Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4500 Dátum: 12 aug 13, 19:27:53 » |
|
Biztos szép ^^ Nincs olyan hogy csúnya név Meg aztán...Nem kell törődni azokkal akik leszólják. Szerintem rendes emberek vannak itt, úgyhogy nyugodtan mondhatod ˘.˘
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4501 Dátum: 12 aug 13, 19:31:55 » |
|
Hát itt azért már tudja egy jópár ember az igazi nevemet, csak gondoltam hogy nem írom le már, nem is azért mert csúnyának gondolom, hanem mert.. nem tudom, itt hanii vagyok, és kész. :'D De ha már benne vagyunk a dologban, akkor Bernadett (Detti) vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4502 Dátum: 12 aug 13, 19:46:22 » |
|
Tök jó név ^^
Mikor valaki azt mondja hogy Naomi, akkor mindig elgondolkozok, hogy olyan a nevem mint egy félrenyelt Noémi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4503 Dátum: 12 aug 13, 19:50:38 » |
|
Szia, üdv köreinkben!^^ Szép neved van, kiskoromban volt egy babám, őt is Naominak hívtam. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4504 Dátum: 12 aug 13, 19:52:46 » |
|
De jó ^^. Köszönöm nektek Kedvesek vagytok ^^Én mindig a Neko-kat gyűjtöttem. Aztán leszedtem a fülük *w* . Rossz voltam ilyen téren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4505 Dátum: 12 aug 13, 20:00:57 » |
|
Én dínókat gyűjtögettem, és mindig kikaptam, ha az út közepén hagytam valamelyiket és a felnőttek meg ráléptek. De hát, mért kell megtaposni, ha tudják, hogy fájni fog?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4506 Dátum: 12 aug 13, 20:03:59 » |
|
Jó logika >.< Én még a mini gumicukor egérkéket gyűjtöttem Mindig vetettem 20-at, és befestettem szürkére, majd otthagytam anyának, ő meg sikított
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4507 Dátum: 12 aug 13, 20:14:58 » |
|
Én a gumicukor egérkéket megenni szoktam. Egyébként az unokatesómat Noéminek hívják, és amikor jópár éve együtt voltunk Görögországban, akkor a görögök folyton Naominak hívták, tökre tetszett.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4508 Dátum: 12 aug 13, 20:41:23 » |
|
Nah emberek, jó éjszakát ! ^^
Ezen a fórumon a rövid, felesleges, vagy érdemi mondanivalót nem tartalmazó hozzászólásokat (pl. mint ez) törölni szoktuk. Új tagokkal elnéző szoktam lenni, most is így teszek, de érdemes ügyelni ezekre a dolgokra. A fórum nem chatszoba..
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 20:48:30 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4509 Dátum: 12 aug 13, 20:45:00 » |
|
Ohohohóó, fiatal még az este, kicsi lány, hova, hova ilyen korán? Én meg, mikor ránézek a nicknevedre (Lilith), eszembe jut, hogy miért nem tudtam én is valami hasonlóan király nevet adni a mostani helyett. Ez olyan... olyan nyilvánvaló. Semmi misztérium, titokzatosság nincs benne. Misztériumot és titokzatosságot akarok! Hanii, ígérted, hogy kiötlesz valamit, de idő kell hozzá. Nos, megkaptad az időt, ötlöttél már ki valamit a számomra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4510 Dátum: 12 aug 13, 20:48:12 » |
|
Niki, ne mondd ezt, nekem a te neved tetszik a legjobban. Hamár a gumicukor..akkor Haribo maci, minden mennyiségben!
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4511 Dátum: 12 aug 14, 07:53:22 » |
|
Moderátor: Sajnálom, erre pont nem figyeltem =) Igaz is, 4 szó Niki, jó a neved ^^. A Lilithet még nagyon rég találtam ki, mikor variáltam a nevek között, milyen nicknevet használjak. Még régebben Chateltem és ott volt ez a nevem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4512 Dátum: 12 aug 14, 09:37:32 » |
|
Hát, most olvastam ezt a cikket Miley Cyrus új hajáról... Mit mondhatnék, a régivel sokkal szebb volt, sokkalta jobban állt neki. Olvastam olyanról, hogy állítólag így akar szolidaritást vállalni a rákosokkal, de szerintem nem így kellett volna. Vagánynak vagány, szó se róla, de nem az ő stílusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4513 Dátum: 12 aug 14, 09:43:14 » |
|
Mint Quazimodó! Úr isten de ronda. Inkább adományozzon, és ne levágassa a haját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4514 Dátum: 12 aug 14, 10:29:30 » |
|
Ugye? Én is így gondolom..^^" Azt tudtam , hogy a rúzst nem tudja használni, de az, hogy ilyen csodálatra méltatlan frizurát hordjon... Röhej. Az állítólagos ok pedig még röhejesebb. Ha kampányolni akar akkor menjen be egy Onkológiai Intézetbe! Nagy az Isten állatkertje...
Sok mindenért kampányolt már eddig, pl.: melegekért, de eddig ez a "legdurvább" megmozdulása. x'd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|