Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 13 szep 02, 13:35:39 » |
|
Hmm szívesen megnézném filmben Az utolsó őrizőt de szerintem nem könyv lesz az alapja, hanem új sztorit írnak hozzá. De ez csak az én elképzelésem. Elvégre elég lehetőség van a világában, hogy kb bármiről szólhasson és nem hurrognák le amiatt, hogy nem hasonlít a könyvre.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Jeadnef
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 13 szep 02, 18:55:09 » |
|
A könyv se teljesen Lore hű, tekintettel Garonára, aki a könyvben félig orc és félig ember, valójában pedig félig orc és félig draenei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2192 Dátum: 13 szep 02, 20:08:33 » |
|
Éééés.... Igazad van. Az egész eddigi életem egy hazugság.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 13 szep 04, 08:31:53 » |
|
Egy valamit sose fogok megérteni, a Blizzardnak mindene megvan, ahhoz, hogy egy nagyon durva animációs filmet csináljon(érdemes megnézni a WoW introit, eléggé durva mindegyik), nem értem mi a fenéért szenvednek egy ilyen élőszereplős marhasággal, ami 90% eséllyel bukta lesz a WoW fanok körében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 13 szep 04, 11:16:02 » |
|
Mert egy ~3-4 perces intró telt nekik több hónapba, hogy megcsinálják, és nagyon nem olcsó mulatság? :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 13 szep 04, 19:56:58 » |
|
Lehet mert nem hisznek abban, hogy siker lesz. Amióta fellendült pár éve a hír, hogy a WoW-ból filmet csinálnak valahogy szerintem senki sem gondolja, hogy egy igazán jó remek mű leszl. Lehet a több éves történelemből, a sok sztoriból stb... nem lehet úgy vissza adni élő szereplőkkel, ahogy a legtöbb WoW fan szeretné. Így ők sem adnak sok esélyt neki. Amúgy szerintem pont ezért, és igen, ahogy te is mondtad Csibe, mert pénzből nem igazán van hiány, egy rohadt jó filmet meg lehetne csinálni, amiért lehet nem lesz oda minden WoW fan, de mégis az Old Warcraftosok elismerően bólinthatnak hogy "ez k*rva jó." A Wow introkat nagyon szeretem, ahogy a zenéket is hozzá. Rohadt jól megtudják csinálni őket.... Na de, nem várok sokat, mégis szurkolok, hogy ne egy ZS kategóriás film legyen, mint akár a Tekken. Szerk.: Csak most néztem meg az új kiegészítőek a videóját. Nos érdekes... néha ilyenkor nagyon tud csábítani engem ez a játék...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 04, 20:03:46 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2196 Dátum: 13 szep 05, 06:31:45 » |
|
Nem nagyon értem miért baj, hogy élőszereplős. Nézd meg az Avatárt pl. Élőszereplős mégis nagyon szépen meg van csinálva és nem mondanád meg, hogy emberek játszották nem pedig simán számítógépes effekt az egész karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 13 szep 05, 23:42:13 » |
|
De mint film egy bukás. És ezzel is ez lehet a legnagyobb baj, hogy hiába lesz szép, ha maga a film egy bukta lesz. Avatárt is csak a látványvilág miatt nézték annyian amennyien. De egy iylen kategóriájú filmnél aminek van már neve a világon, a story és látványvilág alapján fognak egyszerre megítélni. Ha az egyik bukik, akkor valszeg a másik is. Rosz látvány+jó story= háát ezt sem nézem meg mégegyszer Jó látvány+rosz story= háát ezt sem nézem meg mégegyszer Persze ez csak az én véleményem, filmek terén nagyon kritikus vgayok, sok elvárás miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 05, 23:42:48 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2198 Dátum: 13 szep 06, 11:59:03 » |
|
Én csak azt mondom, hogy attól hogy élőszereplős még nem lesznek ocsmányak a night elfek mert van már elég jó technológia hozzá, hogy meg tudják normálisan csinálni. A sztoriról meg nekem személy szerint az a véleményem, hogy jó lesz. (bár aztán kitudja, hogy a warcraft történetet nem ismerők számára mennyire fogják lebutítani, hogy ők is élvezzék a filmet...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 13 szep 06, 12:29:10 » |
|
Nem azt mondtam, hogy tuti elbassz*k csak azt, hogy szerintem mindenkiben ez van, hogy hiába van elég pénzük, nem tudják majd átadni a karaktereket élő szereplőkkel, mint ahogy sokan remélik. Az Avatar kicsit más.... azért... De amúgy remélem, hogy tényleg képesek egy jó filmet kreálni, ami igazán hű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 13 szep 09, 20:30:41 » |
|
Nem nagyon értem miért baj, hogy élőszereplős. Nézd meg az Avatárt pl. Élőszereplős mégis nagyon szépen meg van csinálva és nem mondanád meg, hogy emberek játszották nem pedig simán számítógépes effekt az egész karakter.
