Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #2760 Dátum: 09 máj 12, 00:04:11 » |
|
Én a duma topicba válaszoltam ezt:Nekem 103 lett :O Bár, én eddig életemben egyetlen egyszer voltam igazán szerelmes, és ez 11-14 éves koromban volt (18 vagyok most), szóval én a ritkán, de kitartóan típus vagyok (álmaim tárgya levegőnek nézett mindig is). Mostmár teljesen már lenne a pontszám, kicsit összetettebb lettem azóta, de érdekelt mit kapok a régi felállás szerint Amúgy érdekel a lányok úgy általánosságban mire mit válaszolhattak
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2761 Dátum: 09 máj 12, 08:38:12 » |
|
huh ez engem is érdekel csak meglesem.
Saruwatari Kumiko: am sztem ez az ala... hát... nem hiszem hogyha egy modi észreveszi, örülni fog neki
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2762 Dátum: 09 máj 12, 09:00:23 » |
|
Én is kitöltöttem. Kumiko nekem is 103 lett. Mondjuk én gyakorlatilag minden kérdésre vagy 1-et adtam vagy 9-et. Általában nem szoktam köztes válaszokat adni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2763 Dátum: 09 máj 12, 09:06:28 » |
|
133 pont... Asszem őrülten szerelmes vagyok. Szegény Maszim
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2764 Dátum: 09 máj 12, 09:15:51 » |
|
114 pont ejnye-bejne ezek a fiktív személyek xD furcsa pedig én nem is ilyen vok én mindig 2 lábbal állok a földön...na jó most nem mert feltettem őket a székre xD bár talán volt hely ahol füllentettem és csak később jöttem rá
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2765 Dátum: 09 máj 12, 12:28:50 » |
|
Aemy nekem is 133 pont lett Kicsit nagyon szerelmes vagyok úgyérzem <3 Szivem mit keresel te itt?-.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 12, 12:32:24 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2766 Dátum: 09 máj 12, 12:30:34 » |
|
sütikirályfi hallod? akarom mondani látod? mert én látlak xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2767 Dátum: 09 máj 12, 13:10:09 » |
|
nekem 93 pontom lett és akko még jólelkű voltam :"D lehet kicsit kegyetlen vagyok xD nembaj túléli az illető xD am most vagy én vagyok túlnormális vagy mindenki más megőrült:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 12, 13:22:52 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2768 Dátum: 09 máj 12, 13:21:25 » |
|
hmm nem anyu teljessen normális vagy én eleve dilis ezek meg hát ... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2769 Dátum: 09 máj 12, 15:14:04 » |
|
Váá nekem 129 extrém kategória vagyok
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2770 Dátum: 09 máj 12, 16:40:17 » |
|
nekem 74 pontom lett asszem még Seirinél is kegyetlenebb vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2771 Dátum: 09 máj 12, 16:43:27 » |
|
Úgylátszik aemy és én vagyunk a legjószívübbek ebben a brigádban x'DDDD Na jóó nem Amúgy Nee-chan nem őrültél meg,előfordul az ilyen
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2772 Dátum: 09 máj 12, 16:54:53 » |
|
most ugy mondod mintha én nem lennék az pedig csak 19pontal maradta, el és és és és hihihi izé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2773 Dátum: 09 máj 12, 17:04:03 » |
|
Tudom én pont azt mondtam hogy ti őrültetek meg de nem baj az xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2774 Dátum: 09 máj 12, 17:36:16 » |
|
úúristen nekem 123 pont lett 106-135 pontig: Extrém módon szenvedélyes: képtelen másra gondolni, mint a szerelmére, pulzusa az egekben, lehetetlennek tartja, hogy vágyainak tárgyától távol tartsa magát. Még akkor is így érez, ha a rajongás már veszélyesen őrült. ebből csak aazal nemértek egyet hogya rajongásom besélyeen őrült... ugyanmáár...őis eztérzi x'DDD remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|