titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #255 Dátum: 10 aug 04, 09:15:32 » |
|
Nickelback, Replika, Alvin... mostanában ezt hallgatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #256 Dátum: 10 aug 05, 13:38:15 » |
|
H csak 1 párat emlitsek: Nilux, Trezor, Acid Flux, KillSwitch, Reset Aki ismeri öket tudja mijen zenét hallgatok aki nem nézzen utána
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #257 Dátum: 10 aug 07, 23:18:25 » |
|
Jó estét/Jó reggelt!
Én speciel, nem kötődöm egyik zene műfajhoz sem. Amiket nem szeretek az a magyar rap, és a disco, abból csak nagyon keveset. De, amit talán legtöbbet hallgatok, az a rock, az érzelmes számok és a klasszikusok. Támogatom a magyar népzenét is. Az abszolút, (valószínű) örök kedvenceim:1. Nickelback 2. Tom Jones és Elvis Presley 3. Alessandro Safina (Luna and Diva Mae)Universal Üdv.: Kankuro Gaara
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #258 Dátum: 10 aug 12, 11:21:13 » |
|
Én aztán vegyes vagyok, mindent meghallgatok, és ami tetszik, azt feltöltöm. Nálam ez így megy. Kedvenc énekes(nő)m sincs úgy igazán, de akiktől igazán sok szám megvan, az Lady gaga, P!nk, Katy Perry és Eminem. Jah meg David Guetta.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
obi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 10 aug 16, 11:13:15 » |
|
Szinte bármi ami megvan hangszerelve, de azon belül is inkább a rock. Szóval a "mű" zenét nem szeretem, de ott is akad persze pár ami teljesen jó és tetszik nekem. Ismertebbek közül Deep Purple, Guns n' Roses, Ac/Dc, Offspring, Paramore a kedvencek Szigetfeszt után főleg az Iron Maiden is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #260 Dátum: 10 aug 17, 18:27:20 » |
|
Én + amit mindig is szerettem, még mostis aza trance (főleg a vocal trance) azon nőttem fel. most + ennek ellenére eléggé "elrockosodtam", nagyon szeretem az olyan rock zenét ami dallamos, de nem ilyen nagyon régies jellegű. Amit mostanában hallgatok, aza T.A.T.U. + a Nightwish némely száma.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #261 Dátum: 10 aug 17, 19:20:58 » |
|
Ajánlom mindenkinek Günthert, aki ragyogó hullócsillagként vonult végig a zenei világ sivár egén. Lenyűgöző stílusa és a szemében égő tűz tökéletesen összecseng vad, szenvedélyes zenéjével. És a honlapján még egy meglepetéssel is kedveskedett a rajongóknak: http://www.gunthernet.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #262 Dátum: 10 aug 19, 12:23:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #263 Dátum: 10 aug 19, 20:35:00 » |
|
Jaj! Ezt haverommal meg akartuk csinálni, mondván hogy :"Mi legyünk az elsö magyarok akik ezt összehozzák, csináljuk meg Dávid." Persze nem lett belöle semmi, mert haverom már "Nem akarja leégetni magát a Youtube elött."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #264 Dátum: 10 aug 19, 20:55:51 » |
|
Jaaa. Nem szeretem az ilyen embereket. Egyáltalán nem égtetek volna. Ezek a srácok is hatalmas arcok sztem. Haverom is nem akart velem thaiboxolni az utcán, mert az cigányos... Szerintem nemes dolog. --- Nemtom ki ismeri a Hiperkarmát, legendás együttes. Annak a frontembere alapította a Biorobotot. Nem bírom abbahagyni ennek a számnak a hallgatását. Meg a nézését sem. Imádom látni a keleti pályaudvart. Halok érte. Életem néhány legszebb emléke ahhoz kötődik. http://www.youtube.com/watch?v=RFsomcdP8Uc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #265 Dátum: 10 aug 21, 15:52:00 » |
|
Kommentelni fogom! hát figyeljetek nálam az a helyzet hogy.. én MINDENT szeretek:D szeretem a rockot a rapet a punkot a discot és a metált is. na meg a komolyzenét!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #266 Dátum: 10 szep 19, 16:09:29 » |
|
hiányoltam a D'n'b-t nembaj volt 3 ami pótolta
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #267 Dátum: 10 szep 19, 17:47:20 » |
|
Ha valaki szereti szólok hogy a Disturbed új albuma megjelent Sztem hozzák a formájuk.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #268 Dátum: 10 szep 19, 18:16:15 » |
|
Pendulum új albuma vmi isteni, nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #269 Dátum: 10 szep 19, 19:13:46 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=vrphLUWZv3QEz jó kis kóser zene anyira ratyi hogy már jó
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|