Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 08 aug 21, 17:08:57 » |
|
Úgy hogy meeten elég gyakran vagyunk a polgárőrség épületében ingyen, és a meetesek közt van 1-2 ember (beleértve a meet elnököt) akik polgárőrök és így mi is besegítettünk. különösebben olyan mind1, hogy kit utál a tömeg, hogy tényleg polgárőr vagy csak kapott cuccot és a munkát végziXD úgy összeségében jó volt, csak nagyon fárasztó volt... hazamentem olyan 11:30-kor és bedöltem az ágyba... olyan jó volt....................
hát tényleg nem tudtak mit kezdeni magukkal. volt olyan, hogy sztem 3-4 éves kisgyerek ott ült az út szélén, mögötte az anyja. jön a virágoskocsi, amiből a vezető nem igazán lát ki, szal ha vki elé megy azzak annyi... az anya hátralépett a gyereket meg ott hagyta. a kocsi mellett jövő biztonsági őrrel úgy kaptuk el a gyereket a kocsi elől, hogy ne menjen neki... na akkor nagyon berágtam és megijedtem... de voltak még érdekes jelenetek...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 08 aug 23, 08:44:25 » |
|
Uhh képzelem.. o.O (most nyomtam valami billakombinációt, és előjött valami oldal kód, vagy nemtom..x''D semmit nem értek MÉG hozzzá ) Anyuka azért hátralépett -.-" Namiind1:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 08 aug 23, 09:30:53 » |
|
Azz igen... Komolyan mondom, ha nekem lenne gyerekem, akkor elsőnek őt tenném hátrébb, nehogy már magam... Lehet, hogy az anyuka úgy gondolta: "Van még sok... Egy gyerekkel kevesebb..." Vagy faxom tudja... Ez most kicsit felcseszett agyilag, hogy hogy lehet egy szülő ilyen felelőtlen... Huhh... Chidori, szerintem le kellett volna ütnöd utána azt a nőt... Egy jóóóó Tsunade ütéssel és piúúúú, repült volna a kórházba.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 08 aug 23, 14:30:13 » |
|
Hogy lehet már ilyen felelőtlen egy anya mindig a gyerek az első.Örüljön h van gyereke erre meg hátra lép na az ilyet én szívesen felpofoznám
Chidori-san legalább nektek volt eszetek és időbe sikerült még a kocsi elöl elvinni szegény gyereket,pedig ez az anya dolga lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Futókagirl
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 08 aug 23, 19:47:41 » |
|
Lehet hogy direkt hagyta ott őket...? Húú akkor ne élné túl.*gyilkos gondolatok* Egyébként cső mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Futókagirl
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 08 aug 24, 21:21:35 » |
|
Sajnos vannak ilyen emberek. Vannak állat kínzók (azokat nagyon utálom) Rasszisták, drogosok meg egy csomó gyökér akit legszívesebben a pokolra küldenék. Az ebmerek nagyon el lettek cseszve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 08 aug 25, 10:08:25 » |
|
Sabaku no Temari: jaja... kacérkodtam a gondoltattal, hogy jól képenhúzom, de csak azért nem tetem, mert akkor ki tudja ki jön nekem... A gyereket meg sikerült arrébtenni, de majdnem én ittam meg a szülő hülyeségének a levét... mindenesetre ha nekemjön a kocsi a szüőt tuti barátom is megüti... (ott állt a másik oldalon szintén polgárőrködött). De akardt még 1-2 nagyon gyökér emberke, de inkább nem mondom, mert én is csak felhúzom magam rajta megint... Mindenesetre ha meghaltam volna, tuti kísértenémXD
narin: jaja... az anyja meg nem érdemli meg, hogy gyereke legyen...
Futókagirl: na ha azt megtudtam volna, akkor addig ütöm amíg mozog...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 08 aug 25, 15:42:50 » |
|
Ez komoly? >.< Én az ilyenekt felrugnám szívesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Liz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 08 aug 25, 19:01:36 » |
|
Hello csajok! Végre egy topic, ahol csak lányok vannak! Bár ki tudja... lehet, hogy néha a fiúk is benéznek Bár talán csak akkor, ha valami kérdésük lenne a nőkkel kapcsolatban. NA mindegy Futókagirl: Az avatarod nagyon tetszik. Honnan van? Ismerős a jelenet
|
|
|
Naplózva
|
by Liz X")
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 08 aug 25, 19:15:06 » |
|
Sztem folyamatosan látogatják.. csak írni nem tudnak. Én is a pasitopicot..xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yana-chan
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 08 aug 25, 21:12:03 » |
|
Sziasztok új vagyok,de ide is benéztem.Mizu errefele?
|
|
|
Naplózva
|
"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad, Örökre megpihent a csillagok alatt."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 08 aug 25, 22:25:28 » |
|
Énis nézem a pasitopicot Múltkor egy fiú lazán beírt ide >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 08 aug 25, 23:57:16 » |
|
Asszem fuji.. Szia Yana, de ebbe a topicba minek beköszönni.x'D Amúgy beszélhetnénk mondjuk éves horoszkópról, úgy értem én pölö disznó évben születtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 08 aug 26, 00:36:24 » |
|
Hmm, én kutya, és fura, mert félelmetesen igaz rám, amit ír. ^^" Amúgy a skorpió gyakran a gyökeres ellentétem, bá néha nyilas vok. x'D De amm van ien h vércsopot szerint, nah az full nem igaz rám. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|