heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #300 Dátum: 11 márc 12, 21:03:21 » |
|
Attól függ mit értesz Hardcore alatt, mert annak is van olyan ága amit azért nem szoktam hallgatni, mert egyszerűen nem értem mit khm "énekel" a legtöbb esetben férfi énekes.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #301 Dátum: 11 márc 12, 21:06:06 » |
|
Hát azokat annyira én se szeretem. De a visszafogottam verziókat, amikben azért még érthető a szöveg, én szeretem. Ilyenekre gondolok pl. mint Eyes Set To Kill (emocore), meg As I Lay Dying (metalcore), Alesana (screamo), stb. Rengeteg van, és én se ismerek olyan sokat. Jah, amúgy új Rise Against album nagyon király. Rockrajongóknak kötelező.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 21:07:32 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #302 Dátum: 11 márc 12, 21:17:02 » |
|
Én is csatlakozom, amíg az ének még ének, és ténylegesen van szöveg, nem csak hörgés, addig jöhet. Bár ami engem illet, elég változatos a zenei ízlésem, de főleg a "keményebb műfajokat" meg a komoly zenét preferálóm. Meg a jazzt, csak sosem jut eszembe halhatni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 21:17:36 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #303 Dátum: 11 márc 12, 21:20:28 » |
|
Van ez így A-chan! Green Day-t próbáltad már? Vagy éppenséggel a KoRn-t?
Green Day az tényleg alap KoRn-t annyira nem ismerem max 2 számot tudok tőlük 3DG-t meg amúgy az AMVken keresztül ismertem meg, és amikor épp nem csak szimplán zenét hallgatok, mert depis vagyok vagy csak elegem van, úgy feltekerem a fejhallgatómat, hogy a kedves szobatársam a saját csodás zenéje mellett is reklamál, hogy "HALKÍÍÍÍÍÍTSD LEEEEE !! "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #304 Dátum: 11 márc 12, 21:22:32 » |
|
Ohhh, azért el tudom képzelni amikor romamulatós szobatársadat gyógykezeled mondjuk az The Animal I Have Become-al.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #305 Dátum: 11 márc 12, 21:28:18 » |
|
Ilyenkor kell kihúzni a fejhallgatót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #306 Dátum: 11 márc 12, 21:36:05 » |
|
A-chaan köszönööm! Ez a számot nem is tudom hol hallottam én nagyon megtetszett. Már egy ideje keresgéltem utána, hogy kinek a száma. És most végre megvan! Köszi =3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #307 Dátum: 11 márc 12, 22:13:56 » |
|
szerintem az egyik fanmade naruto trailerben hallhattad, amit Cart' közzé is tett párszor az oldalon ő az : http://www.youtube.com/watch?v=IabjgUtB7pwááh hát igen... the animal i have become... amikor már nem éreztem a fülem, mert a fejhallgatótól nem jutott bele elég vér, és mondtam a csajnak, hogy "jóóó kész, most egy kicsit kihúzom, és rendesen hallgatom (de nem féljen, a nagyon durva számokat majd áthajtom...) ebben csak az volt a szépséghiba, hogy belemerültem a rajzolásba, és csak arra lettem figyelmes, hogy ötödszörre köszörüli a torkát és vörösödik a feje (nem jött be neki a the animal i have become... ééérdekes )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #308 Dátum: 11 márc 13, 10:17:21 » |
|
Most már van! Moderátor
Köszike, most már arra szavaztam ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #309 Dátum: 11 márc 13, 19:01:24 » |
|
A zenei ízlésemről annyit,hogy egy ilyen rock-hard rock-nu metal-metal-drum & bass vonalon mozgok. Együttesek,előadók közül a Linkin Park az örök favorit! Betonbiztos kedvencem. A LP mellett ott a Nickelback, a Papa Roach, az Avenged Sevenfold, a Depresszió, a Fish!, és... sorolhatnám napestig. A D&B előadók közül a Pendulum, a The Qemists, a Chase & Status és a Nero jön be. Alkalomadtán dubstepet, new rave-et hallgatok még. Amitől viszont reflexből rám jön az agybaj,az a divatzenék tömkelege. Az iskolában jönnek a HMCS-k (Helyi Menő Csávók),és elkezdik a hiper-szuper érintőképernyős telefonjukon nyomni vagy Fluort , SP-t és társait,vagy egy olyan elektronikus zenét,melyben nem keverőpultot,szintit,dobgépet,stb. használtak, hanem működő mosógépet és zúgó villanyborotvát (Antifaces után mosógépfrekvenciának nevezzük ezeket a zenéket baráti körben ). Csak az az egyetlen vigasz,hogy nem hallgatják az általam az Univerzum gyalázatának tartott Justin Biebert. (pár perc rosszullét) Ennyi lennék u.i.:a japán előadók közül az Asian Kung-Fu Generation és a Nico Touches The Walls tetszetős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #310 Dátum: 11 márc 13, 19:13:18 » |
|
Én inkább post-hardcore, screamo hallgató vagyok (Alesana, BMTH, A Static Lullaby, Escape the Fate...), de mellette hallgatok szinte bármit (az Rnb és a hiphopon kívül) tehát megesik h Afrojacket néha magyar és külfldi rappet (a régebbieket...). Mellette dobolok tehát a rock-pnkvonal alap:D
|
|
|
Naplózva
|
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #311 Dátum: 11 márc 13, 19:34:30 » |
|
én a rock'n'roll-t a jazz-t meg a reggae-t jelöltem, mert naggyából ezekről tudom micsoda....én úgy vgaok, hogy hallok valamit a rádióba és tetszik, annak utánakeresek és azt hallgatom. meg Narutos zenéket, ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #312 Dátum: 11 márc 13, 19:41:57 » |
|
Am rajtam kívűl senki nincs itt, aki szereti a hardcore és post-hardcore zenét? Aes van rajtad kívül Énis szeretm őket... Am ha 3DG és depizés,akkor inkább Pain vagy World So Cold.. (Ez az első idézésem, szal nembiztos,hogy jó lessz)
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #313 Dátum: 11 márc 13, 19:48:31 » |
|
De az I hate everything about you se rossz. Am kimarad a kis listából a japán zenék ami nálam naruto, bleach és death note opening endingeket takar inkább, emellett Gazette, Alice Nine, Maximum the Hormone és D' espairsRay . am aki volt a mostani nippon groove-on tudna segíteni h a lejátszott számok listáját valahol meg lehet nézni???
|
|
|
Naplózva
|
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #314 Dátum: 11 márc 13, 20:04:06 » |
|
Hát igen elég sok jó számuk van...És,hogy álltok a SuM41 al? Vagy éppenséggel a keresztényrockbandával a Skillettel?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|