Mennyi kedves, jószívű hölgyet rejt ez a fórum, nem is gondoltam volna.
Morita, este nézd majd a híradót! Benne lesz, hogy Debrecen utcáin egy ámokfutó törpilla elkezdte kaszabolni a jó munkásembereket, vér, kezek, lábak, levágott fejek mindenütt, szigorúan 18-as karika!
Természetesen a napos oldalt választottam, de esernyőt? Hát, nem igazán szoktam úgy öltözködni, amihez megy az esernyő. Vagy tudtok ajánlani Ed Hardy-s csipkeesernyőt? xD
am biztos jó csaj lehetsz ha még füttyentenek
Ezeknek az embereknek az is bejönne, ha egy szamarat kirúzsoznánk, adnánk rá egy Versace ruhát, gyöngysort a nyakába, aztán szélnek eresztenénk.
(Na persze én nem ez a kategória vagyok xD)Más: kukkoltam kifele az ablakon, és előttünk, meg úgy az egész környéken elég sok gazdi szokta sétáltatni a kutyáját. Namármost, két napja kifigyeltem magamnak egy angol mastiffos srácot, tízes skálán kábé kilences (mármint a fiú!
), csak az a baj, hogy az én két őrült kutyáim megőrülnek, ha más kutyát meglátnak, nemhogy közel engedni őket hozzájuk. Így ugye eleve kizárt, hogy a kutyás trükköt alkalmazva beszédbe elegyedjünk, pedig... hát jó lenne.
Lehet az lesz, hogy a hülyébbet, Kimit itthon hagyom, aztán csak Bellával nyomulok, még meglátom, milyen kedvem lesz.