Helyzetjelentés: Tegnap felkerekedtünk a barátnőmmel, hogy szétnézzünk nekem cipőügyben. Egy csomó üzletet bejártunk, amikor megláttam egy olyan bakancsot, ami hetven nyelven beszélt. Ez voltam én akkor:
És itt a bakancs:
http://i45.tinypic.com/e6em87.jpg Egyetlen szépséghibája, hogy kábé negyvenezer forintba kerül. Mondom, bazz...
Na lényegtelen, nem is vettem meg, de ezt el kellett nektek sírnom.
Eljutottunk abba az üzletbe is, ahol az előzőleg szóban forgó csizma volt. Nézegetem, nézegetem... A barátnőm azzal nyomkod, hogy vegyem meg, de mondom, anyu agyon üt. Erre odajön az eladócsaj és azt mondja, hogy húsz százalékkal le van árazva. Mondom: MI?
Jó, felpróbáltam. A barátnőm is felpróbálta, és el volt ájulva, hogy milyen kényelmes. Mondom jó, hiszek neked, az én lábam úgyis jó hat éve a deszkás cipőkhöz meg a converse-ekhez van szokva, úgyhogy azoknál kényelmesebb nem lehet.
Még vagy tíz percig ott tanakodtunk, vagyis inkább én tanakodtam magamban, hogy mit csináljak, de végül csak nem bírtam ki, megvettem. Akkor meg az volt a bajom, hogy de ez télire nem lesz jó.
Kellene egy bakancs is. Szerencse, hogy előzőleg láttunk egy elég jót egy másik boltban, azzal még a keretbe is belefértem. Azt is megvettem, elköltve az összes pénzem. Lett két cipőm, de a külső harddisknek egy jó időre lőttek.
Amikor vissza értem a szállásomra, hazatelefonáltam. Apu vette fel...
- Szia~ Anyu mit csinál?
- Most ment el itthonról.
- Jó kedvében volt?
- Miért, mit adott már ki az eszed?
- Semmit, már megcsináltam. Épp azért kérdezem...
... és akkor elmeséltem a történetet, ő meg mondta, hogy ne féljek, majd megoldjuk.
Este, amikor hazaértem a suliból, megint felhívtam őket, most anyu szólt a telefonba. Elsírtam a bánatomat, erre meg még ő nézett hülyének, hogy miért ütne agyon.
Közben hallottam, hogy apu kiabál, hogy ő ugye megmondta.
Szóval nem volt unalmas a tegnapi napom, már a lábam sem fázik, a Vansemet is pihentethetem télire, úgyhogy mindenki boldog. ^-^ Még neked is jó kedved lett, ha ezt végigolvastad és jól kiröhögtél, hogy milyen idióta vagyok.