Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 09 jún 20, 19:46:29 » |
|
Rock.....és a pop.....
Tankcsapda,Rod(rock).......teljesen Krisz Rudiig(pop)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 09 jún 20, 19:55:47 » |
|
Első sorban Ragga azon belül Copy Con de meg hallgatok mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 09 júl 08, 14:38:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 09 júl 12, 20:21:53 » |
|
IGEN!! A ROCK 'N ROLL MEGVERTE A RAPPET! YEEEAAH! A ROCK ÖRÖK! WOOOHO!  Beatles, Queen, Rolling Stones! YEEEEEEEEAH!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
Kurt Cobain
Újonc
Nem elérhető
A friend is nothing but a known enemy.
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 09 júl 12, 20:25:45 » |
|
Sok félét. Grunge(Nirvana), Heavy Metal(Black Sabbath, Ozzy Osbourne), Trash Metal(Metallica), Nu Metal(Slipknot), Hard Rock(Velvet Revolver, Alice Cooper,AC/DC), Punk(Green Day), de vagy ötven félét. Igazából egyszerűbb linkelnem egy Last.FM profilt aztán, ha valakit tényleg érdekel akkor végig kattintja http://www.last.fm/user/woodstockstrat/library
|
|
|
Naplózva
|
"Punk is musical freedom. It's saying, doing and playing what you want. In Webster's terms, 'nirvana' means freedom from pain, suffering and the external world, and that's pretty close to my definition of Punk Rock." - Kurt Cobain
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 09 júl 12, 21:08:20 » |
|
Szeretem: Rock, Trance, Techtonik, Dance, Pop, Kevert (attól függően h mit mivel keverek és hogyan) & Animezene (az imént említett stílusokban)  Nemszeressem: Rap, + a Hip-hop, R'N'B  persze ha "csak" kevervt stílusú zenében van 1-2 ilyen elem, az lehet h tetszik (az adott zeneszámtól függően)... pl: ez (vannak benne rap-es elemek mégis az 1ik kedvencem) http://www.youtube.com/watch?v=3fWBFx6BpII
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 12, 21:24:16 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 09 júl 15, 11:32:49 » |
|
Hát akkor én most egyedül maradtam én a Rapet részesítem előnyben de abból is inkább a az a Magyar rapereket.  Azután egy kis anime music + mióta van vízipipám azóta egy kis Reggie is jöhet (úgy a jó) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #202 Dátum: 09 júl 16, 08:58:05 » |
|
Kurt, mondtam már, hogy jó zenét hallgatsz? :"D. És, akkor már én is adok egy last.fm accot: http://www.last.fm/user/Hakuhun
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
Monsieur
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 09 júl 16, 19:50:17 » |
|
Na most Kurt, a SlipkNoT nem csak Nu metal, legfőképp az, de bőven benne van a Detah Metal és az Alternative metálba is, stb. Eléggé... összevissza számokat hallgatsz... SlipkNoT és 30Y egymás mellet O.O Amúgy neked is megvan a Mennyeknél súlyosabb?: D SlipKnoT - előbb felsoroltak Three Days Grace - Post Grunge, Alternative metal Nirvana - Grunge rock August Burns Red - MetalCore Junkies - Punk Rock The Offspring - Punk Rock Metalica - Metal Ezen kívül minden kisebb bandát meghallgatok, ilyenekben az a legjobb amibe screamo ének van. Bár egy-két szám szerint meghallgatom még a Depressziót is, meg a Tankcsapdát is stb. Nah jó, bevallom Indiet is hallgatok néha xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 16, 19:52:38 írta Pietraw »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 09 júl 16, 19:58:58 » |
|
Miért baj az, hogy ''össze-vissza számokat hallgat''? Én eléggé rock, illetve metál beállítottságú vagyok, de egy jól sikerült popot, vagy hip-hopot is meghallgatok. Tudom, a Nightwish Bye Bye Beautiful-ja, és a Maximume The Hormone - What's Up People?-je messze van az Animal Cannibals Budapest Nyáron Sokkal Szabadabb-jától, de nekem akkor is az egyik kedvencem. 
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
 今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Yoropico
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 09 júl 17, 12:12:06 » |
|
Rock, metal Sonata arctica, dragonforce, system of a down, rammstein, linkin park, green day, tenacious d, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 09 júl 17, 14:41:51 » |
|
Igazából én sem konkrétan stílusfüggő vagyok, tehát ami tetszik, azt meghallgatom, ám ami tényleg közel áll hozzám, az a metal, és Nightwish foreva! >< ( Nem az új, hanem a régi )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 09 júl 17, 18:26:35 » |
|
hát az új nightwish formáció az szörnyű  de én eddig massziv rock zene hallgató voltam de mostanság kezdek egyre jobban az electronikus zene felé is hajlani pl Jumpstyle,Hardstyle,Hardcore
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurt Cobain
Újonc
Nem elérhető
A friend is nothing but a known enemy.
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 09 júl 17, 20:23:29 » |
|
Na most Kurt, a SlipkNoT nem csak Nu metal, legfőképp az, de bőven benne van a Detah Metal és az Alternative metálba is, stb. Eléggé... összevissza számokat hallgatsz... SlipkNoT és 30Y egymás mellet O.O Amúgy neked is megvan a Mennyeknél súlyosabb?: D SlipKnoT - előbb felsoroltak Three Days Grace - Post Grunge, Alternative metal Nirvana - Grunge rock August Burns Red - MetalCore Junkies - Punk Rock The Offspring - Punk Rock Metalica - Metal Ezen kívül minden kisebb bandát meghallgatok, ilyenekben az a legjobb amibe screamo ének van. Bár egy-két szám szerint meghallgatom még a Depressziót is, meg a Tankcsapdát is stb. Nah jó, bevallom Indiet is hallgatok néha xD Kihagytad, hogy még a heavy metalt és a rapmetalt a felsorolásból  a Slipknot annyi féle metált játszik, amennyit tud, de az egyik Londoni interjúban Corey azt mondta, hogy Nu metal, akkor úgy definiálom őket én is.  Össze-vissza?  Ha csak slipknotot hallgatnék vagy csak Nirvanat, akkor bizony hamar ráunnék. Én minden zenét szeretek, ami kifejez valamit és az a zene ill. szám egy mű, nem pedig egymás után rakosgatott effektek, amiből ugrálás közben a tüdőszaggató basszus mögött annyit hallasz, hogy tücc és tücc  August Burns Redre nem is emlékszem. Szerintem msn küldték egyik számukat, mint a Junkiesnak. SlipKnot és 30Y pedig igenis megfér egymás mellett  Pár hete voltam 30Y koncerten és istencsászárság volt. Még a zenészekkel is összehaverkodtunk és együtt italoztunk kezdés előtt. Ha pedig lett volna itt Slipknot koncert, akkor oda is elmentem volna  Ettől függetlenül örök kedvencem akkor is a Nirvana és a Metallica, amik szintén messze esnek egymástól  Ja és a Metallica nem metal, hanem Heavy, de sokkal inkább Thrash Metal 
|
|
|
Naplózva
|
"Punk is musical freedom. It's saying, doing and playing what you want. In Webster's terms, 'nirvana' means freedom from pain, suffering and the external world, and that's pretty close to my definition of Punk Rock." - Kurt Cobain
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 09 júl 17, 21:13:11 » |
|
A nü-metál, alapból az jelenti, hogy kevert metál, szóval nem mindegy?  ...... Én úgy tudom, hogy a hardcore, még mindíg inkább hangszeres műfaj xD.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|