Zemori
|
|
« Válasz #315 Dátum: 07 júl 11, 13:01:49 » |
|
Whehehe... sztem azért jó kis beírás volt a gyűlölet cucc:d Az csak felnőtt korára keseredik meg benne eléggé... Wow!És akkor Evil Club lesz!!!! Van egy Piton és egy Oro:d , mert ő is kell:D De kizárólag őrülteket és cukikat keressünk:DDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #316 Dátum: 07 júl 11, 13:10:21 » |
|
oks, Piton és Oro természetesen a klubban van xD Mit szólnátok az Eragon-os Murtag-hoz? Ő is gonosz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #317 Dátum: 07 júl 11, 13:13:11 » |
|
Ha cuki vagy őrült, akkor jöhet:D Sajna nem ismerem, ezt rátok bízom:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 07 júl 11, 13:20:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #319 Dátum: 07 júl 11, 13:25:11 » |
|
Ha most pK barátnőm itt ülni csak bólogatna, hogy ez aztán a toyboy:D Jöhet:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #320 Dátum: 07 júl 11, 13:36:50 » |
|
Hát Petikek... ez biza szívás.... -100:D
Egyébként nem teljesen gonosz? Jajjaj... az nem naon szimpi, de lesz egy kivétel...ő lesz a jó fiú...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 07 júl 11, 13:39:46 » |
|
de, azért egy kicsit gonosz.. szerintem Murtagh Good Boy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #322 Dátum: 07 júl 11, 13:42:57 » |
|
Amolyan tobi szerepű lesz... : No, van már három imádásra váró egyén és még keresünk négyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 07 júl 11, 15:00:36 » |
|
Gonosz, akit imádni lehet??? De ugye most nem külsőre megyünk (hanem jellemre)?
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #324 Dátum: 07 júl 11, 15:08:03 » |
|
Főként a gonoszság és őrültség dominál! De a kicsinyes és genya személyek is jöhetnek. Persze lehetnek cukik is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #325 Dátum: 07 júl 11, 16:28:59 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 16:38:07 írta annee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #326 Dátum: 07 júl 11, 18:03:08 » |
|
tényleg levonták a szabály az szabály szerintem murthag nem gonosz csak kénytelen az lenni és én nem szeretnék a klubba csatlakozni bizonyos okokból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #327 Dátum: 07 júl 11, 18:10:51 » |
|
Bizonyos okokból... hmm... nem szereted a gonoszokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 07 júl 11, 18:17:35 » |
|
Én azt értékelem bennük, hogy nem izgatja őket a szabályok, de azt kevésbé, h át is hágjág azokat.... ;D Régóta gondolkozok vmi karizmatikus gonosz személyiségen, de most nem ugrik be egy se. (Habár Az ördég ügyvédjében Al Pacino, mint személy is nagyon jó, de a figura is elég jól felépített, de az ördög nem lehet gonosz, hiszen csak a munkáját végzi )
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #329 Dátum: 07 júl 11, 18:18:14 » |
|
nem csak ( elnézést a rajongóktól ) iszonyatosan gyülölöm orot nem a karakter tehet róla (egy kicsit az is) hanem a hangja gyülölöm a hangját még egyszer bocsi nem akarok megbántani senkit én is utálom ha a kedvencemet szapulják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|