24 nov 24, 22:23:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: CS...1.6/Source  (Megtekintve 108089 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Rossen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #270 Dátum: 10 szep 21, 17:54:15 »

Ami a legjobban kivehető különbség, az a grafika, és a játék gyorsasága... A sourcenak sokkal pörgősebb, és az arányok és valósághűbbek.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gOOJNX1Jx1g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gOOJNX1Jx1g</a>

Ez vicc xDD
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 17:58:21 írta Rossen » Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #271 Dátum: 10 szep 29, 00:04:01 »

Helo.

Ha valakinek van kedve egy ligára,(source)és jól játszik,az vegyen fel skypera: soul.x.tiger,vagy üzenhet itt is!

Még 3 player kellene.

Szóval ha valakinek van kedve az szoljon.

Üdv. xTigeR16!
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #272 Dátum: 10 szep 30, 20:47:24 »

Nem tudom ezt láttátok-e ? azt a pékséget szeretem az aluljáróban xD

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LFk20E2oa88" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LFk20E2oa88</a>
Naplózva
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről

« Válasz #273 Dátum: 10 okt 10, 15:50:53 »

Próbáljátok ki klánunk szerverét. Itt megtaláljátok azt a játékélményt ami nem hiányozhat egy cs:s szeróról.

Mellesleg én is ennek a klának a tagja vagyok. Nevet
Lehet róla véleményt alkotni. Persze a negatív véleményért még nem kerülsz nyaktiló alá. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 10, 15:53:04 írta Kiru Hoshino » Naplózva

Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #274 Dátum: 10 okt 10, 17:32:31 »

Jó szerver... rám szólt az admin, hogy ne rusholjak, válaszoltam rá, hogy "ne szabd már meg, hogy hogy játszom", majd kaptam a bannt. Ugyanolyan szerver, mint a legtöbb magyar pub, ahol ha admin jogod van, te vagy az isten.
Naplózva

batai15
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #275 Dátum: 10 okt 10, 17:38:11 »

Hát igen ez a rideg magyar valóság!
Pl codba volt 1 zombis szeró, csóri admin még az rcon parancsokat sem tudta! 1 srácot csak azért reptetett, mert ha meg halt volna váltás lett volna uj mapra, szegény nem todta h létezi map restart parancs...
CS az még brutálabb, szóval csak gratulálni tudok, az éles eszü, hiper szuper adminoknak
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
*

Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről

« Válasz #276 Dátum: 10 okt 10, 17:59:39 »

Jó szerver... rám szólt az admin, hogy ne rusholjak, válaszoltam rá, hogy "ne szabd már meg, hogy hogy játszom", majd kaptam a bannt. Ugyanolyan szerver, mint a legtöbb magyar pub, ahol ha admin jogod van, te vagy az isten.

Hát igen. Ebben egyetértek. Nevet Ha még mindig bannolva vagy szólj és levetettem. Mosolyog
Naplózva

Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
Ritka
*

« Válasz #277 Dátum: 10 okt 11, 08:59:55 »

Amíg más szerverén játszol, amit nem te fizetsz, addig Ő szabja meg, hogy hogyan játszol. Ha nem tetszik, lehet elhúzni onnan, vagy kapod a bann-t. Teljesen jogos.
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Stance
*

« Válasz #278 Dátum: 10 okt 11, 11:45:37 »

Ez teljesen oké lenne,
-ha a szerver szabályzatba is benne lenne, hogy a legtöbb szerveren nem szabad lekéselni; fejen lőni; (...) az admint, vagy lebannol.
-ha ő is tisztelne valamennyire, nem csak én őt, és intelligens módon viselkedne.
-ha nem idegből b*szna ki a szerverről, mert lelőttem.
Attól, hogy valaki admin, a rangjából ítélve ne nézzen le senkit, ugyanolyan ember, mint a többi. Az ilyeneket gyűlölöm. Innentől pedig nem akarom ismételni magam.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 11, 11:46:17 írta Stance » Naplózva

