Tehát Lina, Elina és Hiname testvérek. Mekkora király már! xD Tényleg, már csak a szüleitek hiányoznának, és teljes lenne a kör.
Az én tesóim a pofámba röhögnének, ha mondanám nekik, hogy jöjjenek, regisztráljanak a Naruto-kunra, és fórumozzunk együtt, pedig biztos megvan annak is a feelingje, mikor 10.20-kor még Elina van bejelentkezve, aztán Hiname elrugdossa őt 10.50-kor a géptől, majd fél déltől Lina vetekszik meg a székért a gép előtt.
Nem értem, miért lenne megalázó, ha egy nő kényezteti a párját.
Most komolyan itt tartunk, át kell esni a ló túloldalára, és mindenre rámondani, hogy ez hímsoviniszta, női egyenjogúságot, bezzeg régen...
Ez marhaság! Miért aláznám én meg magam azzal, ha elkényeztetem a férfit, akit szeretek? Ez nem megalázkodás, hanem a törődés és az érzelmeink kifejezése. Ha meg valaki annyira elvetemülten büszke és sérti az női önérzetét, ha néha-néha ágyba kellene vinnie a bundás kenyeret meg a teát a párjának, menjen el kolostorba, aztán fogadjon örök szüzességet az úristennek.
Valóban van különbség a két dolog között, gondoskodás és kiszolgálás között, de a legtöbben összekeverik a kettőt, és mivel manapság már olyan nagy divat lett önállóan élni a fene nagy egónkkal, így annyira nem is meglepő ez a dolog.
Sokat számít az is, mit lesünk el a szüleinktől, mert (jobb esetben) egy negyed életen át ők az egyetlen mintái annak, milyen egy kapcsolat férfi és nő között, de sajnos sok hülyeség ragad ránk át másoktól is.