Ne már lányok!!! Ezt most komolyan írjátok? Még a végén cinikusnak fogom érezni magam!
Mikor én tini voltam (őskör), már akkor 15-16 év volt az átlag. Nem hiszem, hogy azóta ez a tendencia hirtelen megfordult volna.
Bár utálom a statisztikákat és a világ legnagyobb marhaságának tartom, de ebben az esetben fenntartások nélkül elhiszem.
Nemrég a metrón utaztam, volt ott egy helyes srác is (kb 21-22 körül), akin az ember lánya szívesen rajta felejtette a szemét(pl.:én). Pont ezért vettem észre, h nemcsak én érzek így, hanem két kb 14 éves lány is. Nincs is ebben semmi rossz, amit érdemes megnézni, azt minek kihagyni...
.Igen ám, de mikor a lányok szálltak le, akkor a "bátrabbik" "finoman" levette a méreteket a srác hátsójáról. A srác enyhén ledöbbent, mire felfogta, h molesztálva lett, a lányok már el is tűntek... Kb akkor találkozott a szemünk, nem bírtam tovább és kirobbant belőlem a nevetés, amihez a srác is csatlakozott néhány pillanat múlva.
Ehhez csak annyit, h oké, h ez csak játék volt, de nekem például eszembe se jutott volna 14 évesen ilyet csinálni, szerintem még most se nagyon "merném".