Ritka
*

« Válasz #279 Dátum: 10 okt 11, 12:48:22 »

rám szólt az admin, hogy ne rusholjak, válaszoltam rá, hogy "ne szabd már meg, hogy hogy játszom", majd kaptam a bannt.
Alap, hogy nincs rush. Ahogy te ugyanúgy vinnyogsz, ha a T team kempel (nem minden alap nélkül), úgy teljesen jogosan üvöltötte le a fejed, hogy ne rusholj. (feltételezem, valóban rusholtál, mert nem említetted, hogy nem így lett volna)
Innentől pedig jön a tipikus hülyegyerek visszaszólás "ne mondd már meg nekem, hogyan játszak"
Baromira nem mondaná meg, vannak alap nemzetközi szabályok, de ha valaki ezeket nem tartja be, akkor kénytelen a fülére beszélni az ember.
Továbbá az, hogy visszaszóltál, feltételezte azt, hogy nem véletlenül csináltad, nem kezdő vagy, csupán így tartotta kedved, így felesleges lett volna minden további szópárbaj. Én lettem volna ott, szintén repültél volna, mint az a bizonyos cica. Az elmondásod alapján nem nézett le, és nem azért bannolt, mert megteheti. Rusholtál, majd utána visszapofáztál. Innentől tiszta a sztori...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Stance
*

« Válasz #280 Dátum: 10 okt 11, 13:33:33 »

Nem erről az egyetlen egy esetről beszélek. Hanem úgy alapjáraton, a magyar pubokról. Nem mellesleg ez Source. Köze sincs az 1.6-hoz, főleg ilyenek nincsenek, hogy nemzetközi szabályok... legalábbis nem találkoztam ilyennel az elmúlt 4-5 év alatt.
Látom benned is van némi előítélet, idézem "ahogy te ugyanúgy vinnyogsz, ha...". Miért vinnyognék?... Nem vagyok az a sablon 14 éves játékos, aki(k)ről Te képet állítottál: "EZ MIVÓÓT B****** BANNOLJÁTOK MÁR", egyenesen bele a mikrofonba... -.-''
Naplózva

batai15
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #281 Dátum: 10 okt 11, 15:54:55 »

Hát rikta nem értek veled egyet, a kempelés okés, nincs idegesítőbb is annál mikor valaki meg bujik, és onna lő le, olyat sok ember tud, de ha szalad, és öl az nem tom miért gond ....
Stance-el értek teljesen egyet (bár nem vagyok nagy cs-s)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #282 Dátum: 10 okt 11, 21:34:51 »

Volna egy kérdésem a szakértőgárdához:

Hogy a vérbe lehetne életet lehelni a Deák téri pályába, tört source-ban, mert szívesen kipróbálnám, de memória hivatkozási hibával mindig kidob, amikor csinálok magamnak egy szervert idehaza. Egyáltalán nem vagyok hardcore gamer, csak a legközelebbi LAN-ra akarnám beizzítani, hogy a haverokkal jó hangulatban halomra lőhessük egymást a mozgólépcsőkön.

Más fanmade térképek (de_doll, fy_industrial_day) simán működtek a bemásolás után, illetve hallottam olyat is, hogy valakinek eredeti CS_S-sel is csinálta. Jól jönne a segítség, mert már szeretnék a célgömbbe terelni néhány kallert.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #283 Dátum: 10 okt 12, 15:59:40 »

hát a rush-al is van egy kis gond mint pl már sokszor megesett velem hogy fun mapon voltam pl fy_pool_day vagy fy_ vmi más akkor ugye a győzteseknek nem veszi el a fegyóját hanem megtartja én jöttek és mi meg usp-vel nem bírtuk őket lőne mert fegyvert sem tudtunk felvenni (1.6 de gondolom a source-nál is így van)
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #284 Dátum: 10 okt 12, 16:22:17 »

Mit jelent a rush, kempelés? Gonoljatok azokra is, akik nem akkora kockák mint ti, hogy azok is megértsék miről beszéltek! kacsint

Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins