24 nov 23, 17:10:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508697 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #2175 Dátum: 13 aug 16, 15:50:15 »

Én ezt nem megvetően mondtam.. vagyis nem úgy szántam.. szóval ha valakit begbántottam  akkor bocsánat.. Szomorú
ahogy már írtam nem azért codozok mert értelme van hanem mert az mellet ki tudok kapcsolni.. bár már rég játszottam és az a kikapcsolás nagyon jól jönne.. :/
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2176 Dátum: 13 aug 17, 09:43:08 »

A Cod is multiplayer játék, csak te épp csapatban/soloban lövöldözöl, míg mi questelünk, és 10-en / 25-en öljük a bossokat, vagy épp a másik csapatot. Mi olyan meglepő azon, hogy az emberek még mindig mmoznak? Fognak is, mivel iszonyatosan fun műfaj.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 09:43:54 írta MoonTiger » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2177 Dátum: 13 aug 17, 10:37:59 »

Mi is azért játszunk mert kikapcsol minket. Tudod ez ízlések és pofonok.  Pojén
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2178 Dátum: 13 aug 17, 11:53:24 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5TqQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=slzQOyS5TqQ</a>
Ha lesz melóm húzok vissza eredetizni Nevet Blizzard bácsiék sztem most jót alkottak Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morause
Vendég
« Válasz #2179 Dátum: 13 aug 17, 12:37:10 »

Nagyon állat lett az új trailer, viszont ezt hogy Orgrimmar insta lesz a panda eleje óta tudom, vhol olvastam. Hogy ezt a véget szánják neki, ahol Hellscream lesz a főfő ellenség. Arra vagyok kíváncsi hogy ha új kiegészítés jön mi lesz a kövi, talán a légió azeroth ellen ahol végre megküzdhetünk Sargeras őnagyságával? Király lenne.... Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 12:37:46 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2180 Dátum: 13 aug 17, 13:21:12 »

Valamit az Emerald Dreammel is akarnak kezdeni Mosolyog  Szerintem kövi kieg 95-ig visz és emerald dream. és az utolsó kieg. lvl 100 legion és sargeras meg a titánok Nevet

Ez besírós Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 13:59:45 írta Micsudi » Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2181 Dátum: 13 aug 17, 17:59:22 »

Erre énis fontolgatom hogy visszamennyek, te régen hol játszottél eredetin Micsudi ? Ez a kép xD
Engem is nagyon vonz a játék , kűzdök ellene de vesztésre állok Nevet Régi guildemnek annyi szal majd keresni kell egy normálisat ahol lesz helyem aztán gyors kis gear szedés előző raidből és már góóóóóó is Orgrimmar Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2182 Dátum: 13 aug 17, 18:30:02 »

Arathoron voltam anno... de csak 58-as. lejárt a 30 napom és nem tudtam finanszírozni tovább... nincs meg a panda kieg sem... és elő is kéne fizetni...  majd ha lesz melóm valamikor megcsinálom de nem ez az elsődleges célom per pill.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2183 Dátum: 13 aug 17, 18:50:41 »

Megértem, nekem sem, csak azért kérdeztem mert azt hittem találkoztunk vagy ismertelek valahonnan, énis ugyanott voltam.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2184 Dátum: 13 aug 17, 19:36:21 »

Nagyon állat lett az új trailer, viszont ezt hogy Orgrimmar insta lesz a panda eleje óta tudom, vhol olvastam. Hogy ezt a véget szánják neki, ahol Hellscream lesz a főfő ellenség. Arra vagyok kíváncsi hogy ha új kiegészítés jön mi lesz a kövi, talán a légió azeroth ellen ahol végre megküzdhetünk Sargeras őnagyságával? Király lenne.... Nyelvesít

Sargerast szerintem az utolsó kiegre tartogatják Mosolyog A következő pedig méééég nem az utolsó lesz. Arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz benne. Felröppent egy olyan pletyka, hogy a Blizzard bejegyeztetett egy The Dark Below címre hallgató játékot. Hogy ez mi.. azt tudja a fene Mosolyog
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2185 Dátum: 13 aug 18, 00:38:55 »

Az elvileg csak kamu volt, amilyet bárki tud ott csinálni. Attól volt érdekes mert catában volt egy npc asszem a víz alatti instában neptusszal vagy kivel , és annak volt a neve, ebből meg elkezdtek kombinálgatni. Kiíváncsi vagyok most akkor milesz hogyan lesz.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2186 Dátum: 13 aug 18, 08:53:18 »

Ez alapján nem lennék olyan biztos benne, hogy kamu Mosolyog
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2187 Dátum: 13 aug 18, 13:49:03 »

Én csak abból gondoltam mert az 5.4 es pecs előtt jött ki eme információ. EGyértelműen korai, és lehet , hogy nem is ez az utolsó pecs ebben a kiegben. Aztán kitudja lehet nagainvázió lesz legközelebb de who knows.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2188 Dátum: 13 aug 29, 16:56:39 »

Moon-i én örülnék neki ha következő lenne az utolsó, remek játék a wow de minden kiegnél a lich óta csökken a színvonal és egyre népszerűtlenedik, mégha most is vezető játék én azt mondom hogy a csúcson kellene abba hagyni és a játék helyett végre nagyobb figyelmet fordíthatnának a történet kibontakoztatására, mint pl. annak a fránya film elkészítésére fordítanák inkább az időt amit már úgy gondolom 5-6 éve ígérgetnek, és ha csak az Ősök háborúja trilógiát dolgoznák fel az is több lenne a semminél, vagy sorozat, pont mint a játékról koppintott vicces képregény a Shakes & Fidgets... én szívesen nézném még a sorozatot legyen az animált (ilyen star wars klónok háborúja filinges) vagy élőszereplős.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 29, 16:58:05 írta Morause » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #2189 Dátum: 13 szep 01, 00:19:16 »

Nos a filmet januárban kezdik forgatni. Nyilván csak azért most mert most van igazán szükségük egy jó reklámra ugye, mert ők is érzik a véget. Azt olvastam valahol , hogy állítólag ezen a művön fog alapulni. Jómagam nem ismerem ezt, de kíváncsi vgyok valóban így lesz e. http://en.wikipedia.org/wiki/Warcraft:_The_Last_Guardian
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 00:24:01 írta dosreis » Naplózva
Oldalak: 1 ... 144 145 [146] 147 148 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins