24 nov 23, 15:09:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 151 152 [153] 154 155 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508402 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #2280 Dátum: 14 máj 24, 15:39:27 »

Bármilyen játékra gondoltam igazából de a wow is bőven elég. Mint írtam az nem számít ha egyikőjük low, tud úgy okoskodni a másiknak hogy menőnek tűnjön fel de ha mind kettő jól ismeri az adott gamet, főleg itt wowban ha karakter ismeretről beszélünk mindig az lesz hogy "én jobban tudom". Lehetetlenség a teljes kompromisszum, vannak egyetértős pillanatok (ha sikereket értek el) ha sok a kudarc mindig a másikban jön elő hogy keressük a hibát. De lényegtelen igazából csak Lilus utolsó mondatára reagáltam ezzel, én ezt tapasztaltam.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2281 Dátum: 14 máj 25, 12:41:20 »

Bocsi, de szerintem ez így butaság Mosolyog Ha egy párt szét tud szakítani / meg tud ingatni egy játék, akkor ott mélyebben lapuló problémák vannak. Szinte minden ismerősöm együtt játszik a párjával valamilyen játékot. Én konkrétan WoWozok, LoLozok, és Guild Wars 2-zök a párommal. Segítjük és kiegészítjük egymást ahol csak tudjuk, és kifejezetten jól szórakozunk. Szóval nyugodtan játszanak csak együtt a párok, remek szórakozás.

Maximum akkor ne, ha az "én jobban tudom, mint te" mentalitással rendelkeznek. Akkor valóban lehet problémás, de ezt nem a játék fogja előhozni elsősorban, hanem az általános mentalitásuk.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2282 Dátum: 14 máj 26, 23:13:17 »

Vannak kivételek na... de MoonTiger ne csináld már ezt velem, mindig meg cáfolsz hogy sose legyen igazam... csak egyszer légyszi csak egyszer ne törd össze az elképzelésem. Higgyenek már nekem is ne csak neked. >.<#
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2283 Dátum: 14 máj 28, 09:03:11 »

Mondj olyat, ami nem személytől/pártól függ, hanem általános igazság, és nem tudok belekötni. Pl. a 2 x 2 = 4-be még én is nehezen kötök bele Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2284 Dátum: 14 máj 28, 09:40:18 »

Ami általános az nem az enyém, és én arról beszélek... lássuk pl. ezt... BC idején a paladin volt retrin a legOP-ébb karakter főleg sunwell előtt ahol a gladi setből még csak a Vengeful Gladiator's volt elérhető.
Most csak PvP-ről beszélek, és csak is tört színvonalon, akkoriban még csak az ment. kacsint
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2285 Dátum: 14 jún 19, 17:28:39 »

VIsszatérve, a pár kérdéshez, exemmel nem emiatt szakítottunk. Semmi gond nincs abban, ha együtt játszol a pároddal sőt, szerintem jobb mint mondjuk párod nézi ahogy játszol vagy fordítva Nevet Amíg tartott jó volt , kényelmes volt, (gondoljatok bele, mehettél raidre magyarázkodás meg hiszti nélkül hisz ő is ott volt rajta! Nyelvesít Nem volt vita.) És osztom az előttem szólók véleményét, ha ebből vita van akkor ez csak a felszín. Szerintem tök jó dolog, legalább van bennetek valami közös Nyelvesít Nevet De hát kinek a pap.... Mosolyog
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2286 Dátum: 14 jún 25, 20:44:08 »

Tudod én is szívesen megcáfolnám ezt, de egyelőre kudarcba fulladt a dolog... ami biztos hogy 2 hét és megveszem a Gigabyte GTX 750 1GB DDR5 videó kártyát és letesztelem pandával mit tud.
Egyelőre számomra az a leghitelesebb játék amivel az ms-t ellenőrizve tudom leszűrni hogy a gépembe hogyan passzol ez a kártya, de hogy übersüti lesz az fix Mosolyog
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2287 Dátum: 14 júl 11, 21:03:42 »

Nekem jelenleg gépem sincsen ikszdé kéne pedig egy rendes asztali mert ez őskövület... a laptopom amit amúgy utálok meg szervízben és ma kezdték javítani szóval megint egy hétig még oda lesz. >.<
Taurira futja csak sajnos de azon most jött be a Cata....
Naplózva
BrainBox
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2288 Dátum: 14 aug 10, 22:56:17 »

Ragna hordában keresek olyan guildet aki wodba mythic érdekelt, ha vki tud vmit pls szóljon
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #2289 Dátum: 14 aug 11, 15:45:13 »

Szerintem itt már senki sem hordás, mindet megöltük.  Neeem
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
BrainBox
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2290 Dátum: 14 aug 11, 16:41:18 »

Ezt szomorúan hallom, mert én meg az alit nem szeretem hála a Tauris élményeimnek...
Na mind1 keresek tovváb hátha valahol csa engem várnak ikszdé (seems legit)
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2291 Dátum: 14 aug 12, 10:05:30 »

Szerintem itt már senki sem hordás, mindet megöltük.  Neeem
Pls ne beszélj badarságokat, te allis kutya. Nyelvesít :3

Csak azért felraknám most a wowot, hogy jól legankeljelek. Nevet Kár, hogy kb 1 hónapig nincs internetünk otthon. :c
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 10:06:18 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #2292 Dátum: 14 aug 12, 11:08:31 »

Vigyázz mert még a végén megijedek. Nevet
És még én vagyok a kutya... megyek is vissza játszani. Borzasztó vagy Ritli-chan.  Neeem

Buzi Northrend tiszta bugos. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 11:49:02 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2293 Dátum: 14 aug 12, 13:02:05 »

Nem hiszem, hogy olyan félős kislány vagy aki ennyitől megijed. Pirul Biztos hívnád a maxos spanjaidat, hogy megvédejenek meg legyalulják a kicsiket alli módra... áhh nincs is kedvem alli vs horda vitához. >_< Mit szólnál ha mikor újra lesz netem and stuff indítanék majd egy allis karit? :3 Ha már többen is ott játszotok. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #2294 Dátum: 14 aug 12, 13:19:06 »

Nekem ráadásul nem szokásom hívni a maxos haverjaimat hogy leöljék a kisebbeket.  Pojén Mivel ők el vannak foglalva a bg-vel vagy hasonló, amíg nekem most csak annyi a feladatom, hogy felhúzzam magam minél hamarabb, hogy utána már szépen ki tudjam kupálni magam és mehessünk majd raid-elni. (De amúgy hordások is csinálják nehogy azt hidd. De szerintem ezt te is jól tudod.)
De amúgy ha úgy érzed miért ne? Nekem is volt hordás karim (ud mage), és egyáltalán nincs semmi bajom velük. (Kivéve a rugókkal. Nem szeretem amikor azok csak úgy random mögém jönnek egy quest közben amivel fél órája szenvedek és megölnek.)
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 13:27:26 írta Veracchi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 151 152 [153] 154 155 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins