Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5565 Dátum: 14 máj 27, 09:18:07 » |
|
Egyértelműen jó ha van némi arcszőrzet, de azért szerintem egyikünk se Dumbledorral akar járni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5566 Dátum: 14 máj 27, 21:53:37 » |
|
Ha már borosta: Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5567 Dátum: 14 máj 27, 21:54:40 » |
|
Egész cuki a képen látható személy.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5568 Dátum: 14 máj 28, 15:12:47 » |
|
Kíváncsi vagyok milyen szőlőt ültetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5569 Dátum: 14 máj 29, 21:33:25 » |
|
Pontosan milyen matrózblúzos szöszi? Megnézném. Szerintem arról a lófarokba fogott hajú csajról beszél a szélén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5570 Dátum: 14 máj 29, 21:45:57 » |
|
Küldeném Aesnek ezt az aranyos szőkét, lehet, hogy ő volt az a matrózblúzos lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5571 Dátum: 14 máj 29, 21:49:02 » |
|
Neki rövidebb a haja. Vagy csak azóta levágta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5572 Dátum: 14 jún 04, 19:11:33 » |
|
http://9gag.com/gag/a1A6RWvMagas pasik mindenhol. .___. (Még ha nem is igazán jóképűek, de azért a Hegyhez képest is ilyen colosnak lenni... Grrr. Ezekhez már létra kell.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 19:12:13 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5573 Dátum: 14 jún 04, 19:39:14 » |
|
Így még magasabbak lesznek. Amúgy néha egy-kettő tényleg úgy megnyúlik, hogy csak na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5574 Dátum: 14 jún 06, 02:53:35 » |
|
Gyűlölöm a vörös hajat, borzasztóan utálom, mindenki mondja hogy szerinte mennyire jó meg nemtom, én utálom Miért utálod ezt a hajszínt? A cikláment is? Csak mert nekem volt olyan hajam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 02:54:22 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5575 Dátum: 14 jún 06, 07:43:43 » |
|
Ayumi miért kéne feltétlen szeretnie azt a hajszínt? Én meg a barna szemű pasikat nem bírom. (Jó 1 kivétel van de az meg a kedvenc kézisem és ő nálam Nr. 1. ) Szóval ez abszolút egyéni meglátás. Nekem is amikor vörös volt a hajam volt akinek nem tetszett de tojtam rá, saját véleménye.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 07:48:31 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5576 Dátum: 14 jún 06, 20:38:44 » |
|
Nekem meg vörös lesz holap után. Barátom imádja és nekem is tetszik, onnantól kezdve minden tök jó, a többi meg nem izgat, ha annak tetszik akinek kell. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5577 Dátum: 14 jún 06, 21:21:37 » |
|
Én nem kritizálom xenon ízlését (az ízlés nem olyasmi amit lehet kritizálni) csupán rákérdeztem hogy ennek mi az oka hogy a vörös ennyire nem jön be neki, illetve hogy ez az "extrém" vöröses árnyalatokkal is (ciklámen, tűzpiros, lila stb.) így van e. Egyébként erről a sógorom jut eszembe ő is ilyen, nem szereti a vöröst, a szőkét se nagyon, vagyis a természetesen szőkével ami valakinek a saját hajszíne nincs baja inkább csak a hidrogénest nem. A hosszú egyenes barna és fekete hajat szereti, apám is a barnákra bukott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5578 Dátum: 14 jún 06, 21:41:03 » |
|
A hidrogén szőke tényleg nem szép. :s Az egyetlen hajszín amit utálok. De fiúban én sem hinném, hogy bejönne egy vörös hajú srác, sőt a szőkéket se nagyon csípem. Kevés akinek jól áll. Inkább barna haj-barna szem. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5579 Dátum: 14 jún 06, 21:49:22 » |
|
Nálam mindegy milyen színű a haja, mondjuk a vörös nem annyira, a vörös hajú pasik nem valami szépek aki meg vörösre festi a haját és férfi az valószínűleg buzi. A szőke pasikkal nincs bajom, őköztük azért akad helyes szép számmal, a barna és fekete haj is okés. Viszont ami nagyon nem jön be nekem pasikban azok a fekák, egyszerűen nem tetszenek a feka pasik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|