Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 08 ápr 28, 17:58:22 » |
|
de még mindig Kevin áll nyerésr, nem? Mikor is lesz lezárva? Nem emlékszem, hogy már le lenneXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 08 ápr 28, 18:02:14 » |
|
Jaj ez a történet nagyon megrázott.... Élni valaki mellett úgy, h nem mondod el neki, mit jelent számodra, sztem a legnagyobb bűn. Én sem tudom egyszerűen közölni az érzéseimet, sőt kifejezetten nehezen, de megpróbálom. Pont azért, mert fontos nekem, és azt akarom, hogy ezt ő is tudja.... Másodszor: én sem hiszem h buliban lehet valakit találni. ill kilyavítom: társat nem hiszem h lehet ott találni. Ami pedig a szerelmet illeti: én is azt hittem, h ilyen nincs... De egyszer rádöbbentem: Jesszus...én szerelmes vagyok... És ennél jobb érzés nincs! Tényleg...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1458 Dátum: 08 ápr 28, 18:07:18 » |
|
Aszem én Kimire szavazta ,édi kis szőke haja van,és még jól is áll neki ,na meg az arca is édi . Közérdekű közlemény:Kimire szavazni ,ha őn még nem szavazott ,tegye meg gyorsan .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 18:09:50 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 08 ápr 28, 18:13:53 » |
|
Én szintén Kimire szavazok bár a mostani haja nekem se tetszik teljesen megijedtem amikor levette a sapkáját. Na nem baj majd vissza nő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1460 Dátum: 08 ápr 28, 18:22:22 » |
|
jáh ide sem írtam még de látom jó a téma Kimire szavazok 2001 óta nézek folyamatosan F1et azóta ő a kedvencem sajnos 2006ban a Hungaroringen pont előttem esett ki de nem baj a Ferrarival lesz még 1-2 VB címe egyébként én szavazhatok? nemvágom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 18:25:26 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 08 ápr 28, 18:40:56 » |
|
fúh izé..kana ajánlotta hogy olvassam el amit anyu linkelt... naigen...vooolt idő mikor énse mertem többet és inkább a barátságra voksoltam deee tul vagyok rajta ^^ *tapstaps** xD
>>ja etis csak Kana érti...márha télelg olyan jólinformált.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 08 ápr 28, 18:56:03 » |
|
Kimi szivemnek már 5 szavazata van Hajrá Kimi, ezt is megnyered, mint a forma1-et x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 08 ápr 28, 18:57:30 » |
|
Nyugi Crispy én értem... Hát jó neked h. sikerült túllépni ezen...nekem nem megy :'X pedig én még idősebb is vagyok... Verdict ha csatlakozol szerény kis fanatikus társaságunkhoz, akkor lehet szavazni. ^^ Mondjuk egyébként is, csak akkor nem lesz érvényes.. ~ szomorúan látja, h. Kimi átvette a vezetést ~ Emberek a hajra is figyelni!!! >Lehetsz.. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 19:05:43 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1464 Dátum: 08 ápr 28, 18:59:54 » |
|
ésés valaki Drew-ra??? naaaaaaaa léccccíííííííííí *nagyranyitottszemekkelaranyosannéz* de ha nagyon lemaradna akkor Kimi... igen Kana!!! DrewDrewDrew!!! >>lehetnék én a főszerkesztőő?
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1465 Dátum: 08 ápr 28, 19:32:42 » |
|
kana-chan hova kellene csatlakozni? érényesíteni akarom a szavazatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 08 ápr 28, 19:36:26 » |
|
Szerény személyem az elnök, szóval nálam. Mindjárt fel is írlak a néhány oldallal ezelőtti taglistára. ^^ Már 14-en vagyunk! De jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1467 Dátum: 08 ápr 28, 19:54:54 » |
|
klassz kössz a felvételt éljen tag vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 08 ápr 29, 07:53:22 » |
|
Üdv az új tagoknak! Jó látni, h bővülünk! A végén világuralomra törünk! (most meghibbant, valaki állítsa le, mielőtt kárt tesz magában) na jó.. Nem vagyok én hatalommániás! Csak jó lenne... Bocsesz, de ez ma egy ilyen nap... :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 11:25:04 írta gmaemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #1469 Dátum: 08 ápr 29, 11:53:24 » |
|
hmm ha nem válaszol senki, akkor én kinevezem magam főszerkesztőnek...xD Kana beleegyezel?? végülis te vagy a főnököm^^
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
|