Persze értem én, de nézd meg a WoW világát, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy előszereplős filmben vissza tudják adni azt a hangulatot, atmoszférát, ami a játékot jellemzi. Az avatar filmet azért nem keverném ide, mert saját ötletből a nulláról indulva könnyebb valamit jól megcsinálni, mint egy létező dologból, sajna többek közt ezért volt nagy bukás eddig minden játékadaptáció, mindegyikből pont a lényeg hiányzott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2201 Dátum: 13 szep 10, 21:02:45 » |
|
De vissza tudják. Ha akarják.
Meg ne keverd ide légyszi az Avatár sztoriját, adaptációit, bukását ésatöbbi mert ennek nincs köze az égvilágon semmihez. Szerintem elég jól elmagyaráztam, hogy miben hoztam fel példának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 13 szep 11, 06:30:45 » |
|
Persze hogyha mindenáron a játékosok seggét akarják nyalni azzal hogy szinte nekik szóló filmet alkotnak akkor meg nem a történetét dolgoznák fel hanem egy modern kori ember megismerkedése a wowwal és másfél 2 óra hosszáig azt bámulod hogy wowozik, arra kapnának higyjétek el. Szerintem ha Warcraft filmről beszélünk akkor ne a játék mércéivel gondolkodjunk, más a történet más a játék. Ha feldolgoznak egy könyvet abból viszont lehet siker mint pl. Gyűrűk Ura, Star Wars, még egy Twillightot is megemlítenék mert lehet hogy így saját ismeretségi körünkből kiindulva illetve saját magunkból ki nem állhatjuk de vhol sokan csöpögnek vagy csöpögtek rá. Lehet sikeres filmet csinálni bármelyik könyv történetéből csak egy jó rendező és forgatókönyvíró szükséges, illetve megfelelő szereplő gárda és máris van egy jó warcraft film.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 11, 06:32:16 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2203 Dátum: 13 szep 18, 05:51:37 » |
|
Lenne egy kérdésem a nagyérdemű felé. Most raktam fel a classicot, eddig soha nem toltam wowval, se nagyon más hasonszőrűvel.
Ott csámborgok magamba, és a feladatok helyeit nem akarja nekem jelezni a térkép. Ezért már mindenfelé kolbászoltam, kb 12 lettem, mire ráleltem a 4es kékmanókra... Szóval valami mankót adjatok hogy találok oda ahova kell, biztos van valami funkció csak eddig vakablak voltam.
Szerintem ha kihoznának egy warcraft filmet az isten lenne, főleg ha olyan lenne mint a sima w3 ba az endingek, meg a tfté, mindegyik videó 10ből 10.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 13 szep 19, 11:26:04 » |
|
Yami nyílván nem ismered az addonokat ezért ütköztél bele ebbe a falba, jelenleg nincs annyi időm hogy ide leírjam részletesen hogyan, miként a formáld saját vanilla wowodhoz megfelelő verziójú questhelpert ami mutatja merre az arra. Dobj üzenetet a wowról pl. hányas patch, melyik szeró, meg a többi nem tiszta dolgot ami így kezdetben nem tiszta és esetleg elmagyarázom. Na pás!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 11:26:57 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
|