24 nov 23, 14:37:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508225 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #2145 Dátum: 13 jún 13, 13:18:05 »

Ha vissza lapozom a saját történelem könyvembe fejben, akkor én tudok segíteni. Persze attól függ mi a kérdés és milyen patches, bár ha tauriról van még szó az belefér.
Bár ha egy igazán hozzáértő dudu fantól szeretnél helpet, kérdezd a Bagolyembert shatianhunt. Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #2146 Dátum: 13 jún 13, 17:49:15 »

Igazából a tank mesterséget szeretném kitanulni.
Gondolom maci form kell hozzá. Még sosem voltam tank, azt sem tudom, hogy kéne nekikezdeni a tanulásnak. Meg a gearnek, talentnek, stb.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #2147 Dátum: 13 jún 13, 19:10:09 »

Macinak maci Mosolyog Most így fejből nem tudom mert régen volt dudm, és elfelejtettem de http://endurance.gportal.hu/gindex.php?pg=33974979 ezen ezen az oldalon levan nagyából írva minden amire szükséged lehet azt hiszem legalábbis. Valahogy nekem minden mással ment a tankolás meg jó volt , de a dudu valahogy sosem jött be, de sok sikert hozzá Nevet Találtam egy taalentfát is elvileg ez a legjobb de magamat ismerve tévedek Mosolyog http://3.bp.blogspot.com/-yE0eOUfbRss/TgX8C0si_yI/AAAAAAAAANc/Z_lELRW_jHU/s1600/Screen+shot+2011-06-25+at+17.16.17.png
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 13, 19:16:00 írta dosreis » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #2148 Dátum: 13 jún 13, 19:59:51 »

Köszönöm a segíccséget. Átolvasgatom a fentieket.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2149 Dátum: 13 jún 14, 11:25:59 »

Mostanában vettem rá magam, hogy indítsak egy draenei pally tankot. Egyelőre 24-es csak a kis drága, de kifejezetten fun. Még mindig elég stresszes számomra a tankolás, de szépen lassan azért kezdek belejönni =)
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2150 Dátum: 13 jún 16, 17:56:12 »

Szanisz alli vagy horda? Mosolyog

maci duduhoz annyit, hogy full stamira gemeld. Dodge icc contentben felesleges (mármint komolyan rágyúrni ), és a tauri nem ma fog catára térni. Mosolyog ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 18:02:17 írta Lilus » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #2151 Dátum: 13 jún 16, 18:43:43 »

Horda.
De nem hiszem higy egyhamar elsajátítom a tankolást. Nincs lehetőségem tapasztalatszerzésre mert ha tankként megyek instázni és bakizok akkor kirúgnak mint macskát szarni.
De elvileg haverokkal elmegyünk csak kis instákba ahol segítenwk tanulni.

Ja és megsúgom. Taurin van egy "bug". Tegnap találta a haverom. Tegnap 21.00 körül kezdettegy maget. Most 38as szintű.
A 2x realmról vqn szó.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2152 Dátum: 13 jún 16, 19:22:30 »

És ez a "bug" hogy megy?
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #2153 Dátum: 13 jún 16, 20:50:14 »

Két kis karival groupban bementek instára. Egyből leave, kijöttök.
Kell még egy 80-as kari, lehetőleg tank. Visszamegy a 2 kis kari, bemegy egy 80-as is. A kicsikkel megsebzitek a cuccokat, a 80-as darálja és úgy dobálja az xp-t, mint állat.
38-40-es szintre nagyj 10 perc volt.

Ezt kb lvl60 ig lehet csinálni. Onnantól túl erősek az insták.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 16, 20:53:46 írta Szanisz » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2154 Dátum: 13 jún 17, 13:15:34 »

Ja ezt ismerem... Nevet de még nem húztak így fel Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2155 Dátum: 13 jún 23, 15:45:39 »

Horda.
De nem hiszem higy egyhamar elsajátítom a tankolást. Nincs lehetőségem tapasztalatszerzésre mert ha tankként megyek instázni és bakizok akkor kirúgnak mint macskát szarni.
De elvileg haverokkal elmegyünk csak kis instákba ahol segítenwk tanulni.

Ja és megsúgom. Taurin van egy "bug". Tegnap találta a haverom. Tegnap 21.00 körül kezdettegy maget. Most 38as szintű.
A 2x realmról vqn szó.

Pedig a dudu tank kis szinteken nem nagy was is das. Van 4 képessége amire szükséged van folyamatosan és ezeket a megfelelő időkben használva ahogy fejlődsz könnyen beletudsz jönni.
1. ~ Maul --> ez a képesség alap ki ne ismerné ha egy boss fight van vagy csak 1 szörnyet gyilkolsz nagy sebzést olcsó rage áron ezzel tudsz okozni.
2. ~ Wipe (ha jól emlékszem) --> ez meg kicsit több rage-be kerül de majdnem mint a maul csak körülötted mindent támad egyszerre. Szerintem ennek a párja a tér taunt képesség amit ha kezdésnek ellöksz és a wipe képesség akkor nem tudod elb@szni. Annyi hogy nem árt tanként egy agró méter mert jobban tudsz figyelni rá hogy mikor tauntolj így spórolsz a dühvel.

Ugyebár a tér taunt az olyan mint az amit úgy hívok most hogy wipe ikszdé (mert hátha az a neve) és ha meg be kell huzni vmit arra ott a growl ami sima taunt. a többi meg ahogy fejlődsz csak mellék képesség, illetve annyi hogy idővel a mault félre rakhatod és használhatsz helyette mangle (bear)-t.
Utána meg már csak jól kell gearelned és fasza tank leszel, ja és a talent arról se feledkezzünk meg. Mosolyog
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2156 Dátum: 13 jún 23, 16:23:46 »

Az Swipe, de majdnem jó volt. xDD

Ez most feldobta a délutánomat. Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2157 Dátum: 13 jún 23, 20:05:46 »

Na jó legalább jól emlékeztem, de nézzétek el mert semmi wow nincs az életembe így elfelejtettem. ikszdé

ui.: legalább is egy jó ideje már nincs. Néha már előbb mondom meg a nyerő lottó 5-ös számokat mint hogy pár alap wow-os kérdést helyesen megválaszoljak. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 00:27:39 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2158 Dátum: 13 jún 25, 12:10:39 »

Srácok Tauri Fire mage. Ha megvan a hit-cap és az 50% crit ami a minimum... ahhoz mennyi haste kellene még mi a haste cap ? Mert nagyon kicsi a dps-em :/ Az arcane mage viszont rohadt unalmas 1 1 1 1 2 és újra ikszdé néha ellőni a cd-ket ikszdé

Megvolt első LK killem Nevet Felemelő érzés Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 30, 22:49:17 írta Micsudi » Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2159 Dátum: 13 aug 02, 17:54:49 »

Hát igen az első LK killnek van egy feelingje Mosolyog EMlékszem mikor nekem is meglett duduval (tauri alli) akkor le is screeneltem xD aztán azon a héten pénteken a 25ös LK kill is meglett Nevet
Fire magehoz nem értek annyit tudok, hogy crit a fő cap... Nevet mennyi az a "kicsi" dps? mennyi sp-d van?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins