Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2700 Dátum: 09 márc 23, 18:21:35 » |
|
Nekem ballagáskor kell felvennem fűzőt >.> Nemakarok >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2701 Dátum: 09 márc 23, 18:38:56 » |
|
Mi majd két év mulva éretségizünk ketten vagyunk lányok az osztályból meg mondtam neki hogy rózsaszin dolgok meg fűzöt nem vagyok hajlandó felvenni ( na és persze magassarkut se ).
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2702 Dátum: 09 márc 23, 19:55:45 » |
|
nekem is sok dolog csipi a csőrömet utálom a szoknyát,a magassarkút,meg a harisnyát fujj kirázz tőle a hideg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2703 Dátum: 09 márc 24, 12:33:18 » |
|
hát most még eltolhatjátok a magassarkút, meg az elegáns cuccokat... most még... de pár év, és melóhelyen megkövetelik... bocsi, hogy kiábrándítalak titeket, de ha nem takarítónő, mekis, vagy ehhez hasnló melótok lesz, akkor kell a nőies ruhatár...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2704 Dátum: 09 márc 24, 13:23:16 » |
|
Én biztos nem fogok olyan munkát vállalni, ahova nőiesen kell öltözni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2706 Dátum: 09 márc 24, 14:19:03 » |
|
hát de lehet elegáns cipőt is találni viszonylag alacsony sarokkal nekem pl félcipőm satka is ilyen kb ha van 2-3 cm hmm utámmom a magassarkút de pl anyumnak muszály hordania melóba meg kosztümöt .. .mondjuk neki jó h nem kell egyenruhát hordania szal sztem örüljön de nem igazán öltözhet igy se ugy ahogy akar...pedig csak irodában dolgozik ideje nagy részében ... én reméllem majd végezhhetem azt a munkát ami az álmom ott meg majd fog kelleni elegancia is ezt tom jól de meglehet oldani h vmi elegáns legyen és kényelmes is...szvsz...nem kell mindig a 10 centis tűsarok xD elég csak egy pici sarkacka bár én már attól is kikészülök 36os lábamra nehéz ugy cipőt venni h nem esik le és minden igénynek megfelel am meg szeretek kiöltözni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2707 Dátum: 09 márc 24, 14:26:42 » |
|
az elegáns és csinos nem azt jelenti, hogy 20-30cm-es sarok kell + szoknya... ebben igazad van uncsitesóm! én sem járok ilyen magas cipőkben. és kosztümöm is csak 1 van. mégis irodában dolgozom, és hát nemnagyon visel senki szakadt farmert, vagy ehhez hasonló dolgokat.... kell, h kinézz valahogy, különben leszarják milyen önéletrajzod van, ha úgy öltözöl, mint egy k vagy mint egy izlésficamos... sajna a farmert (rendes) sem nézik túl jó szemmel.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2708 Dátum: 09 márc 24, 15:56:13 » |
|
Egy kicsit témát terelek: mostanában egyre több pasit látok aki valahogy használ sminket, főleg olyanokat láttam, akik egy kilo alapozót kennek a fejükre de úgy h a fejük teljesen napbarnított a többi részük meg hófehér és teljesen kivirít a fejük mindenhonnan, sztem undorító. Egy pasi csak ne sminkelje magát Vissza a témához: én is szeretek kiöltözni =) nekem is csak egy kosztümöm van még a szalagavatóról meg majd ballagásra, de nagyon jól érzem magam benne, igazán csinosnak érzem magam. és szeretem a picit magas sarkú cipőket, 3 cm-nél magassabban nem tok menni de egy picike sarok az jó ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2709 Dátum: 09 márc 24, 16:22:15 » |
|
A szoknyával nekem semmi bajom meg a kiötőzéssel ha kell hát kell csak nem szeretem a füzött.Magassarkúba 2 okból nem tudok járni . 1. mert tényleg nem tudok 2.a térdem 2 m utún kiugrana Melóhelyen nem hiszem hogy olyan helyen dolgoznék ahol ki kéne öltözni nem lenne tul funkcios. Inteligencia meg alapdolog hogy kell meg sokat is segit. Ayaka tudom mire gondolsz a mi osztályunkba is van ilyen nekem se tetszik nagyon de hát ők tudják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 24, 16:24:16 írta Rina »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2711 Dátum: 09 márc 24, 16:29:33 » |
|
nálunk szerencsére nem naon van aki festi magát és fiú meg hát hmm hmm szal én pont h szoknyát utállom bár most megin kissebb izlés bigyóm lett és hát vettem olan cuccokat amik nm biztos h sokáig tetszeni fognak .. nah ehát szoknyát utállom mert sztem én viszonylag madas vok szoknya pedig jólál azoknak inkább akik alacsonyak ...2 mert túl pálcika emberke vok 3 mert görbék és rondák a lábaim és nem szeretem mutogatni meg ha akkor inkább a térdnadrágot szeretem bár van h veszek fel szoknyát mikor olyan a hangulatom vagy ha kell pl van egy ilyen farmer miniszoknyám nyáron kaptam uncsimtól és mivel dög meleg volt azért felvettem párszor xD meg viszonylag gakran kaptam régebben szoknyákat... sztem meg a pasiknak is kell h azért kicsit hiuak legyenek am egy fiu ugy a legszebb ahogy természetes bár van akinél ne m feltétlenül xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2712 Dátum: 09 márc 24, 16:32:28 » |
|
Aki természetesnek nem jó az ne fesse magát hanem mennyen plasztikai sebészetre Nálam is vannak olyan időszakok amikor veszek pár cuccot h most azok teccenek de utána 2hét múlva már nem szeretem őket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2713 Dátum: 09 márc 24, 16:32:53 » |
|
Általába egy rendszergazda vagy rendszerkiépítő akkornem szokot annyira kiöltözni. Bár mérnők informatikusi összejön akkor annyira örülni fogok hogy nem érdekel ha minden nap ki kell öltözni akkor boldog leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2714 Dátum: 09 márc 24, 16:41:03 » |
|
hát figy én régész-történész szeretnék lenni és tom h elegánsan kell öltözni majd sok bizonnyal ... mondjuk okegy ásatáso nem de ugye régészet időszakos meló lehet csoinálni egy fél éven keresztül majd jön a rossz idő akkor is meg kell élnem vmiből pl. beüllök egy múzeumba rendszerezni ha jb nem lessz bár jo lenne ha lenne *__* de az is lehet h annyira szar lesz h mehetek elvégezni egy tanítóoképzőt és majd tanítok nyárig kitudja mi lessz de itt ugy gondolom egyik se vmi huh de elegáns meló de ennek ellenére azon kívül mikor az ember jó időbe terepbe dolgozik ezért legalább kosztümgatya + vmi csinos pulcsi elkél és sztem egy rendszergazdának is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|