozzá pénz, de csak lehet valahol jutányos áron szép dolgokhoz jutni. Komolyan, szívesebben járom a turkálókat a bevásárlóközpontoknál.
Mondjuk nevetséges, hogy 6000 forintért képes voltam megvenni egy turkálós ruhát, de a nő meggyőzött, hogy képzeljem el, mennyibe kerülhetett eredeti áron az USA-ban. Ránézésre jó, ha felvették 2x és mivel nem bírtam otthagyni, megvettem. Jobbat nem találtam azóta.
Bécsben volt egy bolt, Forever 21, az nagyon tetszett nekem, csak sajnos nem volt időm alaposan bejárni, pedig ott igazán nekem való ruhák voltak, C&A áron.
Azért legalább egy hippi stílusú ruhácskát sikerült becserkésznem onnan.
Mivel csinos cuccok nem igazán akadnak, arra kényszerülök, hogy sportosan öltözzek, mert az legalább praktikus, csak én nem szeretem annyira.
Szoknya forever!