Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 09 jan 26, 20:20:51 » |
|
Én inkább nem mondok semmit.. dehogy Hát sztem cipőben legtöbbször fontos a márka, mert eddigi cipőim mind szétmentek 1 hónap alatt. x"D ésés lacoste *_* Szal sztem csak a minőség miatt fontos. Ruha pedig sztem is mindegy, max spórolsz azzal hg nem márkásat veszel.. xD mondjuk egy idő után kiválasztja mindenki hg mit is akar. mert gatyát én nem nagyon találok jót, pl piacon. :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 09 jan 26, 21:02:04 » |
|
Tesómnak anno volt vmilyen nike cipője, ami kb fél hónap alatt "lemállott" a lábáról...szal ennyit a minőségről És érdekes nekem a kínais cipők sos menek szét :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 09 jan 26, 21:05:14 » |
|
Nekem is volt adidas ami 10 nap után szétesett pedig csak sétáltam benne... Mikor visszküldtük cserére ezzel a szöveggel kaotam vissza ugyan azt: "Nem rendeltetésnek megfelelően használta"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 09 jan 26, 21:10:50 » |
|
omg köcsögök ._. nemtom nkem megmarad a lábamon.. xD conversenek viszont kezd egykét része szétjönni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 09 jan 26, 21:30:09 » |
|
Hát igen a márkák jelentése mostmár nem mindig egyenlő a minőséggel sajnos. Egyik nap bementem bnőmmel ( mert ott rángta a fülem ) Zara-ba és olyan minősíthetetlen nem is ruhák inkább textildarabok olyan áron fúú .... De azért vannak nekem is jó márkás cuccaim.Mondjuk engem nem különösebben érdekel ez a márka dolog én úgy vásárolok h ha valami tetszik jó megfizethető akkor megveszem
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 09 jan 26, 22:34:26 » |
|
Húh nekem egyáltalán nincsenek márkás cuccaim, max a táskám (Puma) amiből minden nap látok vagy 6-ot (vagyis minden 10. csajnak ien táskája van) szal megszívtam vele, de azért még jó xP Amm tökjó cuccok vannak turiban nevetséges áron. Multkor vettem 2 tökjó szoknyát, és a hülye se mondaná meg, hogy honnan vannak. Meg nemszivesen adnék ki 10000-eseket ruhákért, de engem nemis zavar ha nincs rajta egy kicsike mintha. Viszont a Puli az jó (Puma helyett), tesómnak ien cuccai vannak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 09 jan 27, 19:17:26 » |
|
Piacról soha nem vásárolok cipőt ,azok hamar szétmennek.Nálunk van egy Leonardo cipőbolt ,úgy is minden évszakra újat veszünk ,meg van amikor több cipelőt hogy tudjam váltogatni ,márkásnak hát nem tom de minőségileg nagyon jó és ezért vesszük.Hát a ruhákat piacról vettük ,meg most is ,volt közte kapott is ,de tavaly megnyilt a "10-as" (Azért 10-as mer 10 lej minden cucc) itt minden márkás ,ezek a vámon lefoglalt cuccok de ahhoz képest 10 lej hát az nagyon kevés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 09 jan 27, 21:18:22 » |
|
:DD Nálunk a százas bótban nem lehet ruhát kapni :"D Turiban még soha az életben nem vásároltam. Majd egyszer a közeljövőben kipróbálom Hmmm...az itteni pijacon is rég voltam. Na mind1. Kínai forever xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 09 jan 28, 08:49:38 » |
|
A turik nagyon poénosak, már ahol lehet igazán túrkálni. Egyépként onnan inkább tavaszi-őszi-nyári holmikat veszek.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 09 jan 29, 14:23:12 » |
|
Én szoktam piacon vásárolgatni felsőket,mert ott is olyanok vannak,mint például a kínaiban. És ráadásul a piacon vett felsőt egy márkás boltban is láttam, totál ugyanaz volt,csak éppen az ára volt magasabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 09 jan 29, 20:15:05 » |
|
Én a piacon öveket szoktam venni olyan jók vannak, mindenféle és pár száz forintokért..
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 09 jan 30, 11:47:16 » |
|
Énis imádom a csizmákat... Olyan édesek tudnak lenni... Főleg, egy formás női lábon xD... Amúgy én is akarok férfi csizmát, de nekem, csak bakancsom van. Magyarul, nálam a harisnya, meg ez a szexepil xD...... Csek it: http://i42.tinypic.com/2yy73io.jpgNem édi ? Imádom a harisnyákat és a csizmákat, de a Tell Vilmos/Robin hood csizmák megtörnek... Ezt mondtam korábban. Kersek rá képet, háta megtudjátok, milyen is ez a csimma... nah ilyen, csak zöld, meg rikító színűek... deh mutatom, nekem mienek vannnak ehhez hasolnó van, csak magasabb sarokkal ilyenem volt, de üősszel ki kellett dobni, mert menthetetlen volt. ilyen fekete bokacsizmám is van, csak kisebb sarokkal nah? kinek milyen? am Haku... ez a csimma nem büdi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 30, 17:28:04 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 09 jan 30, 16:50:11 » |
|
Hát sztem cipőben legtöbbször fontos a márka, mert eddigi cipőim mind szétmentek 1 hónap alatt. x"D ésés lacoste *_* Szal sztem csak a minőség miatt fontos. én is imádom a lacoste-cipőket, olyan csizmám is van, de nem azért mert lacoste, hanem mert tényleg 'eláll' évekig is.. és még jól is néz ki de az ára is megvan.....
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|