A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #315 Dátum: 11 márc 13, 20:57:49 » |
|
skillet! nem sok számukat ismerem, de azokat nagyon szeretem és i hate everything about you/pain/world so cold - sose gondoltam volna, hogy találok olyan embereket, akiktől ilyesmit hallhatok(olvashatok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #316 Dátum: 11 márc 13, 21:03:14 » |
|
Nha látod,mégis találtál! Akkor érdemes meghallgatnod néháűny Skillet számot még ^^
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #317 Dátum: 11 márc 13, 21:57:44 » |
|
érdemes lenne, ha tudnám, hogy hol kezdjem esetleg kaphatok pár tippet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #318 Dátum: 11 márc 13, 22:13:01 » |
|
Szerintem amik elég jók. (legalábbis nekem tetszenek) Azok albumokra bontva a Collide, Comatose, Awake. Erről a három albumról mindegyik szám megér egy hallgatást.
Számcímek szerint személyes kedvencek pedig:
Az Awake című albumról: Monster It's not me It's you Hero Awake and alive
A Comatose című albumról: Whispers in the dark Rebirthing Comatose Better than drugs Looking for angels Falling inside the black
A Collide című albumról nincs kedvencem, azt érdemes egyben végighallgatni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #319 Dátum: 11 márc 13, 22:51:53 » |
|
komolyan már... hol voltam én eddig?? a felsoroltak közül csak kettőt ismerek, de a többi is ... ááh nem tudom szavakba önteni köszökömköszönömköszönöm!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #320 Dátum: 11 márc 14, 20:04:15 » |
|
Hát heo,még a Believe,The Last Night és a Say Goodbye is eléggé jó. ^^ És,hogy áltok a német anyanyelvű zenékkel? Rammstein... És kb tényleg alig ismerik itt a SuM41-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #321 Dátum: 11 márc 14, 20:11:49 » |
|
na, akkor irány YT, és megnézem ezt a hármat is abból a kevés Rammstein-ből, amit eddig hallottam, azt szűrtem le, hogy nekem egy kicsit ez már vad. a SuM41-t pedig sajnos én sem ismerem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #322 Dátum: 11 márc 14, 20:14:47 » |
|
A németek közül én az E Nomine zenekart szeretm A kedvencem pedig ez a -> SZÁM, a klipp is meglehetősen jó, bár egy kissé hosszú. SUM 41-re csak annyit mondok Fat Lip. Egyébként a Blnik 182-t jobban csípem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 21:07:27 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #323 Dátum: 11 márc 14, 20:17:06 » |
|
A Sum41-et ismerem, és szeretem is. De a másik topicban már linkeltem pár dolgot. De a legjobb, hogy jönnek Sopronba! Németek.. A nyelvüket nagyon szeretem, de sajnos a Tokio Hotel óta már nem merek német zenét hallgatni a Rammstein-en kívül.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #324 Dátum: 11 márc 15, 07:41:40 » |
|
A SuM41 Sopronban? Nha oda elmegyek... SuM41 legjobb szám: Over My Head Rammstein kedvenc: Te Quiero Puta! Am a rammstein annyira nem durva... Ha kicsit durvább zene akkor: System Of a Down. Abból is a kedvenc szám: Cigaro, Jet Pilot és B.Y.O.B Dope-al és Marilyn Mansonnal hogy álltok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #325 Dátum: 11 márc 15, 16:35:11 » |
|
Nekem nem kell elmennem, mert már eleve itt vagyok. BEEE! ÉS igen, csakis miattam jönnek ide. Mint tavaly, vagy tavaly előtt Manson.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 16:35:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #326 Dátum: 11 márc 15, 16:44:58 » |
|
Sopron, hehe, nekem ez ugrik be róla (a következő számot mindenki csak saját felelősségére hallgassa meg). http://www.youtube.com/watch?v=geKL2_lqXH8&feature=player_embedded#at=111És tényleg Sopronban sok shop van, hú mennyi energiaitalom van onnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #327 Dátum: 11 márc 15, 16:58:17 » |
|
Ugye tudod, heo, hogy ez kcisit minősít téged?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #328 Dátum: 11 márc 15, 17:13:19 » |
|
Igen, de vállalom, mert amikor ez a szám kijött még senki nem fikázta a srácot, sőt nem is ismerte szinte senki, aztán amikor műfajt váltott (én meg előadót) valahogy az is éppen akkora divat lett, hogy oltsák, mint amiből ő most vígan megél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 11 márc 15, 18:21:55 » |
|
System of a Down nagyon lájk:D A Psycho pl. tényleg elég őrült szám.x'D Serj Tankian szólóban is. Offspring valaki? ;D
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|