Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 09 márc 31, 18:07:14 » |
|
WOOOOOOOW... Olyan fagyit aztán az életben meg nem mernék kóstolni :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 09 márc 31, 18:32:53 » |
|
Az én kedvencem a yoghurtos ^^ de szeretem még a citromosat, erdei gyümiset, áfonyásat, meggyeset, rumosat és a kávésat ^^ ált ezek közül válogatok. A vaníliát kifejezettem nem szeretem =/ amarcipánosat és a mozartosat is nagyon utálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 09 márc 31, 19:00:50 » |
|
Na, én mindent utálok amiben marcipán van...vanilíás cuccokból csak a cukrot szeretem, azt se nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 09 márc 31, 19:06:33 » |
|
Közben rájöttem h a mekis is vaníliás, de érdekes módon azt szeretem xD na de a többi vaníliásat nem, csak a mekis fagyit =3 cukor-> vattacukooooor asszociáció xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 09 márc 31, 19:09:22 » |
|
Én azt se :'D
gumicukooooj x333
Ejj, de értelmes vagyok :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 09 márc 31, 21:11:31 » |
|
Vattacukor *______* az oan jó. nyáron strandon azzal mászkálsz és belekened mindenki hajába. x"D neem. De akkoris tökjó hangulatos, csak kár hg utána ragadsz egy kissé:D Amúgy fagyiban hm.. erdei gyümölcsös joghurtos *______* többi meg oan semmilyen.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 09 márc 31, 21:15:41 » |
|
Vattacukor. Én kimondottan nem szeretem mert tömény meg a méhecskék célpontjává váltahok Fagyiból meg az m&m cukorkás és a csokis
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 09 ápr 01, 08:33:29 » |
|
Ehh...Sensei az rossz =( Én csak mekis hamburgert eszem, de mostanában azt sem...anyám nem is nagyon engedi...télleg, conon kínaizzunk vagy ramenezzünk! :'D "E...ezek jönnek...és most hülye jelmez is van rajzuk"...kb ilyen reakciót váltanánk ki belőlük :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 09 ápr 01, 10:41:16 » |
|
Ááá, vazee... http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/04/01/a_gothnal_is_holtabb_itt_a_vampirdivat hát csak gratulálni tudok ehhez... Ha két éve megírom azt a regényt, amit elkezdtem, majd jól elraktam, akk lehet,h most mégis lenne pénzem xD Mind1mind1. Ja, ha már meki: 20.51től 21.41ig: http://video.google.com/videoplay?docid=-3481883898572254535
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 01, 17:18:30 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 09 ápr 16, 16:36:28 » |
|
Ha conon vagyunk, akkor pockyból kell feltankolni, az a con nép kaja! És azt tök menőőőő enni, mármint aki érti a módját, tudjátok, miről beszélek!
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 09 ápr 16, 20:07:51 » |
|
a pocky finom de nagyon drága
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 09 máj 01, 19:13:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 09 máj 11, 22:33:53 » |
|
http://index.hu/tudomany/2009/05/11/a_szerelem_tudomanya/ lányok ezt asszem nem a dumába kellett volna tennem, ahogy tettem, hanem kapásból ide:D teszteljétek magatokat:D én zakkant vagyok : D de nem vagyok egyedül, az a jó Ja, tényleg, te is Syzy hugi:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 22:40:00 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|