Esztii
|
|
« Válasz #3315 Dátum: 10 szep 28, 16:54:50 » |
|
Jajj ne is mondd. xD egyszer láttam a tv-ben a klipet... hát tátva maradt a szám, hogy Úristen hogy lehet ilyent készíteni Erről jutott eszembe amikor a lady gyagya nyers húsból készült ruhában flangált... máshol éhen halnak ez meg...
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3316 Dátum: 10 szep 29, 09:05:51 » |
|
hahaha:D Egyet van értve:D jót nevettem
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3317 Dátum: 10 szep 29, 20:09:51 » |
|
Am én csak a zenét szeretem a klip szerintem enyhén durva főleg hogy van egy olyan része amikor ott felhön vagy min énekel és ott teljesen meztelen. Katy Pery kezd olyan lenni Lady GaGa. :o
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3318 Dátum: 10 okt 01, 16:19:59 » |
|
Én mondjuk szeretem a számaikat. De azért tényleg nem kéne meztelenkedniük, ezzel csak magukat járatják le. (szerintem ) A muffinos rész meg a habspriccelő cucc az durva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 01, 18:51:06 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3319 Dátum: 10 okt 01, 17:26:57 » |
|
Katy és Gaga klipjeit nem bírom, de a zenéjük nagyon is tök jó szerintem. Nekem legalábbis szinte az összes számuk megvan. És ma van (vagy volt ) a katy koncert és én el akartam menni rá, de későn tudtam meg hogy lesz, és mire észbekaptam, már itt is van az október . Megy valaki a lady gagára?? november 5 vagy 7.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Chíío
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3320 Dátum: 10 okt 03, 09:05:28 » |
|
Hát ja maga klipp nagyon gááz. Lady Gaga enyhén idióta amilyen ruhákat hord. :S Esztii szerintem igazad van nagyon sok helyen meghalnak mert nincs mit enniük ő meg..
|
|
|
Naplózva
|
100%-ig Kisame fan.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3321 Dátum: 10 okt 03, 15:18:28 » |
|
Én ilyenkor nemcsak az éhező emberket, de szerencsétlen, csupán egy hatalmas b*romságért megölt állatokat is sajnálom. (Nagy állatbarát vagyok )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3322 Dátum: 10 okt 03, 15:22:53 » |
|
Áhh ezeknek mindig valami újat kell kitalálni... Valamelyik pihent agyú biztos egy hentesboltban ácsorgott a sorban amikor meglátta a sok-sok húst és kipattant a fejéből az ötlet
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3323 Dátum: 10 okt 03, 15:33:08 » |
|
Legközelebb csontokkal fogják körbeaggatni magukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3324 Dátum: 10 okt 04, 13:19:59 » |
|
Mér nem hozzák vissza az ős kort? Levél ruha.<~(Természet barátak mondható?)
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3325 Dátum: 10 okt 07, 18:17:42 » |
|
Jájj végre nem találkozok lagy gatya fanokkal.. szinte mindig megtalálnak oO Szerény véleményem szerint gaga Alejandro klippjében amit művel egyenesen undorító és visszataszító most komolyan ha szépen fokozatosan vetkőzik, akkor a végére meztelenül fog pózolni a kamerák előtt??!! Akit még nagyon utálok az Justin Bieber és Inna.. [ne kövezzetek meg érte ] és az osztálytársaim [amikor eszükbe jut] direkt Innát hallgatnak és énekelnek hogy direkt bosszantsanak. ilyenkor mindig azt gondolom hogy szégyen a futás de hasznos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 08, 19:52:06 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3326 Dátum: 10 okt 08, 19:00:18 » |
|
Én még nem láttam az Alejandrot de akkor szerintem meg se nézem azok alapján amit mondtál. És én se értem hogy mit szeretnek Justin Bieberben? Csak egy szerencsétlen szerencsés akinek látta egy fejes az éneklését és tetszett neki devannak nála sokkal jobb énekesek is csak ők nem gazdagok meg minden sz*r ( már bocs a kifejezésért ) és ezért nem érdekesek.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3327 Dátum: 10 okt 08, 19:03:15 » |
|
Nikkie annak idején belinkelt ide valami szögecses cipőt amivel halálos hatékonysággal lehet azon a bizonyos helyen rúgni férfiakat Hát Nikkie ennyit arról a cipőről: http://www.thetrendygirl.net/2010/09/indecorous-taste-shoes.html/indecorous-taste-shoes-13
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3328 Dátum: 10 okt 08, 19:25:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3329 Dátum: 10 okt 08, 19:39:07 » |
|
Hanii, pont erről a cipőről beszélt Ritli, ezt linkeltem anno. Ritli, bakker. Ez de durva. :O Az enyém tényleg sehol nincs ehhez képest. Amúgy ezeket a cipőket állítólag azért találták ki, hogy a nők meg tudják védeni magukat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|