Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3345 Dátum: 10 okt 11, 17:13:51 » |
|
És te hány éves vagy hogy ekkora csoda hogy nagyobb a húgod? Mer asszem rokonlelkek vagyunk a húgoddal.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3346 Dátum: 10 okt 11, 19:01:57 » |
|
14 Becslésem szerint 158-163cm között vagyok. Húgom meg 160-165cm között van és még fog nőni Midig én voltam a magasabb, de most letaszított a trónról.xD Ja és hogy ezt az orrom alá dörglöje kis nagytesónak hív, úgy mint az FMA-ból Nina Edet
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3347 Dátum: 10 okt 12, 15:25:00 » |
|
Hát Hát én 12 vagyok nővérem 16 és fél körül lehet és fél fejjel nagyobb nálam. És nekünk olyan kis ügyes osztályunk van hogy még így is csak a 3. vagyok a magassági sorban.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3348 Dátum: 10 okt 12, 17:02:42 » |
|
Húgom osztályában 180cm körül mászkálnak a fiúk Nálunk én csak a 4. vagyok [lányok közül a 2.!xD] Pedig elsőtől mindig én voltam a legmagasabb lány..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3349 Dátum: 10 okt 12, 17:27:09 » |
|
Na jó szerintem ne itt beszéljük meg azt hogy ki hanyadik a sorban, inkább jöjjön egy kis kiírás dolog amit fézbukon találtam : Tinédzserek 97%-asírna, ha azt látná, hogy Edward Cullen a Twilightból egy felhőkarcolótetején áll, és le akar ugrani. Ha te abba a 3%-ba tartozol,akiehelyett popcornnal a kezében ülne és kiabálná "DZSÁMP MÁDÖRFÁKKÖR"akkor írd ki ezt az adatlapodra.:'DD Csak annyit mondok hogy én ki raktam.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3350 Dátum: 10 okt 12, 17:27:45 » |
|
Hozzám ez már egy hete eljutott
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3351 Dátum: 10 okt 12, 17:37:28 » |
|
Wow én tuti abba 3%-ba tartozom xD!! Nálunk én vagyok az osztály legmagasabb lánya. Az egyik osztálytársam 1 fejjel alacsonyabb mint én.
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3352 Dátum: 10 okt 12, 18:18:54 » |
|
Na jó szerintem ne itt beszéljük meg azt hogy ki hanyadik a sorban, inkább jöjjön egy kis kiírás dolog amit fézbukon találtam : Tinédzserek 97%-asírna, ha azt látná, hogy Edward Cullen a Twilightból egy felhőkarcolótetején áll, és le akar ugrani. Ha te abba a 3%-ba tartozol,akiehelyett popcornnal a kezében ülne és kiabálná "DZSÁMP MÁDÖRFÁKKÖR"akkor írd ki ezt az adatlapodra.:'DD Csak annyit mondok hogy én ki raktam. xD Nekem írtak ilyet múlt héten e-mailben. Behaltam! Én 5. vagyok a tornasorban, pedig elég magas vagyok. Nálunk a fiúk olyan kicsik... És gyerekesek. És azt hiszik, hogy ők a nagyfiúk és ez idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3353 Dátum: 10 okt 12, 18:24:53 » |
|
Hát hanii ez ismerős nálunk a fúk mindent félreértenek, amit csak lehet és mindenen röhögnek. lámák(-.-") xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3354 Dátum: 10 okt 12, 18:46:06 » |
|
Ez nekem is ismerős csak annyi a gáz hogy azt se tuják miről beszélünk és: uuuuuuuuuuuu...
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #3355 Dátum: 10 okt 12, 19:46:25 » |
|
Nálam az összes fiú magasaabb...pedig nemvagyok törpii. és van 3 csaj is aki magasabb nálam pfiiijj. amugy a fiuk meg ilyen hattalmas partifészek és éjfélkor lépnek Dustbóól. és hudekemények met ők betépve mennek sulibaa áh viccööss.
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3356 Dátum: 10 okt 12, 21:18:57 » |
|
Istenkém... miért mit vártok 12-14es fiúktól? Hogy legyenek komolyan és felnőttesek? Dehát még gyerekek XDD Elárulom, hogy még 20 évesen is (egyesek akár 30 évesen is ) gyerekesek sőőőt mindent félreértenek és mindenen röhögnek De így a jók. Kis buták Sőőőt nekem még apukám is úgy viselkedik mint gyerek Úgyhogy ne várjatok már sokat 12 évesektől
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 21:19:45 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #3357 Dátum: 10 okt 12, 21:38:08 » |
|
Fiatalság, bolondság. Örökké gyereknek lenni a legjobb dolog! nah, persze normális gyereknek... xD
Én ezt nem értem. hogy az istenbe lehet megnőni nagyra???! Komolyan mondom, el kezdem azt csinálni, hogy naponta megiszok 1-2 bögre tejet, hátha elérem a 165 centit!! Vagy nem is. Keresek vmi csövet, amibe belekapaszkodhatok, megkérek valakit, hogy a lábamra kössön kötegnyi könyvet, és húzódzkodom. hátha. =D Minden vágyam, hogy magasabb legyek... :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3358 Dátum: 10 okt 13, 09:59:24 » |
|
Ajánlom a kínpadot állítólag jól megnyújtják rajta az embert XDDD Vagy aludj a fogason
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3359 Dátum: 10 okt 13, 15:27:02 » |
|
...Minden vágyam, hogy magasabb legyek... :"D
Ez nagyon is ismerős én is magasabb akarok lenni!! anyu meg húgom mindig találnak rajtam valamit, amin jót röhögnek és ez legtöbbször a méretem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|